Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от рол-он парфюмите на Гиза?
Как се възприемат новите аромати на компанията Giza?
Има ли добър аналог на Bottega Veneta?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от рол-он парфюмите на Гиза?
-
Как се възприемат новите аромати на компанията Giza?
Новите аромати на Giza се приемат добре, особено новите им предложения. Потребителите споделят, че очакват с нетърпение повече информация за предстоящи аромати и нови продукти. Сред най-добрите им попадения са аромати с нотки на зелен смокин, които са получили много похвали, и потребителите планират да тестват новите им линии в магазина.
-
Има ли добър аналог на Bottega Veneta?
-
Какви са мненията за парфюмите на Заг?
-
Как се представят мъжките и дамски парфюми на JFeenzy?
А пък колко е трайнооооо.....един от най- трайните парфюми на Заг Зодиак !
Периодично ги "пръсвам" за да ги поддържам в добро състояние, но наистина са ми вече много. Има такива, които съм ги ползвала точно 1 ден в годината. Срамота е, знам.
И при това количество, все по - трудно ме впечатлява нещо ново. Защото установих, че много рядко вече се "ражда звезда". В повечето случаи "новото" мяза на нещо вече "познато". Достатъчно ми е да ми "напомни" за нещо вече познато, и магията му изчезва. Защото очевидно, аз вече го имам в колекцията си ! Това си има и плюсове и минуси. Имам толкова много аромати, които никой от околните не ги познава, никой от околните не ги носи, никой от околните не се сеща за тях...И като облека някой такъв парфюм, с него съм само аз, а не половин София.
Спрях да гоня "всичко подред". Затова пък "избухвам" с неща, които вече няма къде да ги намериш.
"Държи се" и в най - голямата жега. Ами, нося си го, фантастичен е! За турбо жегите препоръчвам Eden Cacharel /имат го и Рефан и Заг...сигурно и други/. Това физически те охлажда !
и т.н. да не продължавам...