Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 607
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Моят Еклер е от най-трайните ми аромати, безумно много траен, просто с едно фъс и съм цял ден в облака му...
Но - вчера забелязах - подушвайки капачката му само - че много се е променил ароматът, избива силна какаова нотка или капучино/черен шоколад, не знам точно. Имам го от 7-8 месеца някъде. Странно. Не бих го носила в топло време обаче, за мен, а и за околните, би било парфюмно харакири...

Семелина - във въпросният сайт (zivada..?) мернах Лайт блу на около 60 лв., оригинал, не знам как ти идва като цена, но погледни ако искаш..

# 451
  • BG-DE
Здравейте,
По въпроса с недразнещите парфюми , аз в тази класация мога да сложа парфюмите на булгари ( кристалин, аметист ,корал.)  Въпрос на вкус е , но на мен са ми  с еднин особен приятно нежен аромат  и секси излъчване.

Точно това тяхно особенно нежно,но същевременно разтърсващо  излъчване трудно откривам в други аромати.

Но приемам и аз съвети за подобно ухание, стига да ме разберете Laughing
Аз от известно време също съм на вълна нежни и женствени парфюми като абсолютен фаворит ми е Идола на Ланком, може да погленеш Chloe edp, както и споменатия Light blue.

# 452
Скоро писах, че Уханието не ми е трайно ... Е, явно все пак му е трябвало още малко време. Сега е страхооотно траен, както и Дарк Ейнджъл, който за мен е .... Много, много привлекателен и секси аромат 😁
А вчера и днес съм с Madawi от МЛ и се размазвам от кеф. Една колежка вчера ми каза, че миришел на секс този парфюм 😁, за което не се бях замисляла до този момент, но може би има доза истина 🤣😁

# 453
За Chloe съм съгласна. Light blue все ми попада пред очите, но се чудя как е трайността там.

# 454
Calabria, naya3, благодаря Flowers Hibiscus Ами аз попрекалих с арабските, има още какво да желая от тях, ще излязат и нови аромати. За парфюмите на Гиза само хубави мнения чета, също за МЛ, Рефан, Заг. Има накъде да се развихрям. Само финансите ме спират за моята мания. Аз махнах Панкотата само, оставям я за следващия месец,  имам и Victoria на Lattafa, на която още не съм се порадвала както трябва, а и са сходни, не вярвам да ме изненада с различен аромат. Искаше ми се да взема още от Гиза - Делина, Пастел и още един исках, но не са налични 30 мл. В кошницата останаха 11 парфюма-240 лв. Няма отстъпка за първа поръчка, не ми е удобно да питам за такава. Надявам се на тестерчета, много ще ме зарадват, така ще пробвам и други аромати, без да се налага да купувам пълноразмерни, в случай, че някой се окаже не моят. Иначе, не са големи като количество, 30 мл, колко са, малко над 300  милилитра, за колко ще ги изфъскам Joy  
И при тях като ви чета, има нужда от отлежаване, но за колко е най-добре да ги оставя... 2 седмици, месец или повече?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 15:54 от necha

# 455
Sansola BlushHugBlush,

Голяма част от парфюмите Jenny Glow са дюпове / имитират парфюми на Jo Malonе. Ето например тези:
Jenny Glow Freesia and Pear имитира Jo Malone English Pear and Freesia
Jenny Glow    French Lime Leaves  -   French Lime Blossom Jo Malone London
Jenny Glow Wood & Sage -  Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London
Jenny Glow    Pomegranate   -  Pomegranate Noir Jo Malone London
Jenny Glow   Myrrh & Bean -  Myrrh & Tonka Cologne  Jo Malone London

Тези парфюми съм ги купувала преди няколко години.

След това излязоха по-нови аромати на Jenny Glow, които не са дюпове на Jo Malone London, a на други известни дизайнери.

Например:

Jenny Glow Billionaire Ladies   имитира  Paco Rabanne  1 Million
Jenny Glow Midnight Blue е вдъхновен от Chanel Blue
Jenny Glow Madame е копие на Coco Mademoiselle Chanel

И т.н.

Necha Hug

Oт тези, които си избрала на Гиза само Молекула 01 Черен Чай не е много излъчващ. Всички дюпове на Молекулите, които съм ползвала не са силни и излъчващи, стоят близо до кожата. Имай предвид, че В683 Ексклузив много прилича на Ганимед.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:47 от Bonbonche

# 456
  • София
Calabria, naya3, благодаря Flowers Hibiscus Ами аз попрекалих с арабските, има още какво да желая от тях, ще излязат и нови аромати. За парфюмите на Гиза само хубави мнения чета, също за МЛ, Рефан, Заг. Има накъде да се развихрям. Само финансите ме спират за моята мания. Аз махнах Панкотата само, оставям я за следващия месец,  имам и Victoria на Lattafa, на която още не съм се порадвала както трябва, а и са сходни, не вярвам да ме изненада с различен аромат. Искаше ми се да взема още от Гиза - Делина, Пастел и още един исках, но не са налични 30 мл. В кошницата останаха 11 парфюма-240 лв. Няма отстъпка за първа поръчка, не ми е удобно да питам за такава. Надявам се на тестерчета, много ще ме зарадват, така ще пробвам и други аромати, без да се налага да купувам пълноразмерни, в случай, че някой се окаже не моят. Иначе, не са големи като количество, 30 мл, колко са, малко над 3 литра, за колко ще ги изфъскам Joy 
И при тях като ви чета, има нужда от отлежаване, но за колко е най-добре да ги оставя... 2 седмици, месец или повече?

Панакота го тествах в магазина и на моята кожа, нямаше особена трайност или шлейф.
Иначе Делина исках да си взема на спрей, но беше останало само на дъното масло и момичето ми каза, че това им е последното количество. А тъкмо се влюбих в тази роза...
Тази седмица съм с Гиза: Шисейдо - Гинза. Пак страхотна трайност, мирише на чисто, свежо. Даже колежка ме попита дали това е парфюм или дрехите ми миришат на прах за пране Smiley

Аз ги чакам около месец да отлежат.

# 457
  • София
При мен парфюмите на Гиза узряват най-добре за два-три месеца. Прибирам в козметични кутии и ги забравям 😁 След това ми ставят супер трайни, излъчващи.И преди съм писала най-добре ми узря Любовта не е свенлива. От прозрачен стана кафяв, много сладък и секси. Усещам го през целия ден,а на дрехи стои и след пране. Другият ми, който няма отмирисване е Делина.През целия ден го усещам без да губи от силата си.

# 458
Silver_Mist , Сcveti, много благодаря Flowers Hibiscus Значи Панакотата може да я пропусна и следващият месец, а на нейно място да взема нещо друго от списъка с желания. Ех, тази Делина на Гиза, сега още повече се навих да я имам. Надявам се да заредят скоро от нея. Един месец е добре като време да  ги изчакам да отлежат, три месеца, не знам дали ще мога да издържа, но пък това чакане ме подсеща да заредя в началото на лятото парфюми за есента и зимата Heart Eyes

# 459
Делина на Заг има ли сходство с тази на Гиза? Нямам аз търпение да чакам нещо да отлежи...

# 460
Кошежке Necha, 12x30 mll=360 mll Simple Smile Доста си далече от 3 литра.
Аз от Гиза имам над 40 поръчки сигурно и винаги слага по няколко от 3 млл. за подарък, дори може ти сама да си избереш.

# 461
Ох, вярно, заблудих се Grinning С арабските като смятам, повечето са по 100 мл. Събрах към 60 броя, те са към 6 л. Но не пречи и от Гиза да направя голямо количество Joy Ще се върна и ако може ще редактирам поста си, да не се излагам така Joy

# 462
Пробвай с Hanuman, невероятно нежен и успокояващ аромат. Молекула+ирис е също в този дух
 Аз с Брилянт не се разбрах, прекалено задушлив и цветен ми дойде, но всеки със свойте предпочитания.

И аз съм съгласна с Hanuman и Мулекула Ирис разкошни са и толкова уникални.. В този дух бих добавила Valaya, Another 13, Santal33, This is her, Alien Goddess, Fico Di Amalfi, Musk Therapy, Soie Malaquais

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:27 от Ilianapetrova

# 463
Bonbonche много ти благодаря Flowers Hibiscus Ще помисля дали да не заменя Молекулата с нещо друго или да отпадне.  Харесах много Masa на Lattafa, която е сходна с Ганимед и точно за това реших да пробвам В683 Ексклузив. Надявам се и той да ми допадне. От Masa даже и резерва си взех Heart Eyes

# 464
Hanuman на Гиза е супер, някой тук беше казал че е като лимонов кейк. Абсолютно точно определение! Много гурме аромат, топъл, вкусен. God of fire, пак на Гиза, е една мангова бомба,плюс всички тропически плодове. Сладост до безобразие. Носих ги зимата и бяха ок, но не съм сигурна за топлите сезони:grinning:grinning:
Пропуснах да кажа, че аз съм си ги правила от масла, узряха напълно за 3-4 месеца. Изобщо от мен един глас за качеството на Гиза:plus1:

Общи условия

Активация на акаунт