Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 41 086
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Моля, споделете от кои парфюми на Дивайн сте доволни, ама много доволни!
Не следя темите стриктно, но съм с впечатление, че Дивайн не се коментира често.

Парфен имат промоция - вземаш три, плащаш два. Ако някой се интересува.

# 586
  • Sofia
Това е много субективно. Преди всичко е въпрос на вкус..Ако попитате за конкретни аромати можем да дадем мнение.

# 587
Това е много субективно. Преди всичко е въпрос на вкус..Ако попитате за конкретни аромати можем да дадем мнение.

По-скоро се интересувам кои парфюми са по-силни и трайни.

# 588
  • София
И аз да се похваля, след като се влюбих в Страсти - Гиза ( BDK - Gris Charnel ). Намерих арабския такъв:
Lattafa Liam Grey. Сега си се поливам на воля Smiley
Между другото направих паралелен тест на двата и на Гиза има една малко по остра нотка, докато при Латафа се усеща повече мекота и смокинята е по нежна.

# 589
  • Sofia

По-скоро се интересувам кои парфюми са по-силни и трайни.
Това зависи много от аромата. Обичайно по-леките, флорални, акватични са и по-малко трайни.
Аз имам към 70 техни парфюма, сега да ги изброя един по-един ли? Повечето траят към 4-5 часа при мен. Изберете си аромат и питайте.

# 590
Освен Мартинез, друг предлага ли Changing Constance?  Изчерпан е на сайта и не знам дали ще го подновяват а е дооооста красив аромат. 🥺

# 591
  • Sofia
860 Divine

# 592
Аз обаче се заинатих и отидох направо до магазина, та не е спрян, просто онлайн е изчерпан, защото е намален явно. И уж за него отидох, но реших да помириша bal d'Afrique....е защо никой не каза какво бижу е това 🫣... Мисля, че е излишно да споделям как завърши разходката до Мартинез.... Просто утре ще се върна за да си взема все пак Changing Constance, защото така се бях размазала от любов по bal d'Afrique, че забравих за какво изобщо съм там 🤣

П.С. Скоро наистина ще трябва да ме приютите.... 🤣 Към днешна дата вървя с 70 броя щастие в шишенца 🤷🏼‍♀️🫣🤣

# 593
Искам в близките дни да пусна първа поръчка от Гиза. Записала съм си от темата част от тези, които биха ми харесали, но да попитам как са като трайност, сила и проекция следните парфюми? Не искам такива, които стоят много близо до кожата и да не ги усещам.  Сложила съм 12 броя в кошницата, но искам да ги намаля до 9-10 и следващият месец още. Моля за мнение Blush

D323 Ухание
D311 Омайна Тубероза Ексклузив
D310 Ейнджъл Нова Ексклузив
D253 Ангел Муза Ексклузив
D320 Слънчева Богиня
UNS109 Наркотично Цвете
UNS108 Парагон Инитио
UNS120 Зелена Липа
D338 Панакота Италиана
UNS115 Молекула 01 Черен Чай
UNS36 О Блу Тее Ексклузив
UNS81 В683 Ексклузив

Какво си поръчахте накрая?

# 594
Поръчах и вече са при мен парфюмите, но още не съм пробвала всички.
D323 Ухание
D311 Омайна Тубероза Ексклузив
D310 Ейнджъл Нова Ексклузив
D253 Ангел Муза Ексклузив
D320 Слънчева Богиня
UNS109 Наркотично Цвете
UNS108 Парагон Инитио
UNS36 О Блу Тее Ексклузив

И Липата исках, но беше изчерпана. Ох, сега ми влезе в главата този  Liam на Lattafa, който хвалите и не мога да спра да мисля за него. А,  уж си дадох пауза с арабските парфюми....

# 595
Странно , кога от гиза са пуснали love delight на amouage, кога се изчерпа 🤔

# 596
  • София
Чета темата от доста време, но ей сега като се поинтересувах от един аромат и не мога да се сетя коментирали ли сте го - Бушерон Rose
Дали има имитация?

# 597
Странно , кога от гиза са пуснали love delight на amouage, кога се изчерпа 🤔

Не са го пуснали още.
Най-вероятно узрява.

# 598
да , вероятно е така. Сега съм на стенд бай хаха, някой знае ли кои ще са новите аромати ?

# 599
Много ви се радвам когато чета, че харесвате нещо и е трайно при вас.
Чудя се само аз ли не си избирам както трябва?

Споделям си покупките, които направих с голям кеф, но твърде не ми се получи.

Гиза - посетих физически магазин и тъй като нямах подготовка - първото, което поисках бяха Аура на Мюглер и Angel. Момичето ми показа тяхната Аура, която обаче е имитация на Kenzo World Power, а не на Мюглер - но това го разбрах впоследствие. Аромата е хубав, остър, зелен. Бих искала да е малко по-мек, но и така става. Взех си го. Около 15 мин след фъс спирам да усещам аромат около мен.  С впечатление съм, че не е много траен.

Le parfum - след прочетени добри отзиви за Carmina Creed - поръчах го.  Пристигна в красива опаковка, капсуловано шише. Не съм запозната с оригинала, но това, което помирисвам аз е тежка, плътна, може би и мазна роза! Изключително тежък и плътен парфюм.
Ако има как да се напръскам, но да не съм там - ще го направя.
Много, много трудно се издържа в началото. За мъж ми е непоносим. Опитах да го нося в дъжд  - и така не става.
Честно казано не знам как ще го изпръскам! Този парфюм трябва да го забранят за ползване когато наоколо има други хора!

Опитах и Дивайн. Поръчах си Дейзи, Pure Musk и Womanity.
Womanity е разкошен!
Дейзи и Pure Musk ми идват малко слаби. На мостра горе долу стават, но от бутилката - не усещам нищо!
Хубавото при Дивайн е, че за всеки парфюм има описан интензитет. На това обърнах внимание след покупката.

За сега май няма да опитвам други наливни. Чувствам се леко разочарована!

Общи условия

Активация на акаунт