🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 658
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 135
Адриана с нейното "трОшене на главата", що за ударение?! Не ми харесва тя, нито визуално, нито като стил, прилича ми на малко лелче. Има нещо адски ретро в нея.

Твоите мнения напоследък забелязвам, че все едно са мои Joy Тъкмо си мислех какъв е тоя несесер, дето го е понесла и си го закичила на китката. Подразни ме как прекъсваше Васил, докато той се опитваше да се изкаже.

# 136
Адриана с нейното "трОшене на главата", що за ударение?! Не ми харесва тя, нито визуално, нито като стил, прилича ми на малко лелче. Има нещо адски ретро в нея.

Твоите мнения напоследък забелязвам, че все едно са мои Joy Тъкмо си мислех какъв е тоя несесер, дето го е понесла и си го закичила на китката. Подразни ме как прекъсваше Васил, докато той се опитваше да се изкаже.
🥰
Ми зле е Адито, какво я прехвалват някои, че голяма хубавица била, тя и външно е толкова скучна, колкото и отвътре.
Несесерчето, сандалките, роклето, а пък страничната опашка... като на дискотека в Поморие 96-та.

# 137
Адриана ръси глупости на килограм, много фалшива. Набра скорост и с Виктор щяла да говори, хаха. Съгласна съм с мнението по-горе, много е ретро енергична🤣

# 138
Таз пък Диана много и знае балалайката. Нея никой не я иска, та дай да наплюем другите. Всеки е прав да си търси своето. То щото да седиш като мебел в къщата е много достойно.

# 139
АМ си е направила капковидни ц*ци ,изглеждат като естествени ,като на Тита певицата.

# 140
Какви са тия изисквания от АМ, държи се, все едно с Марто са гаджета!

Адито е точно с излъчване на ретро лелче както казах мноого отдавна, гледам, че все повече хора споделят това впечатление.

# 141
Ааа, сетих се. А-М го пита дали знае коя зодия е. Той каза, че не помни и тя го заплаши, че ще му върне розата. Той каза ок, да видим дали ще ми я върнеш.

# 142
Таз пък Диана много и знае балалайката. Нея никой не я иска, та дай да наплюем другите. Всеки е прав да си търси своето. То щото да седиш като мебел в къщата е много достойно.
Някой като Елена трябваше да ги подхване тях двете със Силвия “За какво са дошли те двечките?” Нито ревнуват, нито се стремят към среща. Само завиждат.

# 143
Ана Мария ди поставя изискванията много по-грубо от Даниела

# 144
Ааа, сетих се. А-М го пита дали знае коя зодия е. Той каза, че не помни и тя го заплаши, че ще му върне розата. Той каза ок, да видим дали ще ми я върнеш.
Не, на колко години е го пита и той каза, че не знае.

# 145
Мартин пак сърдит, пак дудне... Ще откача ако имам такъв човек около себе си.

# 146
Бранка била сладка. Rolling Eyes
На Диана ол инклузива колко дни е? Време е да си ходи.

# 147
Бранка била сладка. Rolling Eyes
Докато свърши луканката.

# 148
Луканка ще има до края, тя ще гаси лампите като последната неизбрана явно.

# 149
Не, на колко години е го пита и той каза, че не знае.

Ааа, да! Той сега нарочно пак я попита на колко години е. Дразни я яко и я пързаля.
АМ се пропука.

Общи условия

Активация на акаунт