На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 56 322
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, препоръчайте ми хотел ол инклузив или ултра ол, във Слънчев бряг в близост до център и до плажа ако може....със хубава храна. Ако може някой ходил да даде мнение за хотел диамант ?
Само имайте предвид, че в центъра е доста шумно и е навалица, ако това има значение за вас.
Качвам ви няколко линка да хотели, а вие си преценете дали някой ви устройва.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-klub-hotel-bor-sla … chev-briag-23741/
Този не е в центъра. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-nobel-slanchev-briag-23750/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-grand-viktor … chev-briag-24730/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-barselo-roial-biyc … chev-briag-25503/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-belvju-slanchev-briag-19656/
Следващите три също не са в центъра: https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-helena-park-slanchev-briag-19882/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-madjestik-sl … chev-briag-19792/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-riu-palas-sl … chev-briag-24406/  Последният е само за възрастни над 18 г.

# 61
Здравейте и моля за съвет - Алуа Хелиос Бей, Обзор или Дрйимс Съни бийч, Свети Влас, за кратка тридневна почивка през май с трима тийнове и баща им? Цената им е почти еднаква, условията също - имат вътрешни басейни, външните ще са студени и едва ли ще могат да се ползват, на първа линия са, паркингът се залаща допълнително, та и рейтинга е в един диапазон. Чудя се, ами се иска една майска среща с морето ,пък била тя и кратка за не много пари:) Ще съм благодарна на инфо от първа ръка, ако някой ги е посещавал миналата година.

# 62
.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 15:51 от boroboro

# 63
  • Русе
Здравейте и моля за съвет - Алуа Хелиос Бей, Обзор или Дрйимс Съни бийч, Свети Влас, за кратка тридневна почивка през май с трима тийнове и баща им? Цената им е почти еднаква, условията също - имат вътрешни басейни, външните ще са студени и едва ли ще могат да се ползват, на първа линия са, паркингът се залаща допълнително, та и рейтинга е в един диапазон. Чудя се, ами се иска една майска среща с морето ,пък била тя и кратка за не много пари:) Ще съм благодарна на инфо от първа ръка, ако някой ги е посещавал миналата година.
Миналата година през Май /за Великден/ бяхме в Алуа Хелиос Бей и мога да кажа, че сме много доволни. Тази отново за откриване на сезона от 08 Май за три нощувки сме резервирали в Дрйимс Съни бийч и СПА. И двата хотела са под шапката на една и съща верига, така че се надявам качеството на услугата да е едно и също.

# 64
Миналата година през Май /за Великден/ бяхме в Алуа Хелиос Бей и мога да кажа, че сме много доволни. Тази отново за откриване на сезона от 08 Май за три нощувки сме резервирали в Дрйимс Съни бийч и СПА. И двата хотела са под шапката на една и съща верига, така че се надявам качеството на услугата да е едно и също.

Значи хвърлям зарче и каквото се падне, защото, ако питам вкъщи, няма да решим до другия май - и четиримата ще имат мнение. Надявам се поне вътрешните басейни да стават, че то плаж по това време едва ли ще се прави.

# 65
  • Русе

Значи хвърлям зарче и каквото се падне, защото, ако питам вкъщи, няма да решим до другия май - и четиримата ще имат мнение. Надявам се поне вътрешните басейни да стават, че то плаж по това време едва ли ще се прави.

Имайте едно на ум, че в Алуа вътрешния басейн е малък и шезлонгите около него са малко. В Дриймс изглежда доста по-голям и с повече шезлонги.

# 66
  • на тавана в кошницата
Аз харесвам Еврика бийч Слънчев бряг, защото само преминавам улицата и съм на плажа. Там са ми включени чадъри и шезлонги. Паркинга също ми е включен в цената. Вече направих резервация за тази година края на юни началото на юли.

# 67
Здравейте!
Искам да заведа дъщеря ми и двете й малки деца ( на 2 г. и 7 г.) на море в България, като децата никога не са били досега (живеят в чужбина). Толкова много хотели, толкова много четох, разглеждах, обърках се.
Търся ол инклузив, с водни пързалки за деца би било супер. Спрях се на три хотела и моля за съвет кой ще препоръчате? Наистина в последните няколко години не сме почивали в България, а искам да им хареса.
1. Премиер Форт Бийч, Св. Влас
2. Парадайс Бийч Ресидънс, Св. Влас
3. Сол Луна Бей, Обзор.
Ако имате други препоръки, моля споделете.
Бюджет 4, 500 за 5 дни.

# 68
  • моята мила родна страна
Предлагам тези, които ние сме посещавали, ол инклузив са, с водни пързалки:
1. Еврика бийч, Слънчев бряг
2. Дюни Ризорт

# 69
  • Сф
Задраскайте ги и трите. Правилно са ви препоръчали Еврика ,Дюни. Децата са малки, трябва им плитко море ,избор на пързалки, добра анимация и храна. Нямам време да пеша повече в момента.

# 70
Здравейте!
Искам да заведа дъщеря ми и двете й малки деца ( на 2 г. и 7 г.) на море в България, като децата никога не са били досега (живеят в чужбина). Толкова много хотели, толкова много четох, разглеждах, обърках се.
Търся ол инклузив, с водни пързалки за деца би било супер. Спрях се на три хотела и моля за съвет кой ще препоръчате? Наистина в последните няколко години не сме почивали в България, а искам да им хареса.
1. Премиер Форт Бийч, Св. Влас
2. Парадайс Бийч Ресидънс, Св. Влас
3. Сол Луна Бей, Обзор.
Ако имате други препоръки, моля споделете.
Бюджет 4, 500 за 5 дни.
Сол Лунй Бей Обзор е добър избор, но морето бързо става дълбоко, ако това има значение за вас.
На Дюни аз не бих се спряла, но ако все пак решите там, то силно ви препоръчвам да избрете само и единствено Марина Роял Палас, но ако става въпрос за топ сезон 4.500 за Дюни няма да ви оправят, т.к. вашата конфигурация е за апартамент.

# 71
Премиер Форт Бийч, Св. Влас също е с плитък плаж. На Дюни само не избирайте вилите, че не е ясно каква и колко отдалечена ще Ви се падне.

# 72
Премиер Форт Бийч, Св. Влас също е с плитък плаж. На Дюни само не избирайте вилите, че не е ясно каква и колко отдалечена ще Ви се падне.

Премиер Форт Бийч работи ли на база ОИ? Струва ми се, че е само на свободна консумация.

# 73
На пълен пансион е, без напитки. Първоначално бях направила резервация за него, но впоследствие я анулирах и запазих в Грифид Арабела. Има оферти на сайта на "Съни турс", може да се види.

# 74
  • Пловдив
Здравейте, какво ви е мнението за Сол Несебър Маре?
Също да питам, детето става на 2 през юни, дали ще ми направят проблем за няколко дни и ще я таксуват като за над 2?
Искат ли акт за раждане? И трябва ли да го нося със себе си? Предполагам слагат някакви гривни, може би ще са с различен цвят и персонала може да се заяде, че изглежда по голяма от 2, а тя расте висока. Много ме е яд така 😂

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:58 от *Soulmate*

Общи условия

Активация на акаунт