На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 303
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
  • В.Търново
Eх, преди няколко години една позната казваше за Бела Виста, че е ТОП, най-добрия. Grinning Grinning Още тогава смятах, че се е обръкала нещо... Grinning

# 331
Здравейте,  аз търся малко по-различен хотел.😄 Северно Черноморие, All inclusive или поне HB, детето ми е вече голямо, затова НЕ  искам аквапарк, детски кът и детски басейн, анимация.
Идеята ми е за чист, може и по-луксозен хотел с външен басейн, хубава храна, ако може и да е на място с опции за разходка, ще сме без кола. Не съм ходила в по-малки хотели, но сега реално ни трябва само басейн и чисто поддържано хотелче.
В повечето теми се обсъждат едни и същи комплекси.

# 332
  • София
Здравейте,  аз търся малко по-различен хотел.😄 Северно Черноморие, All inclusive или поне HB, детето ми е вече голямо, затова НЕ  искам аквапарк, детски кът и детски басейн, анимация.
Идеята ми е за чист, може и по-луксозен хотел с външен басейн, хубава храна, ако може и да е на място с опции за разходка, ще сме без кола. Не съм ходила в по-малки хотели, но сега реално ни трябва само басейн и чисто поддържано хотелче.
В такъв случай Грифид хотелите са за вас - вижте например Метропол, той е само adults only, т.е. за хора над 16. Без възрастови ограничения са Вистамар, Енканто, новият Ноа и Мареа. Иначе моята дъщеря на 17 много обича Мареа, там детските пързалки и басейн са отделени от нормалния басейн. В Златните има и много място за разходка, особено по крайбрежните в края на комплекса е много приятно и няма лудница. То и в самите Златни кола не ви трябва, а стигането до там и без кола е лесно, защото и градки транспорт има от Варна.

# 333
Винаги, когато сме само двамата, ходим в Метропол. За мен е страхотно, ОИ им е на меню и винаги е било много, много вкусно. Всеки път обаче имаме проблеми с паркирането на колите, просто в района е ужасно в натоварен сезон.

# 334
Ами да, обсъждат се едни и същи големи хотели, т.к. са малко тези, които си заслужават да бъдат посетени. Тук е тема само за ОИ хотели и не коментираме НВ настаняване. Малък хотел и то пък луксозен с добър ОИ е оксиморон. Иначе може да си харесате всеки един луксозен хотел по Северното Черноморие с външен басейн, който работи на база ВВ, а да вечеряте навън в луксозни ресторанти. Може би е добре да попитате в другата морска тема, където сигурно ще могат да препоръчат такива хотели.

# 335
Здравейте, а някой има ли впечатления от Селена бийч в Созопол ?

# 336
  • В.Търново
Ако не беше Северното Черноморие бих ви предложила Биляна бийч, но е на Южното. По принцип има много добри отзиви за този хотел. По Вашите критерии е. Нито малък хотел, нито някой супер гранд. Само за над +16, ол инклузив.
https://bilyanabeach.eu/

# 337
Лонита, благодаря за препоръките, аз харесвам Грифид хотелите, били сме в Марея,Енканто и Арабела. Не харесвам Златни пясъци.Детето ми е на 15 години, така че за хотелите за възрастни не са опция.
Исках нови предложения, явно въпросът ми не е за тази тема.
Fatality, ясно съм написала, че търся All inclusive(може и HB), не търся голям комплекс,  търся по-малкък хотел. Ако се намираха лесно нямаше да питам. Идеята ми беше, ако някой е бил на място, което е по-малко обсъждано, но отговаря на критериите да сподели.
Хубав ден на всички!

# 338
Малък хотел с ОИ и с басейн .... не съм срещала такова животно аз.
Поправете ме ако греша.

# 339
teta75, който разбрал, разбрал.
Доста глупости явно се пишат без да се мисли и с негативно отношение.  Не виждам причина и съжалявам дълбоко , че попитах в тази тема!

# 340
  • София
teta75, който разбрал, разбрал.
Доста глупости явно се пишат без да се мисли и с негативно отношение.  Не виждам причина и съжалявам дълбоко , че попитах в тази тема!

Естрея Палас и Естрея Резиденс разгледахте ли,  Св Константин и Елена? Предлагат ВВ, НВ и AI, басейни с минерална вода.

# 341
  • В.Търново
Лонита, благодаря за препоръките, аз харесвам Грифид хотелите, били сме в Марея,Енканто и Арабела. Не харесвам Златни пясъци.Детето ми е на 15 години, така че за хотелите за възрастни не са опция.
Fatality, ясно съм написала, че търся All inclusive(може и HB), не търся голям комплекс,  търся по-малкък хотел. Ако се намираха лесно нямаше да питам. Идеята ми беше, ако някой е бил на място, което е по-малко обсъждано, но отговаря на критериите да сподели.
Хубав ден на всички!

О, че синът Ви не е толкова голям. Моя сега септември ще прави 16г и обича да се спуска по големи, екстремни пързалки, както и аз.Тинейджърите обичат такива неща, не знам защо не искате аквапарк. Grinning
Колко малък да е хотела, на 3-4 етажа, нещо от този род?

А , колкото до изказването на teta75 беше в кръга на шегата. Тук е така в тази тема. Не трябва да го вземате навътре. По принцип трудно се намира луксозен малък хотел на ол ивклузив с басейн.

buty, Естреите не са чак луксозни хотели, базата им е поостаряла. Не са така желани за посещение.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 16:13 от Русалка_1

# 342
  • Сф
Малък хотел с ОИ и с басейн .... не съм срещала такова животно аз.
Поправете ме ако греша.
Има ,ама мен примерно ме е страх/гнус да влизам в подобни подобия на басейни. Поне на юг има.  То и AI им е подобие.
Питащата нищо не казва за бюджет.  Но, нека погледне Обзор например,  Съвсем лесно може да отдели хотелите с басейн.

# 343
Fatality, ясно съм написала, че търся All inclusive(може и HB), не търся голям комплекс,  търся по-малкък хотел. Ако се намираха лесно нямаше да питам. Идеята ми беше, ако някой е бил на място, което е по-малко обсъждано, но отговаря на критериите да сподели.
Хубав ден на всички!
Ами очевидно няма такъв хотел, който да покрива изискванията ви, иначе до сега да ви бяха предложили.
На първа страница на темата има цял списък с отзиви от лято 2024  само за ОИ хотели. Ако някой ви отговаря на критериите може да го разгледате в нета и да си прецените дали да резервирате.

Русалка, предлагаш Биляна Бийч, но не си наясно, че хотелът е резервиран за целият сезон, включително до 23.09.25 г.  И не Биляна не е малък хотел, а и не се търси Adults  Only. Тинейджърите търсят забавления и шум, а в този това го няма. А има анимация, а пък такава не се търси.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 16:43 от Fatalina

# 344
  • В.Търново
Жената първо писа, че синът й е голям и си помислих, че е поне на 18-20г, а той бил 15 годишен, типичен тинейджър. Всички тинейджър търсят екстремни забавления, а те искат спокойствие, което е странно.

Общи условия

Активация на акаунт