Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 660
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Като говорите за булгари ,се сещам да споделя,че получих мостра на bulgari omnia coral и много ме грабна аромата.
Иии не се сдържах и  поръчах от парфен 20мл...че много обичам малките милилири,за жалост не навсякъде има такава опция.
Чакам си го с нетърпение.
Вие имате ли коментар за него?

# 361
Guidance на Гиза , който е идентичен с оригинала( е може би само някакви бегли нюанси за професионален нос липсват) та този парфюм според мен на мъж изобщо няма да стои, според мен си е абсолютно дамски, и много различен и нетипичен , но красив. И като заговорих за не мъжки аромати наскоро покрай мен мина един мъж, който явно се беше напръскал с някой сладък унисекс и му стоеше абсолютно женски, та и унисексите често не пасват на мъже, както много и в обратна посока.

# 362
Какво мислим за Guidance Amouage? 🙂
Записал съм го за проба, която още не се е случила и снощи докато 'подреждах' телефона ме заинтригува, подгони ме гъдел.
https://bg-mam.ma/p/1636146/47918748
Ще добавя само, че този на Гиза го размених. Така и не се оправи /за моя нос/. После ми попадна мостричка от Заг Зодиак. Той повече ми хареса. И там ги нямаше тези  "пластмаси" и "ацетони" като при Гиза. Чисто  дамски аромат е по моите представи. Не си го представям на мъж. За моя нос това е нещо средно между Олимпея Леджънт Пако Рабан и Дъ Уан на Долче и Габана. Или нещо средно между Олимпея Леджънт и Идол Аура. Hands V

# 363
И за мен е чисто дамски,лично аз не го харесвам като аромат,имам на Гиза 30 мл,трайността е безкрайна,също дълъг шлейф,според мен е супер изпипан,тествала съм и оригинала покрай хайпа,но има нещо задушаващо,тежко…на Зара репликата ми носи същото усещане…

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 21:18 от Calabria

# 364
Здравейте! Някой знае ли кога има намаления на парфюмите в Зара? По Нова Година имаше и бяха почти без пари, много ме е яд, че не си накупих тогава 🥲

# 365
Гайдънс на Гиза ви бях мрънкала тук, че твърде захаросан, лепкав го усещам. Подарих го на майка ми, отлежал е тоест няколко месеца и в момента е прелест. Иначе ми е същият като Olympea Legend.

# 366
  • Варна
Христос Воскресе, ароматни люде!
Да ви е много слънчев и колоритен денят. И измежду битките с яйцата и опитите да откажете поредното парче козунак, което веднага се залепва на нежелано място по тялото, да намерите време да се понапръскате с нещо любимо.
Мой "аромат на деня" - Z&V This is him от Bargello.
И излизам на дъъъълга разходка в града на липите.

# 367
Какво мислим за Guidance Amouage? 🙂
Записал съм го за проба, която още не се е случила и снощи докато 'подреждах' телефона ме заинтригува, подгони ме гъдел.

И аз да се изкажа за Guidance. Копирам си пост, който съм писала преди време в темата.

Guidance – Amouage – Имам вариантът на Гиза
Мек, топъл, уютен, гушлив, гурме….страхотно съчетание от олибанум, лешник, круша. Крушата придава сочност и сладост, но не прекалена, а само толкова, колкото е необходимо. Парфюм, подходящ за ранна есен, когато слънцето нежно е напекло, лъчите му са галещи и топли. Бих казала, че подхожда за  дама, не го виждам сякаш на мъж.  Ароматът е мек, но достатъчно наситен и силен, носи хубав шлейф, не оставате незабележими с него. Това е един от най-любимите ми парфюми за есента, а и по принцип HugHugHug

Христос възкресе !!!

Днес съм на работа. Сутринта, преди да тръгна се напръсках смело с Greenley Parfums de Marly - Гиза.
Имам го от доста отдавна, но за първи път го ползвам.
Супер свеж, чист, хрупкав аромат на зелена ябълка. Усещам  и малко муск в развитието. Типичен унисекс за мен.
Днес е идеалното време за развитието на аромата. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 368
Весели празници.
Guidance е възприеман за повече дамски, но мой приятел си го носи и няма проблем с това.
Тия дни най-добре ми се отразява Пастел на Гиза. Да, нетраен е малко,  но е най-доброто за сегашния климат.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 22:36 от christal11

# 369
търся имитация на Bvlgari Man Wood Essence

# 370
Аз съм страшно изненадана, че Гиза са пуснали копие на еклера, а не на Бианко лате, което щеше да е по-яко... Явно са се поддали на комерса. Като нашумя си взех отливка и изобщо не ми хареса, съответно видех ли след това да се прехласват по Бианко лате въртях очи, нали уж той имитира него. И все го подминавам. Докато! В един слънчев ден не прочетох, че еклера не е точно копие на Бианко лате и той е много по-хубав... Сега ме чопли да го пробвам естествено😄
D-frag12 This is him ми е наааай-любимия мъжки парфюм, толкова е гушлив, слава Богу, че и мъжа ми го харесва, не се отлепям като го носи🤭 Задължително ще пробваме на Барджело! Отдавна искам да пусна поръчка и от Заг, какви са новите аромати, простете ако сте писали за тях..

# 371
търся имитация на Bvlgari Man Wood Essence
И аз търсех преди за ММ, че много хубав, но само на Man in Black има

# 372
Моля препоръчайте реплики на Tom Ford.

# 373
Том Форд има много парфюми, конкретно кой ви интересува?

# 374
Том Форд има много парфюми, конкретно кой ви интересува?
Не съм сигурна- череша или вишна... Не е моята област. Търся подарък за приятелка- моля да е за нещо хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт