🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #7: от вторник до четвъртък, 20:00

• 121 378
  • 2 663
  •   1
Отговори
# 2 625

Иначе, аз лично бих я хейтила до края на света за самочувствието, с което се нарича писател, за булевардното нещо, което е принтирала ( издала му е много като определение) и т.н. Много добро критично мислене си има в България впрочем, много добро, приятно изненадана съм!

Прави се на Кари Брадшоу, която си търси Тузара 😄

# 2 626
  • # супернатурална #
Ейй, право десетката!
Също като нежеланието да готви, глади и др.  
Поза е, според мен. Поизтъркана, при това, но става за провокация.

# 2 627
Даниела е бита карта. Прави се на интересна с пози, защото знае че е с напълно съсипана външност. Тя не е грозна, та е карикатура от несполучливи корекции. Сигурна съм, че проклина деня в който си е правила отново носа. Трябва да е известна и да хване някого, защото е с последен влак.
Няма да е Мартин обаче.

# 2 628
  • somewhere near the sea
Данчето не била учител по БГ...
Т.е. да разбираме, че сама си е писала, без редакция и т.н.
Лаик, глуповата, неграмотна, с огромните претенции?!
Поне да беше платила за професионална редакция, оформление, и всичко, да не може да я пипнат, за каквото и да е. Че па и сложила цена, като за луксозно издание, а то не струва и 5 лв. по старите цени. Тогава имай претенции и самочувствие. Но явно със запорите и всичко не сколасва, а не е намерила спонсор за горното. Тя не е просто фалирала, а е все едно на улицата, отчаяна жена.

Няма драма, че на 32-33 жена няма дете, семейство, с това аз нямам проблем.
Вървят си годините, но животът се стича различно при всеки.
Въпросът е докъде си се докарал на тези години и най-вече що за човек си.
Не е казано, че всеки трябва да се размножава, или че няма да му се случи по-късно в живота.
Това, че не била учител по БЕ ме втрещи. Ама нали претенциите ѝ са до Еверест?
Чатботовете всъщност правят много правописни грешки-сблъсквам се всеки ден с подобни текстове и са лесно разпознаваеми. И да! Проблемът не е в това, че няма семейство и деца, а  че времето лети и хубостта  ѝ (макар и спорна) все повече неумолимо ще отлита. И тогава какво ще прави? Никаква "женска енергия" няма да я спаси от мизерията. Но щом така  ѝ харесва.... Тъкмо ще натрупа материал за нова книга, която чатботът да ѝ напише: "Тъжната изповед на една държанка"

# 2 629
Не се знае дали наистина дължи тези пари. Може да я е сготвил бившия партньор.

Доста вероятно е да си пати от чуждо поведение и неизправност, но задълженията се водят на нея и това я прави лично задължена и отговорна.

Ако добре си спомням, по-напред из темите беше писано, че запорът е вероятно от един от бившите й чичко-паричковци. Може да си е потърсил инвестицията.

Тоя пропуск с образованието е огромен, сияещ в червено минус.

Не само, че няма образование Даниела, да не говорим пък в областтиге в която се изкарва спец – личностно развитие и психология, ами няма и опит на който да се позове в писанието си. От това, което излиза по медии и тук, във форума, най-много да е била любовница на някой и друг чичко-паричко и толкова. Никого не е завъртяла за дълго време и семеен вид отношения, без значение с брак или не. Та на какво иска да научи другите? Да са държанки 2-3 години или да намерят и задържат заможен мъж? За второто тя май няма опит. Та въздух под налягане е всичко и мечтата на „бедното девойче“. Мечта, която стига до ресторанти и почивки. Даже не пътувания с цел да се видят забележителности и научи нещо, а само почивки от голямата умора. По-нататък – никакви идеи. Ако една Бобокова или Деница Гергова, или жената на Валентин Златев, или независимо коя друга, която е със заможен мъж отдавна, напише наръчник за живота с такъв, иди-дойди да кажат, че знаят какво и как, ама някоя, която драпа наравно с другите да се докопа до спонсор, трътнала съвети да дава.Затова, може би е и този етюд в Ергенът, та да й имат някаква "достоверност" книжките. Видите ли показала нагледно как може да завърти главата на „богаташ“ така, че да й падне в краката. Голяма постановка.

# 2 630
Разбра ли се кои са новите моми?

# 2 631
Отдавна - Шрековица и Àлекса.

# 2 632
Включвам се само да кажа, че единствените от момичетата, които изглеждат малко по-нормални са Росица. Александра. Не са с противен балкански манталитет или от Източна Европа, където според жените там те трябва само да се клепат с грим, да нямат никакви амбиции сами да се издържат и развиват и където да очакват мъжа да ги гледа сякаш са бавно развиващи се деца.
Даниела и там тийм Мартин особено, всичките са такива-тим Балканка Чалга с Източноевропейкси привкус.  

Този манталитет трябва да се промени в България.

Period!

# 2 633
Даниела ги говори тези глупости за това, че няма да пере и да чисти, за да се подсигури предварително. Първо, за да може никой от гледащите я потенциални спонсори да не го поиска, второ, за да прогони "дребните риби", които няма да могат да ѝ го подсигурят. Тя си е там за реклама, но не толкова на книгата, колкото на самата себе си.

# 2 634
Защото съм сигурна, че в момента плаща на личната помощничка и на готвачката. Grinning

# 2 635
  • София
Скулите и носът на Даниела са потресаващи, поведението й на примадона и по-по-най би отивало на някоя истинска красавица и то само пред определен тип мъже. Сигурна съм, че сега ще продаде невероятната си "книга", ще продаде бройки и от следващата, но парите грам няма да й стигнат, за да продължи да се "поддържа" и ако не си намери заблуден мъж да я гледа, бързо ще трябва да се научи да се издържа. Не знам тези жени не осъзнават ли, че да си държанка не е професия и могат бързо да те заменят с някой по-млада, по-нахакана и красива.

# 2 636
  • Out of the Mix

От една страна обезценява образованието — окей, не всеки е ученолюбив, не всеки има способности, има начини да научиш, да успееш и без тапии.

Това е ценност и т.нар. "прав път".
Ако няма да учи, а има други заложби - творчество, музикант ли ще става, спортистка, без значение, актьор, но всеки разумен и нормален нещо прави.
Ако семейството й е с бизнеси, още повече трябва да учи, за да наследи, не познавам никого, който просто седи и не се е ограмотил поне до някакъв минимум
.

Но тя обезценява и реалните умения и знания, не само формалните, дипломни такива. Не била редактор или учител по български, нямало нужда да е грамотна, въпреки че е “автор”.

Затова всеки ще я подхвърля, както прецени, насериозно няма как някой да я вземе, освен момиченца, тийнки, и зомбиран кръг от соц. мрежите.

Същото и с работата, труда — нямало тя да се мъчи, мъжът трябва да работи.

Тук съм 50-50, ще кажа защо.
Окей, осигурявам всичко, но ако тя си мисли, че просто ще стои, няма да пипне нищо, няма да мога да разчитам на нея, да е там, като имам нужда от жена си, помощ, за нещо, че ще има прислуга, и т.н., не е познала изобщо, ама грам, и мъж няма нужда от такъв предмет в дома си, който и да му излиза през носа буквално, за едното нищо, абсолютно нищо
.

Обезценява и къщната работа, домакинските умения, това да си гледаш и възпитаваш децата — имало персонал за тези неща.

Повече от абсурдно - а какво ще го прави детето, ще му се радва само, че то има нужда от всичко, каквото една майка може да му даде. Ерго, Данка Лоша Стопанка не става за абсолютно нищо, кръгла нула, геврек. Въобще не ме интересува какво проповядва, дали всичко е игра, според мен не е, такава си е.

Обезценява и любовта, отношенията при нея са финансови транзакции, въпрос на договаряне и пазарене.

Категорично. В любовта няма място за сметки.

Инверсията на тези ценности са суетата, леността, горделивостта, алчността. Интересно е дали си вярва реално или всичко това е една персона. Ясно е, че не живее баш според проповедите си, защото няма будали да ѝ вържат. Интересен персонаж за БГ ефира като цяло.

Истината е, че това промиване на мозъците е повсеместно, родители дори насърчават децата си към тези изкривени "реалности и перспективи".

Марсиа ме подсети за нещо, което забравям, а реално постоянно вече трябва да се има предвид.
И то е, че всичко потенциално е АI, чатботове, тролове, манипулирано, информацията, която се представя в голямата си част не отговаря на истината.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:41 от Revoker

# 2 637
Отдавна - Шрековица и Àлекса.
За по-незапознатите, кои са тези двете -Шрековица и Àлекса?

# 2 638
  • София
Да си пуснат  първия епизод със срещите в София.

# 2 639
  • софия
Две от момичетата на които Виктор и Мартин не дадоха рози в първи епизод. Едната каза, че иска да става инфлуенсър  а другата обясни, че до сега само със Шрековци се е виждала за да поддържа стандарт. Нешлифована от годините версия на уонаби паразитката.

Общи условия

Активация на акаунт