На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 221
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
От Марина Сандс ми отговориха,че машините са Неспресо,зареждат се всяка сутрин. Предполагам не точно сутрин,а когато чистят, защото няма как според мен да ми осигурят капсула в 6,30 когато ставам....Както и да е. Аз питах,за да знам какви капсули да си купя,за да не влача пак моята

# 406
  • София
Аз все пак да кажа силните страни на Белведере - храната и чистотата са наистина на перфектно ниво. Стаите са нови, с лед осветление. Напитките са до 2 през нощта, за който има желание, има коктейли, апероли, глезотийки. Аниматорите се добри, да не прозвучи, че не са, активни са, танцуват, има водна аеробика, но е като за по-малките деца. Минуси за мен е, че шезлонгите са малко неудобни и недостигащи ако не си запазиш и са много сгъчкани, не се минава. Чадърите са малки, редички и не пазят достатъчно сянка. В басейните също претъпкано. Просто пространството навън идва тясно за капацитета на хотела. Лоби барът и барът на басейна са просторни, широки, с мека мебел, там винаги има места. Персоналът е от българи, бармани, рецепция, което е чудесно. Само отсервиращите служители са чужденци. Удивена съм, че хотел уж 5 звезди няма балсам за коса, сигурна бях, че ще има и не взех, сега ще ходя да купувам. Но ако храна, чистота и самото море са ви приоритет, това е чудесно място.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 01:14 от Maidenly

# 407
В тази възраст, предвид, че ще бъдете семейно, мисля, че и най-малките жестове биха й направили впечатление и биха я зарадвали. Аз на Ваше място /разбира се, всичко е до дете,де/ бих купила предварително балони и през нощта /след като заспи или преди да се събуди/ бих ги надула /например пред стаята/ и бих напълнила цялата стая с шарени балони. Можете също предния ден единия родител да отиде и от някъде да вземе една торта и свещички, да помолите да ви я запазят в ресторанта в хладилник и на сутринта да си я вземете, преди да се е събудила и да й я поднесете. Някоя нова рокличка например, освен желания от нея подарък, и една прическа от тези модерните плитки. За финал вечерта тя да избере къде да се разходите заедно. 🥰 Звучи елементарно, но мисля, че би оставило траен спомен в съзнанието й. Успех!

Аз накрая избрах Мирамар Обзор и запазих за там от 01.08. надявам се да е бил по правилния ми избор между него и Тиара бийч Слънчев бряг 😁😁

Момичета, по време на престоя ни дъщеря ни ще бъде рожденичка, става на 12 г. Дайте ми идеи как можем да я изненадаме в хотела. Досега винаги си е правила рождения ден в града ни, но тази година се случи да сме на море. И не мога да измисля нищо 🤔🤔🤔

# 408
  • В.Търново
Друго си е като има пресни снимки от този сезон. Храната на Марина Сандс добре изглежда. При Тиара Бийч беше нещо подобно.

# 409
Друго си е като има пресни снимки от този сезон. Храната на Марина Сандс добре изглежда. При Тиара Бийч беше нещо подобно.
Русалка, тя храната си е все така от години и даже всеки сезон става по-разнобразна. В този хотел всяка година се надгражда с нови неща във всичко и нивото на услугата само се покачва, а не спада като на други места.

Candy каква тортичка да купуват?! В този хотел ще ги заринат с тортички. Просто ще кажат на рецепция и ще организират всичко с аниматорите, а дори е без да им казват вероятно ще има изненада за детето.

Maidenli може да разгледаш хотел Сол Луна Бей в Обзор. Има аквапарк, вечерна дискотека, добра анимация и независимо, че е откъснат от Обзор вероятно няма да му е толково скучно на младежа.

# 410
  • Варна
Здравейте!
Ние ще отседнем за няколко дни в Тиара Бийч на Слънчев бряг,мисля че видях положенителни отзиви в темата относно този хотел.И ние имаме рожденик по време на почивката. Тортата☺☺ откъде да я вземем , какви сладкарница има там,не сме били още в Слънчев бряг и не знам..
След това сме към Несебър за аквапарка ,търсих хотели в Несебър ,но за нашите дати има само във Феста Панорама  и цената е двойна.

# 411
Не съм била там и не знам. Изказвам мнение. Благодаря за поправката.

Русалка, тя храната си е все така от години и даже всеки сезон става по-разнобразна. В този хотел всяка година се надгражда с нови неща във всичко и нивото на услугата само се покачва, а не спада като на други места.

Candy каква тортичка да купуват?! В този хотел ще ги заринат с тортички. Просто ще кажат на рецепция и ще организират всичко с аниматорите, а дори е без да им казват вероятно ще има изненада за детето.

Maidenli може да разгледаш хотел Сол Луна Бей в Обзор. Има аквапарк, вечерна дискотека, добра анимация и независимо, че е откъснат от Обзор вероятно няма да му е толково скучно на младежа.

# 412
Здравейте!
Ние ще отседнем за няколко дни в Тиара Бийч на Слънчев бряг,мисля че видях положенителни отзиви в темата относно този хотел.И ние имаме рожденик по време на почивката. Тортата☺☺ откъде да я вземем , какви сладкарница има там,не сме били още в Слънчев бряг и не знам..
След това сме към Несебър за аквапарка ,търсих хотели в Несебър ,но за нашите дати има само във Феста Панорама  и цената е двойна.
Проверете си в Тиарата дали в ОИ предлагат цели торти, ако държите на такава иначе със сигурност за десерт ще ви сервират пасти и петифури. Между другото в Слънчев бряг също има аквапарк. https://aquapark.bg/
За Несебър или Равда може или да изберете хотел с включен в цената на ОИ аквапарк
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-akva-paradays-rizort-ravda-24390/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-nesebar-bey-nesebar-23801/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-nesebar-mare-nesebar-23800/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-nesebar-palas-nesebar-23802/
Или да се настаните в хотел или комплекс близо до аквапарка в Несебър
Може да разгледате Комплекс Аполон, който е разположен на гърба на аквапрака в Несебър, но не е на ОИ.
https://apoloncomplex.com/bg/index.html Посещавала съм доста отдавна и нямам скорошни впечатления.

# 413
И нашата почивка в Марина сандс е към края си!Да дам пресни отзиви...за трета поредна година почиваме тук.Новото тази година:има спасители на плажа,пътечки между шезлонгите и от другата страна,както и повече шезлонги.Бара е с нова и свежа декорация,по голям избор на коктейли,пакетиран сладолед на Нестле и Мразко.Има и по голям избор на храна в ресторанта,има обособен кът за бебета-предлагат се пюрета в бурканчета...на вън има нови лампи,който създават допълнителен уют.В стаите има кафемашини с капсули на Nespresso,който се зареждат всеки ден с различни видове кафе.Анимацията е същата както предходните години с тази разлика,че вече не са външна фирма,а са същите момчета,но вече към хотела.Казаха че за в бъдеще ще има нови неща.Днес например ще има пяна парти.В понеделник кино вечер за най малките и т.н.

# 414
  • В.Търново

Е, така де. Но нас ни излизат космически суми. Сега в момента ни е 1000лв стаята, с отстъпката 850лв. на ден. Дори с по-голяма отстъпка пак е висока цената.

# 415
Благодаря на всички за отговорите откосно изненадата на дъщеря ни. Вече знам, че ще взема балони, ще ги надуем преди да стане. Още с пристигането ще говоря с хотела за торта, с която ще я изненадаме. Разбира се и подарък ще има 😊😊😊

# 416
  • Сф
Благодаря на всички за отговорите откосно изненадата на дъщеря ни. Вече знам, че ще взема балони, ще ги надуем преди да стане. Още с пристигането ще говоря с хотела за торта, с която ще я изненадаме. Разбира се и подарък ще има 😊😊😊
Приятно море,  да пишете в темата като имате време как е минало всичко!

# 417
Е, така де. Но нас ни излизат космически суми. Сега в момента ни е 1000лв стаята, с отстъпката 850лв. на ден. Дори с по-голяма отстъпка пак е висока цената.
[/quote]
Да, цените тази година са по-високи, но къде не са?! Добрите хотели са с високи цени, особено тези на УОИ. При твоят вариант, както си писала, че сте 3-ма възрастни където и да е и то в топ сезон ще е цифра. Аз почивам най-късно до 15.07, края на август или началото на септември. Тогава цените са ми съвсем приемливи за това, което получавам в този хотел, а и умишлено избягвам навалицата и горещините. Отдавна съм си дала сметка, че ако искам да почивам качествено трябва да съм готова да похарча повече.

# 418
Да си пожелаем хубаво време в края на август. И ние обикновено почиваме тогава, но първите прогнози на Метеобалканс никак не са добри-циклон, понижени температури . Да се надяваме да не се сбъднат. Отиваме в Палас-Слънчев ден. Ще пиша отзиви. Аз затова казвам, че края на август не може да е висок сезон, ама да си напълнят джоба хотелиерите...

# 419
  • Пловдив
Здравейте! Чета тази тема, четох и предходната и тотално се обърках. Никога не съм била на ол инклузив хотел. Тази година евентуално ще може да идем на море от 1 до 6 септември и ми се иска да пробваме ол инклузив. С дете на 6,5 години сме. Насочила съм се към Слънчев бряг - Тиара бийч. До сега винаги сме почивали на Сарафово в началото на септември и морето е било топло, на север не съм ходила, дали септември става за плаж към Слънчака? Гледам оферти в букинг и през септември цените са вече доста надолу. Може ли някакви препоръки за хотел ол инклузив, като ми се иска да е близо до плажа, да има чадъри и шезлонги от хотела на плажа, да има анимация (по възможност на български) за детето, паркинг към хотела (или в непосредствена близост) и що-годе прилична храна, морето и плажа да стават за дете и да не става рязко дълбоко. Ориентировъчно бюджет за 5 нощувки около 1600 лв. Може и да не е на Слънчев бряг. Има ли такова животно?

Общи условия

Активация на акаунт