Какво ядете на заведение?

• 1 406
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Отдавна съм била бременна, суши не ядях (от параноя то и аз), но всичко друго, да - когато мога и ако мога, че 9 месеца ми се гадеше.

Ще се справите и вие Simple Smile

# 16
Напълно нормално е да се психираш, в крайна сметка не става въпрос само за теб, а и за бебето и си отгорен човек. Simple Smile

Докато бях бременна не ядях единствено суши, заради суровата риба. Но аз обичам да си го похапвам, за това когато ми се дояждаше най-много, си поръчвах от побългареното суши с пилешко. Grinning След това бях чела някъде, че може дори суши да се яде, просто не трябва да се прекалява.

Докато бях в 1ви месец си мислих, че ще имам много голям апетит по време на бременността и ще кача много килограми, оказва се че това е мит хахаха реално колкото повече напредвах и бебето растеше, толкова по-малко място имах в стомаха и ядях супер малко, но на често.

Пожелавам ти успех с всичко и се наслади на периода, много е хубав и си хапвай каквото ти се яде. Simple Smile

# 17
Като Ви е страх от месо, яжте торти.

# 18
Месо, което не е цяло парче и месо със сосове не ям в заведения и по хотели и без да съм бременна.

Избягвах само суши и месо алангле, докато бях бременна.

# 19
Не смятам,че се притесняваш много,но е добре да видиш и другата страна. Аз също съм към края на третият месец и доста пърженко и хлябно си ям. Знам как звучи,но сега започнах страшна непоносимост към пилето и рибата,та мен пък ме е страх да не би да не го снабдя с достатъчно витамини. По принцип не се храним много здравословно с мъжа,но тъй като той имаше проблеми със стомаха гледам да готвя с кокосово масло. Доста често взимаме готови храни от някъде, защото доста често нямам сили за готвене ,та и аз се притеснявам,но това си е риск. Ако можеш виж някакви безмесни ястия като сядаш в заведение. Аз лично му поръчвам такива като ходи да взима готово.

Общи условия

Активация на акаунт