🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 122 013
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Косара много добре изигра минаването от В1 към В2 🔝. Пред момичетата каза, че са се разбрали с Виктор, а пред него - не може да е с него, след като е целунал друга / и как го изработи да й каже, все едно, че тя не знае /👏👏👏 . Много добра стратегия, но защо се меси в другите отношения? Играй си играта… Ще я призная, ако отнеме Мартин от Даниела 🧎♂➡- ще й се поклоня…

# 1 051
Даниела голяма актриса , още малко ще ревне, че Мартин целунал Мартина в рамките на 48 часа. Много неприятна женица.

# 1 052
  • Обран бостан ;)
Даниела голяма актриса , още малко ще ревне, че Мартин целунал Мартина в рамките на 48 часа. Много неприятна женица.

Демек , нейните целувки изискват по-голям карантинен период.

Ами да му каже - Марто, целунах те, за да хване дикиш ше седиш поне 3 дни на сухо.  Trollface

# 1 053
Опитах се да цитирам мнението на Бътърфлай за Косара, но нещо не се получи. Както и да е.
Лично за себе си, мога да съдя Косара само по поведението й в предаването и това, което се показва в социалните мрежи за нея. Не мисля, че е светица в никакъв случай и също забелязах участието й в интриги и т.н. Но не смятам да си сменя мнението за нея, било то добро или лошо, само защото засегната от нея съученичка навремето я определя като някакво зло в тийнейджърството й. Още повече, историята е представена едностранно и доста емоционално, никой не знае какво и защо се е случило и какво го е провокирало. Все пак са на по 27 години вече и доста вода е изтекла от тогава. Предпочитам да вярвам, че и така да е било и Косара действително е била були в училище, може и да се е променила за добро. Ще видим.А относно цитатите по адрес на Косара от лекар, хайде, нямаше нужда.
Относно Косара, Васил и Виктор. Ами, очевидно беше, че Косара грам не се интересува от Виктор и всичките й напъни да представи себе си привлечена от същия, бяха нелепи. Защо да не се преириентира към Васил? Нали има това право. Освен това, доколкото виждам далеч не е единствена. И пак казвам, за мен разговорът с Виктор беше лошо изигран театър, с който да се освободи от него като се оправдае за избора си пред него, момичетата и нас, но не проработи съвсем, поради захлупеността на най-младия ерген. И все пак, никъде не видях да го обижда или да се подиграва с него, както лично, така и зад гърба му. Нищо нередно не видях в този сюжет, освен празния поглед на Виктор, с който броеше звезди посред бял ден, в опит да осъзнае какво му се казва и да измисли как да реагира.

# 1 054
А коя е Десислава Златкова Рупецова? Даниела има ли братя и сестри? Тя нищо не говори за семейството си вътре.
Дъщеря на Златка Гошева Рупецова или Златка Данчова Рупецова, вероятно, обаче каква е тая игра с вторите имена на Златка, не се сещам. Защото, съгласете се, че в една малка България две жени да се казват Златка Рупецова е малко вероятно и едната от тях да е Гошева, а другата Данчова... 🤔
Даниела има сестра.
Да уточня, че преподавателката в ПУ е ЗГошеваР, а майката със сигурност е ЗДанчоваР, от там Айгюл е станала Даниела, може би на дядо.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:11 от DiaMia

# 1 055
Косара има красота тип Айлин. Ефектна и екзотична, сластна, макар и несъвършена. Забележителна жена е и си личи по реакциите на тримата ергени. Повечето бледнеят до нея.

Просто трябва да спортува по-сериозно да се постегне и да отиде на ендокринолог за щитовидната.

Класическата европейска красота в момента не се котира много във форума, в предаването, в България и в западния свят като цяло. Валерия от С2 примерно има класически, правилни черти, никакъв кусур в лицето — високо чело, големи очи, правилни челюст и брадичка, но не мъжествени, малък нос и деликатни устни — но на много от списващите им беше “измита чиния” и “обикновена”. Свикнали сме на друго вече.

# 1 056
Косара има убийствено красиви очи. За мен очите са много много важни , за да възприема човек за красив. Останалите и елементи , не са ми топ , но не са и грозни , така , че ми е в графа хубава жена

# 1 057
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

Аз виждам Златка Данчова Рупецова и Златка Гошева Рупецова (преподавател), майката е Данчова (по баща).

# 1 058
Косара има такива черти и излъчване, че ако тия всичките жени влязат едновременно в стая, всички ще забележат Косара, без значение дали ще я харесат веднага или не. Ако не я харесват, няма да знаят защо не я харесват на пръв поглед, но че всички ще я отразят, е сигурно.

# 1 059
Косара щеше да има наистина красиви очи, ако не бяха като цепки. Аз обожавам светли очи, но харесвам окото да е голямо. Очната линия и спирала/мигли/молив допълнително смаляват окото. Но е забележителна, определено.

Валерия носи класическа, фина красота и никога не ми е била измита.

# 1 060
Абе хубава си е Косара,. Екзотична е и не е напомпана с пластмаса. Само тия устни да не беше правила. Истинските ѝ устни са били много нежни и красиви.

# 1 061
  • София
Не е истина за майката. Не е чувала най-вероятно за ПУ.
Че колко жени с името Златка Рупецова има в смолянска област?

Повече от една са - казва Гугъл. И пак той - намира това - https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/filiali/smolian/CV_ZlatkaR.pdf

Дали това е майката на Даниела, не знам. Но има преподавателка с такава фамилия.

# 1 062
Даниела от търговския регистър е Даниела Гюнер Рупецова. Управител и собственик на капитала на фирмата си. Вписани са запорите и още - 

Лице, в полза на което е наложен запорът: ДИМИТЪР СТОЕВ ДИМИТРОВ

# 1 063
  • България
Косара има красота тип Айлин. Ефектна и екзотична, сластна, макар и несъвършена. Забележителна жена е и си личи по реакциите на тримата ергени. Повечето бледнеят до нея.
...
Класическата европейска красота в момента не се котира много във форума, в предаването, в България и в западния свят като цяло. Валерия от С2 примерно има класически, правилни черти, никакъв кусур в лицето — високо чело, големи очи, правилни челюст и брадичка, но не мъжествени, малък нос и деликатни устни — но на много от списващите им беше “измита чиния” и “обикновена”. Свикнали сме на друго вече.

В сезон 2 Микаела ми харесваше най-много на вид, Валерия е красива с грим, Айлин така и не ми хареса. Сомската прическа й седеше добре на широкото лице. Има излъчване на сласт и това й е чарът. Тялото й е много спортно и е енергична и закачлива.

Косара е с вид и енергия на лелка. Там е една излишна натруфеност и мания за величие.

Нищо общо не виждам между двете.

# 1 064
Момичета! 🤯 Данчето кой ли номер носи, според вас? Бая ходило има!

Общи условия

Активация на акаунт