Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 538
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Миме, ще чакам с нетърпение да дадеш отзиви Heart Не съм подушвала оригинала, супер крайни  мнения срещам и не искам да рискувам с покупка на сляпо. Дано това арабче да дава ясна представа.

D frag - моето дете е на почти 16 и също се привлича само и единствено от класически аромати, нищо по-така не го впечатлява и винаги дава някакви безумни определения. Друго, което виждам в него - с нулева парфюмна компетентност успява да улови доста нотки в даден парфюм, без въобще да му казвам какво има в пирамидата, давам да подуши, и започваме "кажи сега какво усещаш". На доста от нотките не знае имената, цветята също почти не познава, но ги описва поразително - тествах го с рози, Serge Lutens, но само му дадох на китка да подуши, без да вижда флакона - каза "мирише ми на тъмно червено цвете , все едно е от кадифе и все едно е поръсено с люта подправка" Astonished А в пирамидата на последната версия има това - червени рози и пипер...

D

# 91
  • София
Не мога да го обясня научно, но има хора, които усещат аромати в цветове. Мой близък има такава способност и ми е разказвал. Явно и синът ти също.

# 92
Делината на Гиза за мен е прекалено много роза.Имам 30мл,разредено масло 10мл и се чудя как ще го утикам.Правя опити да смесвам с някакви други по-леки.
Аз добавих капки масло от иланг иланг и доста омекоти розата. Ще си го чакам сега до края на другата седмица и ще споделя вече финално как е.  Иначе и на мен розата ми идва в повече.

# 93
Egoiste platinum на Sansiro също е много хубав, номер е96

# 94
Търся имитация на  D&G K

# 95

Ако това е търсения от теб парфюм Виж този на Латафа.

# 96
Ей сега в ДМ тествах този
Lattafa Bade'e Al Oud Noble Blush
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Noble-Blush-98937.html

Страшно ми хареса. Влюбена съм 🥰

# 97
  • Сливен
https://shop.lillydrogerie.bg/dolce-gabbana-limperatrice-3-damska-tv-100ml-525138
Покрай коментарите тук го пробвах,приятен аромат.Ама са се оляли с ненамалената цена.

# 98

Демонче, сподели, моля те, след няколко часа как го усещаш, отдавна го заглеждам, но пак много противоречиви и крайни мнения прочетох...

# 99
Ами,напръсках се обилно. Шлей се влачеше жесток, защото ме спираха да ме питат кой е парфюма. Доста е "нахален" и някак мек,ядлив, секси(аз не си падам по такива,ама ето😂). В изсъхването започва да наподобява Делина, но Делината е по груба,докато това е.....мммм....абе,парфюм за мъже🤣🤣🤣🤣. Поне тия около мен им текат лигите от ядливи аромати🤣🤣🤣. Вземай го. Ако искаш може двете да вземем 1 и да си го делим?

# 100
В приложението на ДМ не го откривам, ти как успя да го тестваш в магазин?
Виждам, че в Дъглас го има, ще мина после през там, и без това имам работа наблизо.
И ще пиша пак Blue Heart

# 101
Ами имаше го в магазина и тестер имаше

# 102

Ако това е търсения от теб парфюм Виж този на Латафа.
да ,това е. Влюбих се на този парфюм. Ще пробвам Lattafa
Ra`ed Gold Luxe

# 103

Я, какво съвпадение.
Тъкмо вчера я свърших тези работа и аз.
И щях да идвам да пиша. Влязох с надеждата да го намеря точно този или поне някой друг арабски.
Много исках да го видя този аромат.
Много е интересен. Целувки и локумена роза, аз това усещам. Сладък, но и някак мускусен.
Типичен арабски парфюм.
Много почитатели ще събере. Много ще се хареса на гурме любителите.
Аз не се разбрах с него. Хем ми харесва, хем не е моят. Няма такова чудовищно трайно нещо.
Якето ми мирише, косата ми мирише, след къпане мириша от вчера до днес.
Няма махаме по закона на Мърфи, баш този парфюм, който не можеш да търпиш няма отмирисване.
Стана ми и лошо тази сутрин. И съм сигурна, че е от него.
И съответно греда за пореден път.
А бях сигурна, че много ще ми хареса.
И името готино😊
За съжаление няма да се разберем.
Но си представям, че ще има жени, на които много ще се хареса и много ще им отива да го носят.
И това ме радва😊 Защото наистина е интересен аромат.
Някой беше писал, че мирише на бадеми и амарето.
Има нещо такова. Бадемите ги усещам.
Има го и него и Еклера в ДМ.
Аз точно затова влязох, да видя какви арабски има.
Надявах се да намеря и Ярите, но ги нямаше.
Имаше още два-три арабски, покъртително ужасни 🤣

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:05 от Caroline_Bingley

# 104
Да...определено не и е моето, и то не защото е лош, напротив, просто аз силно намразих рози под всякаква форма сега последно с Delilah на Maison Alhambra...този Blush ми носи някакъв такъв вайб, макар и лек.
Толкова съжалявам за тези мои покупки с рози, опротивяха ми много неща след тях Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт