На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 221
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • There I was on a July morning
Здравейте, Моля за отзиви и мнение за HVD Riviera Beach Златни пясъци. Интересува ме дълбочина на водата пред хотела, как е плажа, колко топла е водата за периода след 15.07 до края на месеца. С дете на 3 г. Всичко ще ми е от полза, особено ако някой има наблюдение след промяната на собствеността. Благодаря.
След промяната на собствеността още няма отзиви, тъй като сезонът тепърва предстои.
Относно дълбочината на морското ниво пред х-л Ривиера Бийч - там входът към морето е сравнително дълбок.
В района на Златни пясъци съм установила (според лични впечатления) като най-плитък плаж - този пред хотели Нимфа и Империал, комплекс Ривиера. Посещавали сме комплекса в началото на м. юли и водата става за къпане.
С което отговарям и на този пост,
Може ли да препоръчате хотел, който е на хубав пясъчен плаж и е по-мъничък. Някак не ми се ходи на огромен гига комплекс. Имам нужда от зеленина и място да си тикам количката 😄
като препоръчвам хотел Нимфа от комплекс Ривиера. Хотелът е сравнително малък, спретнат, разположен на крачка от плажа, а самият комплекс Ривиера е красив, тих и богато озеленен. Мисля, че отговаря 100 % на търсенето.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 01:06 от Скубиду

# 106
Скубиду, сравнително дълбоко - да кажете малко повече. Аз съм 1.60, колко дни ще вървя Simple Smile преди да ме захлупи морето. Питам в детайли, защото виждам, че сте била.

# 107
  • There I was on a July morning
poohtedy, аз съм отсядала в х-л Нимфа и там съм плажувала. Хотел Ривиера е в другия край на комплекса и там  изглежда по-дълбоко, но не съм влизала в морето. Дано се включи някой с по-точни отзиви.
Ориентировъчно в средата на плажа е така плаж Ривиера

# 108
  • България
Бяхме с Ривиера бийч преди месец.
Смяната на собствеността се отразява положително.
Стаите са освежени, баните са без промяна. Към храната и напитките нямам забележки. Всичко е на ниво и сме доволни от престоя си.
В морето не сме влизали, защото беше студено.
Направихме резервация за Лотос през август.

# 109
Може ли да препоръчате хотел, който е на хубав пясъчен плаж и е по-мъничък. Някак не ми се ходи на огромен гига комплекс. Имам нужда от зеленина и място да си тикам количката 😄
[/qu2ote]

Falan, сетих се, че по зададените от теб критерии може този хотел в Обзор от веригата Хаят да ти допадне. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-suneo-helios-biych-obzor-23478/ Не е голям хотел, пред него минава крайбрежната алея за дълги разходки покрай морето, а зад него е прекрасният зелен парк на Обзор.

# 110
  • Beyond the stars
Бяхме с Ривиера бийч преди месец.
Смяната на собствеността се отразява положително.
Стаите са освежени, баните са без промяна. Към храната и напитките нямам забележки. Всичко е на ниво и сме доволни от престоя си.
В морето не сме влизали, защото беше студено.
Направихме резервация за Лотос през август.

Благодаря за отзива Heart

# 111
  • Русе
Миналото лято бяхме в х=л Ривиера,хотел,басеини и храна без забележки,но определено морето е дълбоко,влизаш една крачка и ти стига до шията,за деца според мен не става.

# 112
  • гр.Пловдив
Queen Nelly в Приморско ,платихме 7 нощувки от 17.07 ,спален апартамент 2+2 ,5 дневно хранене ,децата са ни на 3 и 12 сумата е 3250лв .За пръв път ще сме там,ще дам отзив живот и здраве .

# 113
Преди 2г. Откриха същия хотел от веригата в Китен и беше под всякаква критика, а ние отидохме с нагласата, че ще бъде по-по-най, предвид факта, че имат още един хотел и то не от скоро в Приморско. Само проблеми. Всеки ден. Дано в Приморско не е така.

Queen Nelly в Приморско ,платихме 7 нощувки от 17.07 ,спален апартамент 2+2 ,5 дневно хранене ,децата са ни на 3 и 12 сумата е 3250лв .За пръв път ще сме там,ще дам отзив живот и здраве .

# 114
  • Сф
Паркинга включен ли ви е в цената , в Куин Нели?

# 115
Паркинга включен ли ви е в цената , в Куин Нели?
Не. Според оферите и в двата Куин Нели за паркинг се доплащат 15 лв. на ден. Чадъри и шезлонги на плажа също не са включени в цената. Поне по още едни 45 лв. на ден следва да се добавят към цената, в случай, че комплект чадър и 2 шезлонга се 30 лв. Не може да се определи точната сума, т.к  на сайта на Министерство на туризма все още няма официална информация за цените на плажните принадлежности в Приморско и Китен. Вероятно още няма сключени договори с наематели на плажните ивици в двата курорта.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:55 от Fatalina

# 116
  • гр.Пловдив
Преди 2г. Откриха същия хотел от веригата в Китен и беше под всякаква критика, а ние отидохме с нагласата, че ще бъде по-по-най, предвид факта, че имат още един хотел и то не от скоро в Приморско. Само проблеми. Всеки ден. Дано в Приморско не е така.

Дано не. ММ направи ранна резервация ,за да излезе с 800лв по-малко ,още декември беше изкупено всичко на 60% ,харесва ми,че е близо до плажа,а и Приморско ни е любима дестинация.

# 117
Някой може ли да препоръча хотел на първа линия с ОлИн за началото на септември, на цени под 2000лв. за 2ма възрастни... 🤷‍♀️🤦‍♀️

# 118
  • Сф
Някой може ли да препоръча хотел на първа линия с ОлИн за началото на септември, на цени под 2000лв. за 2ма възрастни... 🤷‍♀️🤦‍♀️
Вижте Хелена парк. Аз за толкова резервирах края на юни. Би трябвало и други предложения да има. Зависи от предпочитанията ви. Просто влизате и в сайтовете на самите хотели и проверявайте цени за вашия период. В Обзор също сигурно има. Много малко инфо сте дала.

# 119
Има много хотели, които за този период влизат в определеният от теб бюджет. Ето няколко:
Марина Сандс - Обзор. За 6 нощувки в двойна стая на ултра ОИ с отстъпката от 35 % до 08.09.25 г. излиза 2059 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
Сол Луна Бей - Обзор за 6 нощувки в двойна стая парк на ОИ от 05.09.25 г. излиза 1878 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … zort-obzor-19799/
Алуа Хелиос Бей - Обзор - за 6 нощувки в дройна икономична стая на ОИ - 2088 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-riu-helios-bey-obzor-19517/
АлуаСън Хелиос Бийч - Обзор - за 7 нощувки на ОИ в двойна стая на ОИ - 1902 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-suneo-helios-biych-obzor-23478/
МПМ Арсена - Несебър - за 6 нощувки в двойна стая на УОИ от 01.09.25 г. - 2088 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-arsena-nesebar-20287/
Гранд Хотел Свети Влас - Свети Влас - за 7 нощувки в двойна стая на УОИ от 29.08.25 г. 1904 лв.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-grand-hotel-sveti- … sveti-vlas-24129/

Общи условия

Активация на акаунт