Дошла съм болна на работа да оправям бакиите на моите младежи от финансовия отдел, щото имаме една ревизия, за която трябва да подготвим документи от има -няма 2 месеца. Е, чакаха крайния срок, вчера ми звънят у дома докато съм болна кога ще съм идвала да ги гледам, че искали да ги предават. Днес идвам, гледам - пълнва свинщина и конича. Имаме и ревизия и на осигуровките от 99 година - то липсват договори, 3 ведомости и кво ли още не. Няма копия от заповеди за прекратяване на договори. Абе свинщина отвсякъде!!! Бачкам като луда да оправя януари, февруари и март 99,когато нито съм бачкала в тая фирма, нито знам кви бакии са бъркали, псувам като луда предишните и сегашните от финансовия отдел и точно преди 2 мин разбирам, че нашата ревизия е от май99, но тъпите кретени не прочели акта!!!!!! Направо яхнах метлата на 6-та ви казвам!!!! И аз от 9 сутринта съм в офиса, болна кашлям, кихам, подсмърчам и тея да ми погодят такъв номер. Единия го изхвърлих от стаята, че ако беше осдтанал още 2 секунди щях да го изхвърля от работа. шефа на отдела бил по задачи извън офиса - като го подбрах по телефона - 10 мин във въздуха го държах. малоумници! Оставили ревизията да я движи един младеж, дето най-отговорното нещо, което е свършил в живота си е да занесе купчина платежни до банката и то със 100 обяснения, че да не сбърка!!!!! малеееееееееееееееееееееееееееееее... само да се върне эшефа му в офиса........... малееееееееееееееееееееееееееееееее... Иначе като питаш - всичко наред, а където и да погледнеш - пълна свинщина. потрябва ми преди малко един договор, дето по него работгим от 01,03. Ами няма го! пратили го за подпис и че не се върнал обратно не им направило впечатление!!!! добре, че хората си превеждат пари по него, че ....

.С 300 зора изпиваше 60-80 гр, и то с лъжи4ка 
Кога да идвала, дали да идвала..ами - хи4 не ми трябва. Като се е самопоканила за празниците- да заповяда- и без това няма да я видя, щото съм на работа
.МОят работен график не я касае
-Иска да идва когато си пожелае и да се прави на загрижена и правеща ми услуга, - да ама аз не искам
Аз наро4но не казвам на моя кога съм на работа, защото той е готов да звънне на мами4ка да дойда да помогне, щом иска, "милата"
.Та- днес съм извънредно на работа" , утре също ще отско4а( ама той няма и да знае

, а, кажете 
След едно яка преса - идеше ми да удуша един митничар, обърнах една кофа с дъното на горе, трътнах и се отгоре и запалих една цигара. Малееееееееее, удари ме не в петите, ами не знам къде
После 5 минути не знаех къде съм. Не знам тия дето се друсат така ли са, аз обаче определено бях надрусана. И оттогава
, и споко наближава времето за отпуски. Между другото все се каня да ти кажа че съм завършила химическия техникум в Димитровград, та имам доста спомени от 4 г. прекарани там.