Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 718
  • 732
  •   2
Отговори
# 315
  • Пловдив
В сайта на Гиза не виждам D287 Солейл Б Ексклузив ( Soleil Blanc Tom Ford). Аз ли нещо не пиша както трябва?

# 316
И аз не го виждам...

Минавам да споделя - пристигна ми Celeste - Maison Alhambra - ами...ухае ми на нещо, което вече имам, леко разочарована съм, не защото е лош (красиви бели цветя, лимон, дано драйдауна е различен поне), а защото не съм изненадана. Флаконът е обаче 10/10...красота.
Това, което ми отвя главата обаче - и Елинор явно го правят нарочно Laughing - е да ми слагат мостра на някой ниш. Миналият път ме бяха зарадвали с Moresque - Soul Batik. Като го подуших, все едно се впуснах в някаква спирала от аромати, тъмна, кафява, мистична. Категорично мъжки е, но..шедьовър. Всичко му е толкова деликатно и премерено, нито една нотка не е преобладаваща, сякаш танцуват в абсолютен синхрон. Бих искала да го имам, но не бих могла да го нося, освен ако...не обърна резбата Laughing
Отплеснах се, исках всъщност да кажа за новата мостра, която дойде със Селест - Akro - Awake. Кафе, кардамом, италиански лимон и ветивер (уж от Хаити). Вкусен, интересен, като изискана кафе напитка с някакви тайни съставки.

# 317
  • BG-DE
Celeste го дават за имитация на JPG Divine, според теб близки ли са?

# 318
Не познавам Дивайн в оригинал, но някой тук беше поръчал също Celeste (Мимето...?) имаше и  оригинала, та чакам и аз отзиви..
Всъщност, днес разбрах, че Селест е пуснат 2022, а Дивайн 2023, та ако си приличат, ще е случайност Grinning

Редактирам се: след първия половин час Селест ми е почти идентичен с Musamam White Intense (Lattafa) -  с тази разлика, че при Селест има една идея повече сладост, а в другия - пудрените и мускусните нотки са ми по-отчетливи. На 80 % са ми еднакви.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:30 от Café del Mar

# 319
В сайта на Гиза не виждам D287 Солейл Б Ексклузив ( Soleil Blanc Tom Ford). Аз ли нещо не пиша както трябва?

Погледнах в най-новия каталог и там липсва като номер.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 14:11 от Cristalle

# 320
Не познавам Дивайн в оригинал, но някой тук беше поръчал също Celeste (Мимето...?) имаше и  оригинала, та чакам и аз отзиви..
Всъщност, днес разбрах, че Селест е пуснат 2022, а Дивайн 2023, та ако си приличат, ще е случайност Grinning

Редактирам се: след първия половин час Селест ми е почти идентичен с Musamam White Intense (Lattafa) -  с тази разлика, че при Селест има една идея повече сладост, а в другия - пудрените и мускусните нотки са ми по-отчетливи. На 80 % са ми еднакви.

Имат прилика,но само в началото.След няколко часа,се очертават 2 различни аромата.
Ще го оставя малко да отлежи и ще пиша пак.

# 321
Виждам обсъждате гурмета и направо ми се прииска и на мен нещо сладко, но тази седмица ми върви на зелении.

Подариха ми мостра на Филосокис и я сравних с варианта на The moon. Имат еднакъв профил, но имитацията е по-наситена и леко натрапчива, а оригиналът (пробвах edt), е по-нежен и ефирен, но и по-слабо доловим. The moon в общи линии са се справили великолепно и явно са се стремили към edp.
И оставайки на вълна смокини, искам да споделя, че Fico di Amalfi Shobi след 8 месеца отлежаване е станал приказка: зеленина от смокиня с мек цитрус. Това лято ще го редувам с омайната и успокояваща смокиня на Figuier Eden от Дивайн.

# 322
Момичета, аз защо виждам два сайта на Заг...Еднакви ли са или ?

# 323
За феновете на Gris Charnel BDK, пуснали са Liam Lattafa  в парфимо на 41 лв.Аз думнах 2 да имам, че идва топлото време:) Миналия ден излизам и се пръскам с него и дъщеря  зяпайки си в теленона надига глава и казва- мм,тов ами харесва как мирише Laughing Сигурно единият ще е за нейно величество.
Днес разнасям Прасковата на ТФ в изпълнения на Алхамбра,продължавам да жъна комплименти и имам заявка за още 4 поръчки  Satisfied
Утре ако успея да мина през Заг ще пробвам новия Борн ин Рома Корал ли беше,да видим..

# 324
Grise Charnel на Гиза ме кефи повече. По шлейфов и наситен е

# 325
Барения на Заг е сполучлив според мен,днес правих успореден тест,но като че ли “луксозната нотка” е по-ярка в началото,после отслабва,иначе за трайност не мога да кажа все още,но то и оригиналът не при всеки е траен като чета мнения,а и кожите са ни различни.

# 326
  • Бургас
Предложете дамски траен клонинг на версаче ерос.

# 327
Точно вчера в Дъглас отново правих тест на Barenia макар, че отидох с идеята  да ги видя нашумелите елексири- La Vi Est Belle Elixir и Le Male Elixir. Ами Баренията и този път се изпари бързичко, освен това не ми е нещо уау.  La Vie ,обаче, ме отвя с трайност, в пъти по-добрър е от класическия и като аромат.  Le Male  по същият начин - повече ми хареса от класиката, само дето трайността му куца, иначе е топ.

# 328
Сигурно е коментирано, но и аз да кажа. Взех си копието на Бианко Лате на Зара. Иде ми да се самооближа. Вече пети час ухае, няма отмирисване

# 329
ВлюбенА съм в заг 276, няма такава сладост
😍 от дълго време не ме е завладявал така аромат

Общи условия

Активация на акаунт