Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 576
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Искам в близките дни да пусна първа поръчка от Гиза. Записала съм си от темата част от тези, които биха ми харесали, но да попитам как са като трайност, сила и проекция следните парфюми? Не искам такива, които стоят много близо до кожата и да не ги усещам.  Сложила съм 12 броя в кошницата, но искам да ги намаля до 9-10 и следващият месец още. Моля за мнение Blush

D323 Ухание
D311 Омайна Тубероза Ексклузив
D310 Ейнджъл Нова Ексклузив
D253 Ангел Муза Ексклузив
D320 Слънчева Богиня
UNS109 Наркотично Цвете
UNS108 Парагон Инитио
UNS120 Зелена Липа
D338 Панакота Италиана
UNS115 Молекула 01 Черен Чай
UNS36 О Блу Тее Ексклузив
UNS81 В683 Ексклузив

# 436
Здравейте,  днес бях с варянт на Miss Dior, лелеее на моята кожа не мирише грам ...

# 437
Искам в близките дни да пусна първа поръчка от Гиза. Записала съм си от темата част от тези, които биха ми харесали, но да попитам как са като трайност, сила и проекция следните парфюми? Не искам такива, които стоят много близо до кожата и да не ги усещам.  Сложила съм 12 броя в кошницата, но искам да ги намаля до 9-10 и следващият месец още. Моля за мнение Blush

D323 Ухание
D311 Омайна Тубероза Ексклузив
D310 Ейнджъл Нова Ексклузив
D253 Ангел Муза Ексклузив
D320 Слънчева Богиня
UNS109 Наркотично Цвете
UNS108 Парагон Инитио
UNS120 Зелена Липа
D338 Панакота Италиана
UNS115 Молекула 01 Черен Чай
UNS36 О Блу Тее Ексклузив
UNS81 В683 Ексклузив
При мен ангел муза трае около 7 часа, но е скоро купен, може би като отлежи ще е малко повече. На коса трае от сутрин до вечер, но с намаляваща сила, естествено 😂. Като проекция според мен е добър, получавала съм комплименти.

# 438

Та ако някой се сети за още успокояващи и никого недразрнщи парфюми с реплики, може да ми подшушне.

За мен такъв парфюм - гладък, мек, много плавен и сливащ се с химията на кожата, е "Брилянт" на Гиза Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 08:39 от Пипилота Ефраимова

# 439
Е, не, то не се издържа - Eclare в Zivada е пуснат на 44лв. Дали не го грабнах с 200...!🫣🫣🫣

Здравей, не го намирам, може ли линк. Благодаря

# 440
Изкупен е Joy

# 441
  • София

Та ако някой се сети за още успокояващи и никого недразрнщи парфюми с реплики, може да ми подшушне.

За мен такъв парфюм - гладък, мек, много плавен и сливащ се с химията на кожата, е "Бижу" на Гиза Heart Eyes
Днес съм с Брилянт на Гиза, за мен влиза в графата успокояващи и недразнещ.

# 442
"Брилянт", разбира се Grinning Който пише по нощите,  брилянти - бижута, за нищо ги няма Stuck Out Tongue Winking Eye
Важното е, че е пълен разкош!

# 443
  • Sofia

Е, не, то не се издържа - Eclare в Zivada е пуснат на 44лв. Дали не го грабнах с 200...!🫣🫣🫣

Здравей, не го намирам, може ли линк. Благодаря

Да, свършил е.

# 444
Траен ли е Еклерът при вас? Вчера го пръснах за тест, за един час нямаше никой

Бихте ли ми споделили кой от тези на Зара е имитация на кое ви стой най-трайно. Много съм доволна от тяхното Бианко  и бих искала още нещо, но не ми се купува на сляпо

# 445
Пробвай с Hanuman, невероятно нежен и успокояващ аромат. Молекула+ирис е също в този дух
 Аз с Брилянт не се разбрах, прекалено задушлив и цветен ми дойде, но всеки със свойте предпочитания.

# 446
Траен ли е Еклерът при вас? Вчера го пръснах за тест, за един час нямаше никой.
И аз така си мислях в началото:) След това забелязах,че дрехите ми миришат  и на другия ден  в коша за пране и то излъчващо!
Днес разнасям за пореден ден My Party Maison Alhambra който казват,че е дюп на Mon Paris Yves Saint Laurent . Първия път като пръснах си казах-ъх,греда и то голяма. Оставих го седмица.После пак пръснах за тест и ......мнооооооого ми харесва. Много плодове с пачуили както и муск усещам аз. Наситен,закачлив и силен от типа на Май Уей и Ангел Нова. Трайност много добра!

# 447
Necha,ти направо си заредила в списъка бужута👍,при Гиза досега слаб аромат нямам,напротив-всичко е трайно,излъчващо и супер близо до оригинала,затова се ядосвам,че няма къде да тествам,защото много ги харесвам като производител.Убедена съм,че след като изкупи Пещерата на Аладин с вълшебните бутилки,сега и тук ще имаш много добри попадения!
За това количество,не е зле за отстъпка да помолиш,или мостри на други аромати.

# 448
Здравейте,
По въпроса с недразнещите парфюми , аз в тази класация мога да сложа парфюмите на булгари ( кристалин, аметист ,корал.)  Въпрос на вкус е , но на мен са ми  с еднин особен приятно нежен аромат  и секси излъчване.

Точно това тяхно особенно нежно,но същевременно разтърсващо  излъчване трудно откривам в други аромати.

Но приемам и аз съвети за подобно ухание, стига да ме разберете Laughing

# 449
  • Sofia
Майка ми искала да и поръчам имитация на Light blue.  От коя сте най-доволни?

И да дам отзив за имитацията на Парайба на The Moon - изчаках доста време да отлежи. Почти се доближава до оригинала и даже вчера ме питаха, с какъв парфюм съм, а това отдавна не ми се беше случвало 😂

Общи условия

Активация на акаунт