На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 212
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • В.Търново
За хотел Барсело в Сл.Бряг пише, че паркинга е 30лв на ден. Това на нищо не прилича.

# 511
В Маджестик паркингът е безплатен.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Не сме го ползвали защото ММ само ни закара и после дойде да ни вземе..и малко ме е яд за това Grinning

# 512
  • В.Търново
Вярно. Би трябвало да е така с по-скъпите хотели.
Сега видях, че дете до 18г може да се настани с 2 възрастни в двойна стая.

# 513
  • на тавана в кошницата
teta75 Вашата почивка приключили? Ще може ли да споделиш хареса ли ви Маджестик? Плюсовете и минусите според теб. Понеже обмислям да го посетя.

# 514
Приключи за жалост...вече ни липсва.
Ако вземате висок етаж с гледка море...да не е 11 и 12 защото терасите са плътни и седнал нямаш гледка. 10, 9ти и така до 7ми мисля са високите..са с ажурта преграда.
Ще драсна след 9ч плюсове и минуси от компютър..че сега съм на телефон и не ми е удобно.
С гледка отзад ще е шумно - има един хотел от който се лее постоянно музика високо от басейна им..някакви младежи имаше. Когата в 11 тръгвахме..се чуваше да бумти. Когато излизах отзад за цигари...също.
Има банкомат на ДСК от задната страна..като излизеш..вляво десетина стъпки, залепен е на хотела.

Ето отзива ми за хотел Маджестик бийч резорт в Слънчев бряг
https://bg-mam.ma/p/1344849/50051868 в темата за СБ го оставих. Копирам, че нещо с цитирането не ми се получи.
Скрит текст:
   Оставям отзив за хотел Маджестик бийч резорт, Слънчев бряг:
Намира се между Хелените и Империал палас хотелите, в северната част на СБ.
Ултра ол инклузив, включва безплатни чадъри и шезлонги на плажа и на басейните, включва и безплатен паркинг на една кола за целия престой! Право на едно безплатно посещение на ала карт ресторант при минимум 5 нощувки.
Ние бяхме в двойна стая висок етаж и изглед море. Ако вземате висок етаж, да не е 11 или 12, защото терасите са с плътна преграда отпред.
Плюсове:
-широко, просторно, има въздух във външната част;
-близост на плажа - буквално пресичаш уличката и си там.
-зареждаха мини бара всекидневно с 1.5л минерална вода Горна баня, две кенчета бира Бургаско, две сокчета и бутилка 500 мл безалкохолно газирано. И сладоледи Галакси във фризерната част.
-До около 9ч ако отидеш на плаж, винаги имаше места. Ако са запазени, Митака махаше хавлиите и ги оставяше на шезлонга до табелата, и те настаняваше. Винаги намирахме свободни места на плаж, е, на задните линии, но не сме оставали без чадър и шезлонги. Същото се практикува и на басейните.
-Храната е ок,  без да е нещо уау, винаги допълват, нямаше празни тави. Ние изкарахме на мекици и палачинки за закуска, детето на краставици и картофи на другите хранения, той си е злояд от раждането и яде пет-шеста неща само така или иначе. Има много месни ястия. Миди имаше два пъти-не ми харесаха, един път морски дарове-горчаха ми и бяха жилави/някакви пипала бяха/, рибата бе някакво бяло филе тип хек. Аз основно си сипвах макарони с кашкавал от детския сектор, с някое месо в добавка. Десертите - уважих основно баклавичките, другите не ми допадат особено. Абе много храна има. Снек бара е о от обед до 17ч - бургери, картофки, панирани лучени кръгчета, пици, сладоледи, салами, маслини, има скара да си препичаш филийките, плодове, сладки...на практика има ядене цял ден от 7.30 до 21.30ч. До пул бара от обед до 17ч също дават мини сандвичи, сладолед от машина. Питиета се леят отвсякъде около теб. В стаята ни нямаше кафе машина, а ел.кана само.

Минуси:
-Смяна на бельото - ние се настанихме в събота, в сряда на обед камериерка беше минала, но чаршафите не бяха сменени, само опънати. Пада се пети ден. Реших да попитам на рецепцията на колко дена е смяната, каза на три. Като се качихме в стаята, камериерката се беше върнала и сменяше чаршафите, троснато и видимо недоволна.
-за други минуси сякаш не се сещам.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 09:37 от teta75

# 515
  • В.Търново
Дай и тука минуса с комуникацията с тия заспали рецепционистки. Grinning
Аз щях да ги разпердушиня.

# 516
Ами то нали всичко е добре, когато свършва добре...та се чудя минус ли е, къса клечка ли изтеглих.
То смешно направо, със синко се майтапехме после...викат вие дойдохте един ден по-рано... Joy ..какво гледат, гледат ли какво пише изобщо...не знам...не знам....

Аз следих една фейсбук група за хотела, не я поддържа хотела де, пишат гости чужденци основно...та полезна ми беше, снимки от стаите качват хората, помагат, отговарят..ориентираш се така от вътре как са нещата.

За резервация за а ла карт ресторанта - всеки ден от 10 до 12 ч пред входа на азиатския ресторант, който е срещу рецепцията в дясно до изхода към басейните. Не се резервира на рецепция, да знаете.

# 517
  • Русе
Някой с отзиви за Алгара Бийч Кранево.
Страхотен хотел с невероятна храна!

# 518
  • на тавана в кошницата
Teta75 Благодаря много за отзива.
Това с рецепцията сигурно няма да ми повлия добре на почивката. Добре, че си погледнала от към хубавата страна.

# 519
Моля за препоръка за догодина за място, подходящо за семейство НЕПУШАЧИ и малки деца, където непушачите ще се чувстват възможно най-добре (персоналът да не ти дими в лицето) и е ориентирано към удобства за най-малките. Под удобства имам предвид да има подходяща за тях храна, да има комарници в стаите, да има приспособления по стълбите за колички, да има удобна бяня... Ако е с вана, да дават тапата 😀 Благодаря!

# 520
Хотелите ОИ са с асансьори основно. Никога никой персонал там не ми е пушил в лицето - те кога да пушат хората като постоянно са заети? Аз на посочение горе хотел даже едвам намирах пепелник за да запаля цигара. Около басейните нямаше пепелници, основно на терасата си запалвах цигара.
Всъщност за ОИ хотел ли питате, понеже сме в такава тема...или изобщо?

# 521
  • Beyond the stars
На нас не ни се е случвало някой да ни дими, особено от персонала.
Кога и каква е хипотезата да се случи.
Както и не ми се е случвало да има вана без тапа.

# 522
Да, още сме на това място, което намерихме почти в последния момент, понеже по стечение на обстоятелствата не планирахме нищо това лято. Ако някой иска да знае все пак - хотел Оасис Несебър...

# 523
Ние от днес сме в Тиара Бийч и от всички посетени места това лято тук е най зле. Ще изкараме 4 дни, но не го препоръчвам. В същия ценови клас за сол несебър палас и топола скайс  а са хиляди класи над тиара....
Мизерно е, персонала са супер неадекватни и груби и реално повече от 2 дни не виждам какво може да се прави тук.....
Някак си ще я изкараме тази почивка, но не препоръчвам

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 17:08 от Lemony

# 524
  • Варна
Ние от днес сме в Тиара Бийч и от всички посетени места това лято тук е най зле. Ще изкараме 4 дни, но не го препоръчвам. В същия ценови клас за сол несебър палас и топола скайс  а са хиляди класи над тиара....
Какво не ви харесва там?
Ние следващата седмица сме там ,за рождения ден на малкия ми син..Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт