На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 163
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
288 лв на човек на ден за края на юли е в момент във Визит.

# 151
  • гр.Пловдив
288 лв на човек на ден с изглед море е в момента във Видин.

За 2-ма възрастни с 2 деца ол инклузив за 7 нощувки?

# 152
В момента за юни най-евтините цени
на Палас са 2450 лв за 2 възрастни, 7 дни, стая парк, ОИ.

# 153

Обшата цена ще ти зависи от периода на настанаване и от възрастта на децата, като в този хотел дори малките до 11.99 г. не се настаняват безплатно!!! Освен това настаняването с 2 деца е възможно само в двойна делукс стая или във фамилна, т.е. цената е яко нагоре. Ето ти офертата и може сама да си калкулираш общата спрямо годините на децата. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-palas-slanchev-den-22246/

Аз вече броя последните дни до първото ни море в края на седмицата. Вече нямам търпение да се топна в морската вода! Nature High BrightnessSwimmerWine Glass

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 10:39 от Fatalina

# 154
  • В.Търново

Написала е на човек. Цените се обявяват на човек. Пускате си запитване към агенция и ще ви пратят оферта. Ако не Ви устройва не я потвърждавате.

# 155
Здравейте, какво ще кажете за хотел Мелиа Слънчев бряг ? Намират ли се места на плажа, тъй като са вкючени в цената чадър и шезлонг на плажа ? Как е храната, има ли морски дарове ?

# 156
Здравейте, имате ли препоръки за хотел с хубава кухня, басейни, по възможност разнообразни програми, може и жива музика. Търсим нещо по-романтично тъй като ще ни е като меден месец. Засега съм харесала Сикретс и Воя, ще се радвам ако имате и други предложения

# 157
Ние в началото на месеца бяхме 3 нощувки във Воя. 2ма възрастни и 2 деца/на 6 и 10г/ и сме изключително доволни. Времето беше страхотно, дори водата в морето не беше много студена. Храна им е страхотна, както и напитките. Всяка вечер има някаква програма и е много приятно. Хигиената е на изключително високо ниво. Единствено анимацията малко им куца, но ако обърнат внимание и на това ще са изцяло топ. Има много персонал за почистване, а пък аниматорите са 3-4 човека и не смогват. Иначе за всичко друго са супер.Доста е тихо и уютно въпреки,че имаше доста семейства с малки дечица. Хубавото е,че персонала е българи и са много любезни и готини. Единствено около басейните чистачките имаше някои си говореха на турски.Ако оправят анимацията със сигурност това ще бъде нашия хотел и не бихме го сменили.
Началото на юли ни предстои почивка в Топола Скайс ще видим там как ще. Някой ако има мнение от тази година моля да сподели.

# 158
Доста украинци имаше сред персонала на Воя, но всички говореха български и определено прави впечатление. На мен ми допадна липсата на анимация, аз обичам да е тихо. Говорих си с едно от момчетата по време на престоя ни, каза, че в сезон били 5-7 човека. На мен ми се струва малко за толкова голям хотел, но така или иначе не ми е важно.

# 159
Melamine ние с тези,които си говорихме си бяха българи. Анимацията може да е тиха, но да я има, както и катонси оставиш детето в детския кът да иска да стои там, а не да ми се обадят след 1 час и да ми кажат,че детето иска да си ходи. За пръв път ми се случи, а детето с такъв мерак и зор искаше да отиде и обикновено може и цял ден да си седи ако има кой да го занимава с нещо.Иначе като цяло хотела е ТОП и определено бихме се върнали пак.

# 160
Моето дете на 6 г. стоя над 2 часа в детския кът един следобед, отделно всеки ден след закуска ходеха и двамата за около час, едва ги прибирах, за да идем на плажа, никой не ми е звънял.

# 161
Ние в началото на месеца бяхме 3 нощувки във Воя. 2ма възрастни и 2 деца/на 6 и 10г/ и сме изключително доволни. Времето беше страхотно, дори водата в морето не беше много студена. Храна им е страхотна, както и напитките. Всяка вечер има някаква програма и е много приятно. Хигиената е на изключително високо ниво. Единствено анимацията малко им куца, но ако обърнат внимание и на това ще са изцяло топ. Има много персонал за почистване, а пък аниматорите са 3-4 човека и не смогват. Иначе за всичко друго са супер.Доста е тихо и уютно въпреки,че имаше доста семейства с малки дечица. Хубавото е,че персонала е българи и са много любезни и готини. Единствено около басейните чистачките имаше някои си говореха на турски.Ако оправят анимацията със сигурност това ще бъде нашия хотел и не бихме го сменили.
Началото на юли ни предстои почивка в Топола Скайс ще видим там как ще. Някой ако има мнение от тази година моля да сподели.

Топола скайс  е на светлинни години зад Воя. Храната бива, но не е нищо особено, чистота 7/10, анимация 5/10.  За нас това ще е трета и със сигурност последна година там. Портретваме само заради аквапарка. Иначе в момента сме в Сол Несебър Палас и тук е страхотно. Най добрата анимация на която сме попадали. Супер интересни активности всеки ден, чисто, храна има всякаква.

# 162
  • моята мила родна страна
Щом имате впечатления от Топола скайс, какво Ви е мнението за плажа (зная, че е далече). Аз много му се чудех още на ранни записвания именно заради аквапарка и хубавата отстъпка, но се разколебах в последствие и отново заложих на сигурно и резервирах за Дюни, там плажът много ни хареса. (че ей го къде е ноември и пак ще започне едно чудене и ровене за следващото лято)

# 163
Аз също записах в Топола заради добрата отстъпка и аква парка. Миналата година имаше добри отзиви за хотела. Аз не обичам да повтарям, за сега само Воя сме повторили и може и да потретим догодина.
Melusine всяко дете си е различно, досега не ми се беше случвало да ми се обадят и да ми кажат,че дъщерята иска да си ходи, даже точно обратното когато ходя да я взимам не иска да си ходи. Явно с тези аниматори не са си допаднали.

# 164
Щом имате впечатления от Топола скайс, какво Ви е мнението за плажа (зная, че е далече). Аз много му се чудех още на ранни записвания именно заради аквапарка и хубавата отстъпка, но се разколебах в последствие и отново заложих на сигурно и резервирах за Дюни, там плажът много ни хареса. (че ей го къде е ноември и пак ще започне едно чудене и ровене за следващото лято)
Плажа не е на пешеходно разстояние, за нас това не е драма, достатъчни са ни басейните. Незнам дали се пренаситихме на Тополата, но сравнявайки го с няколко други хотели които посетихме тази година си давам сметка, че не е нищо особено. Изключително дразнещи са тълпите от вечно гладни и жадни румънци които да до толкова на почит там, че анимацията както и лятното кино бяха само на румънски....

Общи условия

Активация на акаунт