Мехлеми срещу изгаряния и белези

• 247
  • 5
  •   1
Отговори
Ще може ли да ми препоръчате,крем срещу тежки изгаряния и белези?🙈Много благодаря.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 22:21 от Не се сърди, човече

# 1
  • над кукувичето гнездо
Непролизин Г, пост-непрол.

# 2
Къде са белезите?

Всичко по лицето бих доверила на дерматолог и техника. Има какво да предложи медицинската козметика като апаратура за втриване в дълбочина и излющване лекарят.
По тялото съм фенка на билкови мехлеми като витасин, родопско чудо и отгоре кремове за белези.

# 3
Колко е голямо (дълбоко) изгарянето?  След като мине острата фаза , няма мехури и такива , Дефламол си остава най-доброто за реепителизация.

# 4
Здравейте,
Моля да споделите успешни мазила за премахване на белези. Ще опиша накратко моя проблем.
Преди 9 месеца претърпях травма и имам малък белег в основата на носа и белег на челото.
Упорито мазах с Контратубекс и Дерматикс в продължение на 6 месеца. Белезите почти изчезнаха, трябваше да се вгледаш много внимателно за да се усети нещо.
Сега от 1 месец тези места избеляха и стоят лъскави и двата белега си личат и на моменти изпитвам и силен сърбеж на тези места.
Не знам защо се получи така, като през този период не съм се излагал на слънце или други дразнители на кожата.
На тези места кожта е равна, няма подутина или вдлъбнатост но при напипване усещам отдолу някакво удебеление, което се мести при натиск.
Дерматолога ме посъветва да продължа с Контратубекс, но вече повече от месец се мажа, но ефект няма.
Моля ако някой е имал подобен проблем да помогне с  мнение и начин за лечение.

# 5
  • Бургас
Теразал.

Общи условия

Активация на акаунт