Живот на кантар - тема 4

• 32 666
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • На Изток от Рая
Явно шванта е "олекотен" вариант на швамтух - честно казано ми е трудно да го произнеса😀. Понеже Рори е от Варна, както и аз, реших че тук така ѝ казват, но ето, че има и други варненци, които не са чували тази дума

# 676
Рори явно не харесва Виолета.
Да ти е студено и да го кажеш не е мрънкане. Какво да каже, че е топло ли.
Аз пък не смятам, че е мрънкало. По-скоро философка го раздава, но е усмихната,  което е хубаво.
Ама права си е жената. Като я боли кръста от миене на чинии, много ясно, че ще пробута това на мъжа си.
Евала, че има такъв мъж.
И мен ме боли кръста  като мия чинии, ама още нямам съдомиялна Confused
Мартин е трагичен както винаги.
На колко години е и майка му да трябва да му казва какво да се прави.
Майка ми ми оставяше бележки, но бях на 15. Списък ми правеше.
След време нямаше нужда да прави такъв елементарен списък.
Аз знаех, че ако има за пране, ще изпера, ако има за чистене, ще изчистя.
Е,понякога чиниите не ги измивам веднага, а след 20 минути примерно, но ми свикна.

# 677
Тя даже не само чиниите му е преотстъпила. Каза, че изобщо не върши домакинска работа. Евала, че мъжът й се е вързал. Нямаше да е лошо свободното време дето й остава от домакинстване да го влага във фитнеса, ама нейсе Simple Smile

# 678
Не съм гледала,само ви прочетох,жалко че Ванко е свършил мръсната работа на продукцията,която не може да поеме отговорност и да вземе решение.Със сигурност не е прецедент,нищо чудно че са спрели световния формат.
Два дена каза Ани,че си е била вкъщи,нещо от сорта тези два дена много ме заредиха.
Поли няма как да свали 5% от теглото си за седмица след 7 седмици ограничения,пила е нещо и е гладувала най вероятно,изключителна глупост на нейните години,толкова и акъла.Тези хора са безотговорни към себе си,вие очаквате да спазват правилата и да играят честно с другите,еми морала им е толкова,тоест никакъв.

# 679
Аз мислех, че е "шваНтух" или поне всички окало мен (района на В.Търново) го изговарят така. Иначе официално т.е като наименование на артикул при производител са "попивателни кърпи".
Рори звучеше като учителка в ДГ/начален клас в училище като им говореше и не висля, че има капацитета да се справи с тях като отбор.
Русата Виолета е нетърпима.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 21:03 от caprice

# 680
Аз съм сваляла и над 5 кг. Не помня точните кила.
За една нощ талията ми намаля с 4-5 см и корема също с толкова. Майка ми беше шокирана, на работа също.
Ядях си нввмх. Нямам спомени, може да съм хапнала нещо с по-висок ГИ, този ефект често от това се получава.
Такова нещо и с фаст не съм правила.
Помня че деня преди това много пиках, а през нощта два пъти ставах
Аз не съм приемала обезводняващи. То просто си е естествен процес.
Назад съм писала за това състояние и линк дадох.
Сега дали при Поли е така не знам.
Но щом я коментират как малко яде е възможно.

Мартин мълчеше на Тодор толкова време на фастовете, но Поли нали е жена и може да и се репчи.
Ми щом Тодор го прави и предаването не реагира, то може и Поли.
И тя е решила, че в борбата е позволено всичко.
Ако приемем, че наистина "мами".
Ето, коментира, че котиджа си го изяла после, обаче другите твърдят друго.
Много интриганти тука.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 17:18 от Не се сърди, човече

# 681
Гледайки вчера, че миенето на паници Joy изразходвало 150 калории, то аз трябваше да съм манекенка с моето висене на мивката, кой какво прави аз все съм на чешмата, ама това не ме е вталило, хем съм и на диета. Joy Та сега да вярвам ли, да не вярвам ли?!

# 682
Здравейте и благодаря за темата.

Не знам защо се заблудих в началото, че това предаване ще е различно от останалите реалити формати.Надявах се , че щом е за хора с  такъв проблем (изобщо с някакъв проблем), цел на предаването ще е да им се помогне истински.Уви , не.Получаваме поредните порции интриги, умишлено насърчавани от продукцията, настройване на участниците един срещу друг,тричане, сочене с пръст.Вместо да ни запознаят с принципите на правилното хранене по-детайлно, ни занимават дали Y щял да издаде строго секретна информация на съквартиранта си X(главен антихрист на сезона и участник от противниковия отбор).Смешна работа, явно толкова си могат.Написали правила, ама не могат да гарантират спазването им.Какво очакват? Някой изял 20 гр по-малко от нещо си, леле голяма драма, Анатема !Да , ама знаем приказката за крадеца, нали? Затова вчерашната лекция бе насочена към всички.
Треньор , който си контузи половината играчи, се чуди защо все губят.Другите ту с треньор, ту без, да това беше в началото, но това е ключов период в който,се изграждат доверие и навици.
Довечера ще стискам палци на червените и на Ани.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 15:31 от _с бели маратонки_

# 683
Не знам, толкова ли е сложно да си изчистиш.
Тези с фастинга си вредят. Не им стига че имат тренировки, диета от диетолог.
Те какво мислят че после няма да лапат двойно ли?Цял живот яли, мислят после с глад ще стоят всичко за месеци.

# 684
Е ние няма как да знаем кой е прав, те не показват всичко, не снимат всичко.
Но за да реагират всички и срещу Поли не е случайно. И да подразниха се може би от това, че тя победи Ани миналия кантар, но едва ли е само за това. На мен Поли ми изглежда много вяла, без енергия дори когато се движат. Другите жени греят. Ани, Вили, та дори и русата Вили, която аз не харесвам. Те видимо изглеждат по - свежи. Дани също.
Обаче Рори я успокояваше на Поли, казваше, че знае как тя спазва всичко. Та истината е някъде по средата. А срещата на треньорите с тях си е решение на продукцията предполагам. Вместо Нанси, Ванко изигра лошото ченге.

# 685
Ох, тоя Мартин Joy
Да почвам ли вика и  кърши ръце.
И масата щял да прегризе Joy

Иначе шоколадови бонбони се смучат, оставят се да се разтопят.
Ама нямаше време човека, разбирам.

Интересно какво каза. Че обича мъж да го тренира.
Явно и това му е причина също и то голяма.
Да ама тая жена и много други не са дебели и знаят какво да ядят,  кога и как.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 17:21 от Не се сърди, човече

# 686
Хапвам 1-2 блокчета черен шоколад защото знам, че е полезно... иначе дори мерак нямам Simple Smile
Имам какаови зърна, хрупам си понякога от тях...

Този овкусения протеин сега ще се чудя как да го приемам...

# 687

Иначе шоколадови бонбони се смучат, оставят се да се разтопят.

Изобщо не мога да ям шоколад така. Къде ти ще въртя бонбон в устата и ще го чакам да се разтопи. Идеално си усещам вкуса и без това. Холерик съм в това отношение. Joy

# 688
Само смучащия се смучи, шоколадовия се изяжда като шоколад, но се гризва, за да видиш пълнежа.

# 689
  • София
Много се чудя и аз какво ми е мнението за неядящите. От една страна, не е полезно и правимно, от друга страна са в състезание, а не в документална поредица. И аз да бях там, вечерта преди и деня на кантара щях да гладувам. Борбата е за грамчета да останеш.
Ако държат всички да ядат по грамаж, да ги следят и наказват от предаването. Ако не го правят, както с Тодор, приемам, че е позволено и рискувам да понеса хейт от съотборниците, но да остана вътре.

Общи условия

Активация на акаунт