Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, в Paris на YSL има ли осезаемо липа? Приноси ми се нещо , ZAG ми е близо. Съвети, моля

# 376
Том Форд има много парфюми, конкретно кой ви интересува?
Не съм сигурна- череша или вишна... Не е моята област. Търся подарък за приятелка- моля да е за нещо хубаво.

Lost Cherry Tom Ford for women and men от Заг.

# 377
Хора, влюбих се в парфюм, който е спрян от производство Sad
Тествах го в едно варненско Лили, и си казах - оооо, ще го поръчам онлайн отнякъде...И после установих, че го няма никъде Sad
За Reveal - Calvin Klein става въпрос. Винаги съм подценявала марката, но напоследък 2 аромата ме грабват неочаквано, а трайността на кожата ми е умопомрачителна, както и развитието.
Освен да обиколя пловдивските Лили-та, макар че в сайта им пише "изчерпан", факт е, че го видях във физически магазин и може и тук някъде да е останал...
Дали някой го прави? От 2014г. е, Заг го нямат, доколкото видях в сайта им, Рефан също, но реших да питам за всеки случай и тук..

# 378
  • София
В Сенсо и Алишоп се водят налични, уж.. питайте там.

# 379
Няма наличност, пуснах поръчки даже и ми се обадиха, че не е наличен..

# 380
Аз го купих от parfium.bg за около 70лв .Имаше го и в  лили марково тепе до скоро.
Шоби го имат като имитация.
https://shobiperfumery.bg/parfyumi-za-zheni/reveal-calvin-klein- … %8F-0%D0%BC%D0%BB

# 381
Открих го в едно Лили, реших да звъня по телефон, за да не бия път напразно, имаха наличен и си запазих, ще мина после да си го взема Relieved
Редактирам се.. срам не срам, не го купих и се заричам повече да не проявявам такава импулсивност, макар че веднъж вече го тествах на кожа и беше уау, и одеве като си пръснах пак.. майчице мила, сякаш някаква противна спарена пот се прокисна в ръката ми, нещо кисело, вкиснато, повдигна ми се чак... Confused

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 18:29 от Café del Mar

# 382
да не би да е бил развален във втория магазин

# 383
Надали...Допускам че шокиращото развитие на аромата идва от това, че във Варна беше студено, а тук в Пловдив горещо, и телесните ми химии явно в горещината не се сработват никак добре с парфюма..

# 384
Някой има ли актуален, пълен каталог на Баргело?

# 385
Здравейте, идвам да похваля Джо Малоун круша и фрезия, много мой аромат и траен,през целия ден усещах облака му около мен.За това време мисля,че е супер.  
Включвам в похвалите и булгари омниа корал,много нежен и изискан аромат.
Мисля си,че  започнаха да се развиват много приятно върху кожата заради топлото време. Но определено е супер да усещаш нежен и приятен полъх цял ден около теб.

# 386
Аз да се помоля пак за съвети за парфюм с липа

# 387
зелена липа на гиза и jenny glow French lime leaves

# 388
Аз да се помоля пак за съвети за парфюм с липа

Парфюм с липа бих препоръчала Jenny Glow french lime leaves. Това е аромат на суха липа, но не само цвят, но и зелените дръжки, супер реалистичен и траен. Hug

https://www.shopmall.bg/product-tag/french-lime-leaves/

# 389
  • БГ
Здравейте, идвам да похваля Джо Малоун круша и фрезия, много мой аромат и траен,през целия ден усещах облака му около мен.За това време мисля,че е супер.  
Включвам в похвалите и булгари омниа корал,много нежен и изискан аромат.
Мисля си,че  започнаха да се развиват много приятно върху кожата заради топлото време. Но определено е супер да усещаш нежен и приятен полъх цял ден около теб.

Здравейте, на кого е  булгари омниа корал ?

Общи условия

Активация на акаунт