На море в България на All inclusive 2025 г. - тема 1

• 55 221
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
  • Beyond the stars
Като е една нощ и няма да стоите така или иначе в хотела , защо е инвестицията в all in ?
Повечето хотели с такава концепция имат минимум брой нощувки в силен сезон.
Препоръчвам офф топик на темата,
Скрит текст:
ако не държите на Слънчев бряг и all in - Свети Никола в Несебър, началото на Стария град. Удобно за паркиране, прекрасна морска гледка и удобно за разходка вечерна из Несебър.

# 586
Fatalina, не, отделни са зоните на Рейна и Мирамар. Имам снимки основно на децата, но мога довечера или утре да споделя малко по-подробно спомените ни от миналата година.

Наистина бяхме доволни от услугата и условията генерално, включително мъжът ми, който е по-критичен и от мен, децата също бяха много доволни и се забавляваха. Наистина ако не беше тази огромна разлика в цената спрямо миналата година, пак щяхме да отидем.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 12:00 от Melusine

# 587

Ако имате желание, то може да се върнате малко назад в темата и да прочетене последните отзиви от хотел Тиара Бийч, които не са особено ласкави.
Аз не вярвам много на последния коментар за Тиара Бийч.
Винаги като чета отзивите си имам едно на ум.

Velina_p, колко човека сте, че ви дава тази висока цена?
2 -ма възрастни с деца на 14 и 10 години.
Нощувката ,която ни трябва е 14-15 август.

Аз имам някакви отстъпки и през ол инклузив ми го дава зс 511, мога да ви направя резервация а вие да си я платите ало искате.

# 588
Fatalina, не, отделни са зоните на Рейна и Мирамар. Имам снимки основно на децата, но мога довечера или утре да споделя малко по-подробно спомените ни от миналата година.

Наистина бяхме доволни от услугата и условията генерално, включително мъжът ми, който е по-критичен и от мен, децата също бяха много доволни и се забавляваха. Наистина ако не беше тази огромна разлика в цената спрямо миналата година, пак щяхме да отидем.
Благодаря!

# 589
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Прочетох цялата тема, но не намерих отзиви за хотел Котва Сл. бряг. Има ли някой, почивал там, да сподели мнението си. Благодаря.

# 590
За Котва като цяло май не са много добри отзивите. Скоро питаха за него в темата за Сл.бряг също.

# 591
  • There I was on a July morning
...........
Velina_p, колко човека сте, че ви дава тази висока цена?
2 -ма възрастни с деца на 14 и 10 години.
Нощувката ,която ни трябва е 14-15 август.
[/quote]
Вероятно става въпрос за различни типове помещения, от снимките не се вижда цялата информация.

# 592
Забравих да спомена нещо важно за Арабелата - имаше нееднократно проблем с топлата вода. На нисък етаж бяхме и въпреки това често се случваше да няма топла вода или да идва след 15 минути, след като вече съм калила децата със студена баня. Мивките са много високи, а смесителите са къси и навътре, та ако са ви малки децата, носете си стъпало, даже двойно по възможност, иначе ставате обслужващ персонал.

# 593
Ние в момента сме в Bavaro Слънчев бряг. Доволни сме от хотела като съотношение цена-качество. Чисто и с вкусна храна. Определено отношението към българите е добро. На българската вечер ни викнаха двете семейства българи, които сме в хотела и ни пуснаха с предимство в ресторанта. Направиха ми хубаво впечатление. Хотела е пълен и няма свободни места чак до 13 септември. Но сте прави, че различните хора харесват различни неща. Например аз съм ходила в wave resort и не останах очарована. Повече там не бих се върнала. Даже помня, че им написах мейл с неща, които са недопустими за хотел от такава класа. Те ми върнаха нещо от сорта да знаем, но това е. А и това, че хотела е в нищото и вечер няма къде да се разходиш е огромен минус.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 15:50 от Avs0

# 594
За съжаление в Тиара не беше нито вкусно още по малко пък чисто. Басейна до последно беше в потресаващо състояние, сутрин спасителя обираше големите боклуци от него но във водата имаше мазен филм, още на втория ден замириса на блато. Децата ми, които обикновено не излизат от водата категорично отказваха да влязат.... Но пък си имаше хора които си плуваха измежду космите и изобщо не им пречеше. Така, че наистина всичко е въпрос на лична преценка.... Персонала са от кол и въже, на детския басейн с пързалките има един чичо, който се води спасител, поработваше в нетрезво състояние , от сутринта едва ставаше от стола. Шезлонгите около басейна не са прани от години, целите на петна.
Храната изобщо няма да я коментирам.
Обикновено навсякъде со доплащаме за късно освобожадаване, тук нямах търпение да си тръгна.

# 595
  • гр.Пловдив
За съжаление в Тиара не беше нито вкусно още по малко пък чисто. Басейна до последно беше в потресаващо състояние, сутрин спасителя обираше големите боклуци от него но във водата имаше мазен филм, още на втория ден замириса на блато. Децата ми, които обикновено не излизат от водата категорично отказваха да влязат.... Но пък си имаше хора които си плуваха измежду космите и изобщо не им пречеше. Така, че наистина всичко е въпрос на лична преценка.... Персонала са от кол и въже, на детския басейн с пързалките има един чичо, който се води спасител, поработваше в нетрезво състояние , от сутринта едва ставаше от стола. Шезлонгите около басейна не са прани от години, целите на петна.
Обикновено навсякъде со доплащаме за късно освобожадаване, тук нямах търпение да си тръгна.

Lemony,колко платихте за това удоволствие,ако не е тайна?

# 596

Lemony,колко платихте за това удоволствие,ако не е тайна?

1350 лв за 3 нощувки за 2ма възрастни и 2 деца.
Според мъжа ми този мазен филм над  водата е бактериална ципа, което означавало че има много органични материи "мизерия". Искаше даже да им вика ХЕИ  😂 заради миризмата на канал.

# 597
  • В.Търново
За Тиара Бийч може да са сменили мениджмънта.
По принцип това, което не ми хареса миналата година е по-студеното отношение явно към българите на рецепция и номера, който искаха да ни стъкмят за стаята преди настаняване.
На басейна с пързалките по принцип се сменяха спасителите на всеки час. Но имаше един, двама, които въобще не си правеха труда да следят кой как се пуска и едно , вече не помня нахално румънче май беше, си сцепи главата, заради несъблюдението на спасителя.
Басейните бяха чисти миналата година, поне основния.
Аз за това казвам, че Тиара бийч е средно ниво хотел, който беше що-годе приличен за цената си. 
Интересува ме също хотел Буртас Бийч. Някой писа положителен коментар наскоро за него, обаче цената там е по-ниска от Тиарата пък се води почти на пясъка, което е супер и ме притеснява, че е по-ниско ниво от Тиара Бийч, обаче пък гледката ще е сграхотна, а и има пързалки.

# 598
Включвам се в темата с едно питане...
Резервирах пет нощувки в уж х-л "Магнолия+ в Албена, но се оказа, че е в х-л "Елица". Като разбрах, че е на първа линия се зарадвах много, реших че съм ударила джакпота. После влязох да чета отзиви и ми идеше да ревна. Та въпросът ми към някой, който се е върнал наскоро оттам: Толкова ли е зле, колкото го описват?
Понеже в Магнолия бяхме миналата година и съм доволна, ако този като него ще е добре.
Определено  в Албена не са най-добрите хотели, но не съм крайно претенциозна
Има добри хотели в Албена- Гергана например, Боряна е реновирана, Фламинго гранд, Арабела, Амелия. Цените им обаче не са бюджетни. Както не веднъж сме коментирали тук-не става хем добър хотел, хем бюджетен. За Елица имаше доста лоши отзиви в темата за Албена. Приличен бюджетен хотел е Калиопа, но не е ол инклузив. Вижте също Сенди, Лагуна Гардън.
Каза, че направо там е резервацията, но аз не бях разбрала това. През цялото време си мислех, че говорим за Магнолия
Благодаря за отговора! За съжаление вече платихме половината сума. Миналото лято бяхме в Магнолия и останах доволна, явно това, че е на първа линия е единственото му предимство
Искате да кажете, че Ви преместват в Елица ли?
Не можах да разбера и аз. Сега като върна разговорите назад, май нямаше места в Магнолия и затова, но аз очаквах, че ще намери в близост. Надявам се само да е поне поддържан басейнът и да е сносна храната. Морето също е на една крачка... За пет нощувки все се надявам, че ще намерим нещо, което да ни хареса.

# 599
  • В.Търново
Абе да не ви плашат, но и храната им не е ок. Един хубав отзив не съм прочела

Общи условия

Активация на акаунт