На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 209
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Дайте да се разберем за Топола… Храната им е хубава , разнообразна , но се усеща липса на миди, риба, заешко и телешко да речем. Има ги ,но веднъж, два пъти в седмицата.Била съм в толкова ОИ хотели, че тяхната е в пъти по- добре. Не знам защо се хващате да твърдите , че едва ли не се умира от глад там.. Да не говорим , че имат собствена пекарна.
Такива условия, каквито предлага Топола Скайс, малко хотели в България могат да предложат / Тиара пък съвсем…/

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 06:23 от dussie

# 541
Но без плаж , нали - за Топола скайс ?
Т.е, на море си , но не съвсем. Отдавна съм му хвърлила око, но винаги гледам да има и приличен плаж в непосредствена близост, защото в крайна сметка на басейни можем да сме навсякъде.

# 542
Юни бяхме в несебър палас, юли на топола и сега тук и на трите места цената беше еднаква за 2ма възрастни с 2 деца. Първите два хотела за мен предлагат доста по висок клас услуга. Тук не е толкова зле но не бих го препоръчала, нито ще повторя. Дори и на по ниска цена няма да се възползвам.

Каква цена платхте за човек на нощувка?

# 543
  • Beyond the stars
Темата все още е за лични мнения или бъркам ?
Не разбирам защо трябва да се оправдаваме за собственото си усещане за нещата.
За Тиара конкретно на доста места срещам коментари, че качеството е занижено на база предходни години.
Ама не, объркал се е някой, много си е хубаво еди-къде си или обратното "Вие много го харесвате, ама  всъщност не става"
Разбиранията за почивка, за хубава храна, преценката качество/цена и т.н. са различни при всички, та е нормално посетили един и същ хотел да имат различни мнения. Особено когато се отнася за среден ценови сегмент.

dussie и моите хора са доволни от храната в Топола.

# 544
Това някаква last minute цена ли е за Мирамар/Рейна? Миналата година почивахме там и беше двойно на това, а тази година същата почивка излизаше над 9000 лева за 8 нощувки (това с 30% отстъпка за ранни записвания), което в личната ми класация е безумно и непосилно, макар да бяхме доволни от хотела като цяло.
Очевидно е цена на last minute за Мирамар, а от хотела са ги ъпгреднали без доплащане в Рейна. Това е цена за двама възрастни и две деца с безплатно настаняване. В твоят случай за второто дете цената е 50 % от тази на възрастен, а и все пак си за почти двойно повече нощувки. В момента във visit.bg също има 32 % отстъпка на last minute за Мирамар за периода от 08.08 до 30.09. Предполагам, че при директна резервация в хотела може и 35 % да е отстъпката. За второ дете отстъпката сега е плащане на 25 % от цената на възрастен, вместо 50 %.
Искаше ми се да има актуален отзив точно от Марамар, за да преценя дали базата поне малко е реновирана и еветуално в следващият сезон да го посетя. По този повод очаквах qnito-85 да е почивала там, за да сподели повече за Мирамар, но за мое съжаление не е била настанена там.
Това преместване в друг хотел, макар и по-висок клас, без дори да ме попитат и то в последния момент да ме поставят пред свършен факт ми е абсолютно недопустимо и неприемливо, особано за хотели от такъв клас. Точно от такова местене в уж по-класен хотел съм брала ядове в Дюни. Значи като съм избрала определен хотел, поради определени критерии не желея някой да ми променя резервацията и да ми определя къде да почивам. Едно е да съм в Марамар, който е значително по близо до плажа, а за мен това е от изключително важно значение, съвсем друго е да ме настанят в Рейна, който е на май... та си от плажа и огромен по размери комплекс все едно съм в Младост 16 в София. Освен това някои от сгадите са до реката, а други буквално на пътя Бургас - Варна. Не, благодаря им за прекрасният хотел, но по ред причини мен не би ме устроил и не желая да ме изненедват "приятно"! За други хора, може това да е +, но за нас е минус.

Вълшебство, абсолютно подкрепям мнението ти! Всеки харесва разлчини почивки, хотели, храна, забавляния, плаж и т.н. Да не говорим, че година с година услугата в един и същ хотел, ама хич даже може да не е една и съща. Различен персонал, може да е с малко, но различни дати, или друг период на почивка, различно настаняване на етаж и изглед, различни по вид, манталитет и националност гости, липса или наличие на анимация, уцелване на неблагоприятно време и море и ето ви разнопосочни мнения от супер хотел и почивка до пълен потрес и "не бих повторила там". Нека споделяме отзиви, а който има желание ще си чете и ще си преценява дали даден хотел го устройва. Аз не случайно вече избягвам да препоръчвам хотели. На мен може да ми е харесало всичко при едни условия, а на друг не при други условия. Давам линк към отзиви тук и/или линк към даден хотел и всеки да си преценява става или не.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:08 от Fatalina

# 545
  • гр.Пловдив
Да споделя и аз за Куин Нели в Приморско:
+храната от пиле мляко-риби,миди,раци,скариди,калмари,печено прасенце,големи риби,манджи 30 вида без повторения,телешко,агнешко,мезета,разядки,сирена ,страхотна скара ,гриловани зеленчуци,сладолед на корем
+5 хранения като двете са междинки с пици ,принцеси и палачинки на басейна
+алкохола и бирата от 10 до 22ч -много хубаво качество ,коктейли и студени напитки
+басейна ,двора,ресторанта -ред ,чистота ,отзивчив и работлив персонал-вдигаха солетите от земята ,не те оставят да си отсервираш нищо
+стаите се чистят всеки ден ,зареждат консумативи и хавлии всеки ден ,за 7нощувки 3 пъти ни смениха спалното белъо
+ние бяхме в апартамент  със спалня  2 бани ,голям диван и разтегателен фотъойл ,топ матраци на спалнята ,обзавеждането е ново и в тон с тенденциите
+анимации,фолклорна вечер,детска дискотека
+всички бяха БГ семейства с деца до 13г

- Много скъпо ни дойде няма да повторим определено ,на ранна резервация по Коледа с -30% платихме 3250
-Паркинг 115лв за 7 нощувки

# 546
Ще почиваме в Куин Нели Приморско от 14.08. teddynm , благодаря, за споделеното! Резервацията я направих през юли -7 нощувки,двама възрастни и дете на 11 г около 2500лв. За паркинга ми казаха 15 лв на ден.

# 547
Да споделя и аз за Куин Нели в Приморско:

- Много скъпо ни дойде няма да повторим определено ,на ранна резервация по Коледа с -30% платихме 3250
-Паркинг 115лв за 7 нощувки
За мен тази цена за апартамент в топ сезон ми е съвсем приемлива, особено ако са ви таксували 3+1 дете. Би ли споделила плажът/те на какво разстояние е/са и каква цена сте плащали за чадър и шезлонги, ако сте ползвали такива?

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 15:01 от Fatalina

# 548
Аз лично подхождам критично на чии отзиви да вярвам тук в темата.
Та отзиви, отзиви - ама ако са реални, няма лошо, четем и преценяваме.
Но правя и друга преценка - кой ги е писал, познат ли ми е автора от форума, достоверно ли ми звучи....такива неща аз също отчитам.

# 549
  • Beyond the stars
Аз лично подхождам критично на чии отзиви да вярвам тук в темата.
Та отзиви, отзиви - ама ако са реални, няма лошо, четем и преценяваме.
Но правя и друга преценка - кой ги е писал, познат ли ми е автора от форума, достоверно ли ми звучи....такива неща аз също отчитам.

Това мисля, че всички го отчитаме. Както и когато чета отзиви в booking, google, tripadvisor, tophotels, fb групи , преценявам източник/снимки/обосновка. В смисъл, процесът на четене на отзиви е доста комплексен, но възможността за различно мнение без да се оправдаваш за него е нещо съвсем различно, нали ?

# 550
Не знам защо към мен е въпроса - кого и как съм обидила някого? Правилно казахте - четене с разбиране си трябва, приложете го и вие.
Споделих мое лично изживяване в хотела от миналото лято без думичка/обида/критика към преждепишещата дама!
Не проектирайте ваши комплекси, много моля! Или се върнете, прочетете пак кой какво и как е писал..и се върнете да се извините.

# 551
На всички места на които бяхме платих 400 лв за двама възрастни с две деца. Запазвам през агенция по назад бях писала коя .

Топола  има шатъл на всеки час който те сваля и качва до плажа, но басейните там особено инфинити пула на нас ни бяха повече от достатъчни. Кристална чиста синя вода
Доколкото знам те се занимават с поддръжка и изграждане на басейни и в това отношение са без забележка.
Миди имаше всяка вечер приготвени по различен начин пресни и много вкусни. Не сме умирали от глад но храната според моите разбирания не е кой знае какво. Салатите не бяха вкусни, плодове доста слабо. Десертите не стаяваха. Иначе имаше супи, месо, риба, едната вечер суши.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:25 от Lemony

# 552
Но без плаж , нали - за Топола скайс ?
Т.е, на море си , но не съвсем. Отдавна съм му хвърлила око, но винаги гледам да има и приличен плаж в непосредствена близост, защото в крайна сметка на басейни можем да сме навсякъде.
Какво им е на плажовете ? Адора си е супер, има още няколко в близост. Вярно , на 1 км са, но шатъла от хотела пътува на всеки час. Има и екопътека с невероятни гледки до плажа.Едва ли 1 км ще гътне някой…
Всички ли ходят на първа линия ?!

# 553
  • Beyond the stars
Не знам защо към мен е въпроса - кого и как съм обидила някого? Правилно казахте - четене с разбиране си трябва, приложете го и вие.
Споделих мое лично изживяване в хотела от миналото лято без думичка/обида/критика към преждепишещата дама!
Не проектирайте ваши комплекси, много моля! Или се върнете, прочетете пак кой какво и как е писал..и се върнете да се извините.

Отговарям на коментар към изказаното от мен мнение, за да продължа дискусия. Не конкретизирам никъде.
Чак и комплекси проектирам в точно тези две изречения ?
Не знам за кое точно следва да се извиня, но ок, извинявам се. (ако трябва да е по-дълго и с повече патос в разкаянието, споделете).

Аз за комплексите предполагам няма да получа извинение, та си оставам с тях. Bowtie

# 554
Темата е много хубава и за мен много полезна. Наясно сме че всички имаме различни виждания за това какво е хубаво и какво не. Не ангажирам никой с моето мнение, за мен обаче е супер полезно да чета мненията на другите. Помага ми доста в избора на почивка, защото често запазвам в последния момент и на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт