🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 682
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 230
Росица ми е страшно антипатична от ден едно, но Косара постъпи тъпо. Не се прави така.
Но и Росица си го търси, защото просто си е злобничко и завистливо момиченце.
Глупости! Росица е една от малкото добродушни и скромни момичета сред тия хаври там. Това че им застана на простакесите, още повече ми се издигна в очите

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 20:45 от Catfish

# 1 231
Косара била голям боклук. Ясно защо при нея идват момченца и си отиват мъже, то мъж с този парцал няма работа.

# 1 232
Ферай ми се издигна с две щафети луканка в очите! Прекъсна Диана, която искаше да доразвие драмата. Стана ми жал за Роси, дори да е сглупила, много е гадно всички срещу един. Александра много подло я отряза за разговор.
Косара се оказа много злобно и агресивно същество.

# 1 233
Не е така, хващате се за това, което виждате на първа линия...
Адито друга рокличка няма ли?

# 1 234
  • София
Оффф. Толкова жалка изсмукана от пръстите на сценаристите разпра....
А Фери си стои отстрани и пак ядееее. Това момиче е бездънна дупка за храна.......

# 1 235
Не харесвам Косара и не искам да я защитавам, но на нейно място и аз бих направила коментар на Роси. Ако има да ми казва нещо, да е в очите ми. Не да шушука зад гърба ми.

# 1 236
  • София
Изключително лицемерно нападнаха Роси. Всичките, дето обсъждат останалите, чисти сълзички. Направиха Роси героя на сезона, всички навън ще са на нейна страна сега.

# 1 237
  • София
Голям скандал от нищо.
Ама иначе е доста гимназиално това с листчето.
Не знае как да се държи сред хора Роси, ама чак пък такъв панаир.

Евала на Ферай, мразя я Grinning

# 1 238
Не всички.

# 1 239
Любка е ужасна… откъде се взе в цялата ситуация пък тя

# 1 240
Направиха Елвира героиня и я изпратиха, с Роси ще се получи същото.

# 1 241
Които от вас писаха отдавна още, че Косара е турбо селяндур, бяхте прави. Аз си мислех, че сте в грешка заради тежкия й диалект, но не. Баш селската първа хубавица и регионална алфа маймуна в едно.

# 1 242
Леле не съм предполагала, че играя адвокат на дявола... но според мен Росица е много надменна и се има за много повече от момичета там. Озлоби, след като загуби фаворитското място при Виктор. Идва нов ерген, оживява се, опитва се да му направи впечатление, той пък кани Косара на първа среща. Най-вероятно й е станало тъпо, правила е физиономии и е демонстрирала неприязън по това, което казват и останалите момичета. Косара много грозно й влезе, но аз бих си помислила същото, ако някой така ехидно седи на края на масата и си разменя бележки, вместо да си говори с човека до нея. Естествено не бих нападнала по този начин, не поощрявам подобно поведение, но разбирам защо така се случи. За мен не е просто липса на социални умения, но и чувство за превъзходство у Роси.

# 1 243
Айде всичките, като че да не са селски клюкарки на мегдана, както се обсъждат една друга. Радвам се, че нищо не засяга апетита на Ферай.

# 1 244
Направиха Елвира героиня и я изпратиха, с Роси ще се получи същото.
Мхм. Те и Александра направиха “героиня”, после в едно друго риалити видяхме каква е истеричка. Сещам се и за други.

Общи условия

Активация на акаунт