Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 570
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За на Гиза парфюмите - оставете ги да отлежат/узреят. Колкото повече седят, толкова по плътни и трайни стават.

# 601
Да, това за зреенето съм го чела из темите.

Имате ли представа колко време е добре да поседят?

# 602
Аз моите на Гиза никога не ги дочаквам. Нямам търпение. Момичета тук го прибират на тъмно за месец, два

Момичета, кажете ми нещо наистина уау на Рефан.

# 603
Аз моите на Гиза никога не ги дочаквам. Нямам търпение. Момичета тук го прибират на тъмно за месец, два

Момичета, кажете ми нещо наистина уау на Рефан.
По мой вкус сполучливи и много добре направени:
Escada Moon Sparkle - сочен, сладък, плодов, свеж
Armani Si - супер женствен и секси
Paco Rabanne Olympea Legend - една от най-добрите, плътни, упойващи ванилии

# 604
Olympea Legend различен парфюм ли е от Olympea

# 605
Да, различен е, негова разновидност. Olympea е по-цветна и солена, докато Legend е по-скоро ванилено-плодова. Солта също присъства в композицията й и точно съчетанието между солта и сладостта се получава уникален ефект. Хем е сладко, хем, обаче е премерено.

# 606
Благодаря. Още днес ще го взема. С капки или капсулован бихте ми препоръчали.

Вече така ще правя, ще си купувам по съвет на съфорумка, че иначе всичко купено мирише по един и същи начин

# 607
Благодаря. Още днес ще го взема. С капки или капсулован бихте ми препоръчали.

Вече така ще правя, ще си купувам по съвет на съфорумка, че иначе всичко купено мирише по един и същи начин
Дори не знам дали го предлагат капсулован. Аз ползвам само и единствено наливни от Рефан с двойни капки. Мястото, което ми вдъхва доверие най-много е техният магазин в София на улица Тунджа. Мисля, че това си е и складът им и там разполагат с абсолютно всичко, което по принцип предлага Рефан. Доволна съм много както от качеството, така и от обслужването. Дано парфюмчето да Ви допадне, ако не, винаги можете да пробвате на място нещо по Ваш вкус.

# 608
Чета темата от доста време, но ей сега като се поинтересувах от един аромат и не мога да се сетя коментирали ли сте го - Бушерон Rose
Дали има имитация?

Този Бушерон  не е скъп и в оригинал, едва ли ще има имитация.

# 609
Пристигна ми днес Eden (Cacharel) от Рефан...същият като преди ..25 години (ужас). Това е пример за реплика, която в пъти е надминала оригинала Heart

# 610
Страхотен е. Любим парфюм.
Масово хората не го харесват, което още повече ме влюбва в него.

# 611
Боже...какво има да не му хареса човек..имам чувството, че събира я себе си всички позитиви от всички парфюмни категории. Да не говорим, че нищо подобно не съм срещала като аромат, Eden си е Eden, както Poeme си е Poeme.. Heart
Пак казвам, оригиналът е ...с някаква неприятна нотка, която чак дразни, ако и днк-то да е еднакво. Ако някой се е отблъснал от оригинала, да пробва Рефан.

# 612
Получавала съм злобни коментари , че мириша на балсамиран тр.п. Но аз го обожавам.
Поемата в чие изпъление  бихте ми препоръчали? На Рефан ли?

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 20:12 от Полина@

# 613
Poeme на Заг е нещо божествено. За съжаление обаче вече е спрян до колкото разбрах от жената, с която говорих. Та съм в търсене на добра алтернатива.

# 614
Полина, разсмя ме Joy
Който ти го е казал - заслужава да се напръскаш с Clinique Aromatics Elixir и да идеш да го прегърнеш силно Joy

Имам Рефанската поема и е прекрасна, като едно време. Имала съм оригинала, бих определила сходство над 90%.

Общи условия

Активация на акаунт