🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 787
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 210
Т'ва как се дръгне 😂😂 бълхи ли има?

Не разбирам какво прави все там. С цел го снимат. Може да е 4тия ерген 😂

# 211
Ана определено си пада по Марто. И то много, видяхте ли ѝ погледа? Не сваля очи и му следи всяко движение и изражение. Но просто не знае да флиртува, мъжкарана си е и това. И това го отблъсква иначе му е достатъчно интересна. А тя пък използва всякакви нейни си похвати - сръдни, стратегии, наказания та да му привлече вниманието и разбира се да е различна от Данка... и нейната женственост. Даже смятам, че от трите тя най-много го харесва, по погледите им се ориентирам.
Мартина като да иска само да го изконсумира, нейните желания са на това ниво, нищо по-задълбочено,само му се лигави. Даниела ми е тип асексуална и царствено му позволява да се доближи на крачка до нея, не повече. Ана грейва само като я погледне и гледа лошо когато е с друга и си отмъщава после.

# 212
Клаудуя ме кефи много повече от Смийгъл.. Но това просташко изказване.. Роси остава за мен недооценената дама сред осите

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:10 от Catfish

# 213
  • България
Васко вече иска да избяга.

Дават реклама с 50-годишната Неделя Щонова и си казвам колко по-красива е тя в сравнение с "дамите".

# 214
Васил и Ади - земни, стабилни отношения. И двамата здраво стъпили на земята. +
Васил и Косара - любов, страстен тип. +
Ивет без коментар.
На Клаудия поведението не е за национален ефир. "Аз такива големи не мога да ... (лапам)"

Я кажете за Ивет и Васил, че аз много ги харесвам като потенциална двойка.

# 215
На Клаудия поведението не е за национален ефир. "Аз такива големи не мога да ... (лапам)"

Не забравяй и “мога да го оближа”
Простачка

# 216
  • София
Е с какво друго може да привлече вниманието на един мъж Клаудия освен като опипва и пуска вулгарни шегички.

# 217
Васко вече иска да избяга.

Дават реклама с 50-годишната Неделя Щонова и си казвам колко по-красива е тя в сравнение с "дамите".
По-красива е, ама и тя, като си отвори устата и искам да избягам.

Васко май си е представял работата по различен начин.  Реалността бавно се настанява в душата му Joy

# 218
Ивет е причината да не си пускате мъжете да излизат сами от хотелската стая, като сте на почивка. Simple Smile

Както е и причината някои мъже да станат рано и "ам аз нешто деазнам, шу утюа до басейна, ти си почивай"

# 219
  • София
Гледам го онлайн и плеърът заби.

Не ми харесват татусите на Клаудия, малко ми идват в повече, ако ги оправи, би било супер.

Васил и Ади ми бяха сладки, като изключим, че тя го прекъсваше постоянно, което не ми направи добро впечатление.

# 220
Според мен Васил умишлено покани първо Адриана на среща. За да не се нахвърли веднага на Косара. Личи си, чи я намира за интиресна и за възможьен избор.

# 221
Ади май малко започна да се мазни на Васил след срещата, с Косара май ще се харесат обаче.
Боже, и на Ферай ли задника обсъждаме вече? Момичето, което почтни няма подкожна мастна тъкан... ако тя и Ива и Даниела не са окей в тялото, не знам какво остава за средностатическата жена.

# 222
А-М си каза, че целта й е той да разбере коя е Юда.

# 223
Е, задника ѝ виси на Ферай. Как да кажем на черното бяло - къде е този на Косара, къде е на Ферай…. не мога да повярвам какви работи пиша, обсъждам женски задници във форум…  Expressionless

# 224
А-М си каза, че целта й е той да разбере коя е Юда.
Е, ... кой?! Тя самата!

Общи условия

Активация на акаунт