Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от рол-он парфюмите на Гиза?
Как се възприемат новите аромати на компанията Giza?
Има ли добър аналог на Bottega Veneta?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от рол-он парфюмите на Гиза?
-
Как се възприемат новите аромати на компанията Giza?
Новите аромати на Giza се приемат добре, особено новите им предложения. Потребителите споделят, че очакват с нетърпение повече информация за предстоящи аромати и нови продукти. Сред най-добрите им попадения са аромати с нотки на зелен смокин, които са получили много похвали, и потребителите планират да тестват новите им линии в магазина.
-
Има ли добър аналог на Bottega Veneta?
-
Какви са мненията за парфюмите на Заг?
-
Как се представят мъжките и дамски парфюми на JFeenzy?

Ами аз попрекалих с арабските, има още какво да желая от тях, ще излязат и нови аромати. За парфюмите на Гиза само хубави мнения чета, също за МЛ, Рефан, Заг. Има накъде да се развихрям. Само финансите ме спират за моята мания. Аз махнах Панкотата само, оставям я за следващия месец, имам и Victoria на Lattafa, на която още не съм се порадвала както трябва, а и са сходни, не вярвам да ме изненада с различен аромат. Искаше ми се да взема още от Гиза - Делина, Пастел и още един исках, но не са налични 30 мл. В кошницата останаха 11 парфюма-240 лв. Няма отстъпка за първа поръчка, не ми е удобно да питам за такава. Надявам се на тестерчета, много ще ме зарадват, така ще пробвам и други аромати, без да се налага да купувам пълноразмерни, в случай, че някой се окаже не моят. Иначе, не са големи като количество, 30 мл, колко са, малко над 300 милилитра, за колко ще ги изфъскам

Доста си далече от 3 литра.
С арабските като смятам, повечето са по 100 мл. Събрах към 60 броя, те са към 6 л. Но не пречи и от Гиза да направя голямо количество