На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 232
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
Lemony на всякъде са чужденците, много са налазили българското черноморие. Бях чела мнения и за Сол Несебър,че е пълно с чужденци. Миналата година в АкваПарадайз беше ужасно с чужденците и се надявах в Тополата да не е ама ще видим. За сеега във Воя имаше чужденци, но бяха доста културни. Май по ОИ хотелите е така и ще минавам без ОИ и без това от догодина ще сме с домашен любимец, а малко хотели приемат. Някой да препоръча хотел ОИ където приемат и малки кученца?

# 166
  • В.Търново
Гранд Хотел Свети Влас - Свети Влас, Емералд Ризорт - Равда, хотел палма-Зл.Пясъци, хотел Палм Бийч- Зл.Пясъци, Хотел Сънрайз- Зл.Пясъци, Мадара - Зл.Пясъци, Калиакрия Ризорт, хотел Елмар и Ариана, Нева  в Китен, хотел Каменец в Несебър и Китен, Вилно селище Жасмин- Китен,  Комплекс Мидия Резорт, Ваканционно селище Санта Марина, Лонг Бийч в Шкорпиловци, Хотел Best Western PLUS Premium Inn- Сл.Бряг, Бохеми и Адмирал Плаза - Сл.Бряг, Империал Палас- Сл.Бряг, Чайка Бийч резорт- Сл.Бряг, Ларго Бийч- Сл.Бряг, Балатон и Голдън Ина в Сл.Бряг, Хотел Тарсис- Сл.Бряг, Флагман- Созопол, Сперанта Бийч Хотел-Кранево, Терма Еко - Кранево, Приморско дел Сол -Приморско, Престиж сити 2- Приморско, Хотел Магнолиите- ММЦ, Хотел Форест Бийч- ММЦ,  Вемара клуб- Бяла, всички хотели в Албена, хотел Парайзо Бийч- Обзор

Със сигурност има още много хотели приемащи домашни любимци, но сега не се сещам.
Виж по тези критерии какво ще ти излезе.
https://grabo.bg/travel?destination=&dest_type=&tags=2_3 … es=_&orderby=

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 11:55 от Русалка_1

# 167
Lemony на всякъде са чужденците, много са налазили българското черноморие. Бях чела мнения и за Сол Несебър,че е пълно с чужденци. Миналата година в АкваПарадайз беше ужасно с чужденците и се надявах в Тополата да не е ама ще видим. За сеега във Воя имаше чужденци, но бяха доста културни. Май по ОИ хотелите е така и ще минавам без ОИ и без това от догодина ще сме с домашен любимец, а малко хотели приемат. Някой да препоръча хотел ОИ където приемат и малки кученца?

Нямам против чужденците, но имам по особено мнение конкретно за румънците. В сол несебър сме сега и да пълно е със чужденци но слава богу румънци почти няма. За нас с две не много големи деца за сега ол инклузив е най удачен вариант.

# 168
Здравейте, моето дете ми наду главата с атракцията "Зип лайн", която я има в х- л "Топола скай". Някой знае ли дали може да се спуснем, без да сме отседнали в хотела?

# 169
Да, можете само проверете кои дни е

# 170
Lemony-Благодаря

# 171
Привет от Серенити Бей Царево. От вчера сме тук. Хотелът за пореден път е перфектен във всяко отношение. Като дългогодишни гости с комплимент от хотела ни настаниха в апартаменти излед парк, вместо в студиа.  Вчера не стигнахме до плажа, а и флагът беше червен.  Днес обаче с плажа ударихме яка греда. За първи път от както посещаваме плаж Нестинарска вече 7 години това лято на входа на морето и в самото море е пълно с много и големи камъни. Ужасно е и не може въобще да се влиза и да се къпе нормално човек. Цялата зона пред чадърите на хотела е с камъни. В дясно от централната част на плажа до края е чисто, но далече за мен за ходене до там и очевидно тази "морска" почивка ще си я изкарам на басейна, което изобщо не ми е ок. Споделям този факт за тези, които имат резервация в Серенити да си знаят, че морето ще е мираж. Не обичам да обикалям по други плажни ивици, така че от утре на басейн. Водата в морето е приятна, но все още не е много топла - 23 градуса.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 12:01 от Fatalina

# 172
Бяхме там мисля 2014 или 2015 г.
Морето беше по същия начин, ужасно много камъни. Изкарахме почивката почти на басейна и оттогава не сме стъпили там. Даже се учудвам, че е имало години след това с хубав плаж.

# 173
Бяхме там мисля 2014 или 2015 г.
Морето беше по същия начин, ужасно много камъни. Изкарахме почивката почти на басейна и оттогава не сме стъпили там. Даже се учудвам, че е имало години след това с хубав плаж.
От 2017  всяка година сме тук, а през 2018 дори два пъти. Нито веднъж не е имало камъни. Пекрасен плаж с фин пясък и плитко море. Сега е ужасно. За съжаление още едно прекрасно място няма да може да се посещава и изборът ни доста се ограничава. Да видим септември дали и Несебър по някакъв начин няма да ни разочарова.

# 174
  • В.Търново
Ние последно бяхме 2016г и уЖасен камънак имаше.

# 175
Ние бяхме 2020година на нестинарка и също не беше хубаво. Сина/тогава на 6 години/ си беше ожулил цялитв крачета още първия ден и бяхме на басейните в останалото време. Затова много се чудех за там.

# 176
Привет от Серенити Бей Царево. От вчера сме тук. Хотелът за пореден път е перфектен във всяко отношение. Като дългогодишни гости с комплимент от хотела ни настаниха в апартаменти излед парк, вместо в студиа.  Вчера не стигнахме до плажа, а и флагът беше червен.  Днес обаче с плажа ударихме яка греда. За първи път от както посещаваме плаж Нестинарска вече 7 години това лято на входа на морето и в самото море е пълно с много и големи камъни. Ужасно е и не може въобще да се влиза и да се къпе нормално човек. Цялата зона пред чадърите на хотела е с камъни. В дясно от централната част на плажа до края е чисто, но далече за мен за ходене до там и очевидно тази "морска" почивка ще си я изкарам на басейна, което изобщо не ми е ок. Споделям този факт за тези, които имат резервация в Серенити да си знаят, че морето ще е мираж. Не обичам да обикалям по други плажни ивици, така че от утре на басейн. Водата в морето е приятна, но все още не е много топла - 23 градуса.
Привет , има ли много почиващи ?

# 177
Привет , има ли много почиващи ?
[/quote]
Има, но хотелът не е пълен на макс. Гостите са им основно чужденци. Българите сме 5- 6 семейства. Юни винаги е по-спокойно. Нямат много персонал в ресторанта и на бара на басейна като основно са чужденци, мисля че са казахстанци. Тази година нямат пицари и респективно ги няма хубавите им пици. Храната е хубава, но с една идея по-малко разнообразна, като най-малкото разнообразие е при десертите.  Снощи беше българската вечер и всичко, което опитахме беше много вкусно приготвено. Посещнаха ни с погача и шарена сол и имаше традиционното агнешко печено. Вечерната програма беше с народни танци.

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 11:54 от Fatalina

# 178
  • Сф
Добро утро! Хелена парк Слънчев бряг. Времето е супер, плажа също. Първи впечатления - стаята не е тясна,  имах притеснения,  Хигиена - 5 от 6. Имам леки забележки,  държа на това. Храната е супер,  вкусна и с избор. Всичкият персонал почти е от Киргизстан. Руски и английски. Много се стараят. Не мога да кажа същото за нашето момиченце на рецепция. По неадекватно поведение не съм срещала досега. В Хелена Сендс са добре момчетата. Точни ясни
Ще пиша подробно за престоя по натам. . Платените чадъри при нас са по 9 лв *3 доколкото видях. Влакчето при нас по 6 лв в посока . Ще видя как е по центъра при Кубан.
Засега ви напускам , отиваме на разходка . Весело лято!

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:24 от PureLove

# 179
Здравейте и благодаря за полезната информация. Ние имаме резервация за този хотел за втората седмица на юли и съм малко разочарована за прочетеното относно плажа. Все пак отивамена море точно заради самото море  и плаж, басейни има навсякъде. А има ли наблизо свободна зона, където положението да е по добро и да няма толкова камъни. Питам, тъй като за пръв път ще посетим Царево и плаж Нестинарка, а бях чувала доста добри отзиви именно за плажа.
Пожелавма ви да си изкарате хубаво почивката, въпреки тези обстоятелства. Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт