РАБОТАТА - НАШЕ УТЕШЕНИЕ, БЕБЕПРАВЕНЕТО - ВИСША ФОРМА НА УСПОКОЕНИЕ

• 14 084
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Мами, полудяхххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх!
Дошла съм болна на работа да оправям бакиите на моите младежи от финансовия отдел, щото имаме една ревизия, за която трябва да подготвим документи от има -няма 2 месеца. Е, чакаха крайния срок, вчера ми звънят у дома докато съм болна кога ще съм идвала да ги гледам, че искали да ги предават. Днес идвам, гледам - пълнва свинщина и конича. Имаме и ревизия и на осигуровките от 99 година - то липсват договори, 3 ведомости и кво ли още не. Няма копия от заповеди за прекратяване на договори. Абе свинщина отвсякъде!!! Бачкам като луда да оправя януари, февруари и март 99,когато нито съм бачкала в тая фирма, нито знам кви бакии са бъркали, псувам като луда предишните и сегашните от финансовия отдел и точно преди 2 мин разбирам, че нашата ревизия е от май99, но тъпите кретени не прочели акта!!!!!! Направо яхнах метлата на 6-та ви казвам!!!! И аз от 9 сутринта съм в офиса, болна кашлям, кихам, подсмърчам и тея да ми погодят такъв номер. Единия го изхвърлих от стаята, че ако беше осдтанал още 2 секунди щях да го изхвърля от работа. шефа на отдела бил по задачи извън офиса - като го подбрах по телефона - 10 мин във въздуха го държах. малоумници! Оставили ревизията да я движи един младеж, дето най-отговорното нещо, което е свършил в живота си е да занесе купчина платежни до банката и то със 100 обяснения, че да не сбърка!!!!! малеееееееееееееееееееееееееееееее... само да се върне эшефа му в офиса........... малееееееееееееееееееееееееееееееее... Иначе като питаш - всичко наред, а където и да погледнеш - пълна свинщина. потрябва ми преди малко един договор, дето по него работгим от 01,03. Ами няма го! пратили го за подпис и че не се върнал обратно не им направило впечатление!!!! добре, че хората си превеждат пари по него, че ....

# 271
Розичка, успокой се, дайте повече кафе и заведете на обяд ревизиращите, щом наште патки и патоци се оправиха без проблем (като знам какви са батаци при нас то моя трудов договор е крив какво остава за другите) то и при вас няма да има проблем  Wink

# 272
ох, поуспокоих се малко... направо преди малко щях да убия някой...
То, Кате, аз въобще нямам и идея да се дъним на ревизията  Laughing, щото тея ни фраснаха един акт предишния път и си го платихме та сега ще имат да вземат, ама работата е там, че трябва аз да ровя нещата и да им ги подготвям, ч тея моите само пари искат - работата за други. Сега пристига младежа от финансовия и ми обяснява как поемвал пълна отговорност - малкия не бил виновен дето му се навиках едно хубаво. И че не било хубаво така да му се карам, щото го бил срещнал пред офиса и оня много се бил притеснил и бил имал болки в сърцето  Joy Joy Joy. Ей, сърдечни проблеми ще си докарат тея младежи ама няма да се научат да работят...

# 273
Здравейте, момичета! Аз отново се изгубих Embarassed, ама то от скитосване време за нет няма.Сега съм на работа извънредно,та гледам да наваксам  Grinning
Сам осе разписвам, -после ще ви 4ета.Ина4е ние с Дари сме добре. Днес я водих  отново при дерматоложката- продължаваме с ле4ениет, ограни4аваме някои съставки в менюто, но за ащстие ни даде зелена светлина да се върнем на нашето си АМ, 4е голяма мъка беше с тази гадна гор4илка Sick.С 300 зора изпиваше 60-80 гр, и то с лъжи4ка ooooh!
Одеве ме ядоса и мъжо, 4е не ми звъни да пита как е детето след прегледа, а да ме пита за..майка си  #Cussing outКога да идвала, дали да идвала..ами - хи4 не ми трябва. Като се е самопоканила за празниците- да заповяда-  и без това няма да я видя, щото съм на работа hahaha .МОят работен график не я касае Naughty-Иска да идва когато си пожелае и да се прави на загрижена и правеща ми услуга, - да ама аз не искам Twisted Evil. АКо ще да се сърди, ама не ми пука.Ей- все ще се намери някой да ти строви нервите #Cussing out.Ще яхна и аз голямата метла, и ще ги разпердошина цялото им семейство #2gunfire Аз наро4но не казвам на моя кога съм на работа, защото той е готов да звънне на мами4ка да дойда да помогне, щом иска, "милата" Close.Та- днес съм извънредно на работа" , утре също ще отско4а( ама той няма и да знае Wink.Само му казах да не ме занимава с фамилията му и да ходи да си ги посреща и изпраща когато иска- аз не съм такси Naughty.Изтърсват се без да се съобразят удобно ли е, можеш ли да им вървиш по г...а.Ама- то аз съм си виновна 4е така съм ги нау4ила ooooh!
Ох- спирам, 4е вклю4их на бързите и само се оплаквам.Но- имах нужда да споделя  с някого, 4е ще изпуша ве4е, а сега не мога и да мръдна за цигара поне Grinning
Хайде- наистина спирам и отивам да ви из4ета

# 274
Как сте момичета, тази седмица въпреки че е от три ще падне доста  работа.В къщи хлапетата са болни на всичкото отгоре ще водя Здравко на невролог защото като се радва или плаче за нещо почва да си върти китките на  ръцете постоянно. С Пепи не ми се е случвало и малко ми е притеснено.Вчера го водих при педиатърката при която ходим на частно и се разбрахме днес да му запише час при невролога.
natali_sl  добре дошла, ще се справиш, а и ако работата ти харесва всичко ще е наред.
Кали добре че няма пострадали, всичко друго се нарежда.
Kabiv къде си?
Момичета а кога е операцията на Ники да на са ангажирани с това?

# 275
  • нейде там, където ....
Кали, другия път да казваш, като тръгвате по пътищата  Mr. Green
RAVIA, какво за по-големите мами, а? аз се радвам, че родих на една такава, наричана често "зряла" възраст. нищо лично, но повечето мами около мен, които са родили по-рано, са доста по-изнервени от мен. А и по-трудно се решават след това на второ дете. Ако го направят - правят го само за да не е само след време първото, а не че му е дошло времето. Доста по-объркани са като цяло.
Айде, опровергавайте ме!
Гер4о - дано си по-добре  Peace
velmar - извини ме, ама какви са тези цигари? за вас не знам, но на мен дечко ми е много голям стимул да не пуша вече. макар да разбирам пушачите, когато им се пуши, ама много им се пуши . . . и тогава ми се иска да кажа нещо много хубаво и мило, та на човека вече да не му се пуши. само с мъжът ми не се получава  Mr. Green
много ви харесвам, жалко, че не мога да чета и пиша тук редовно.
Има ли юрист в темата? искам да попитам нещо лично. поне да ме насочи къде да си чета
хубава седмица на всички!
 Hug

# 276
ако е за имоти давай
общо взето само наказателно право не разбирам Peace
сяяяяяяяяяяяя
да се пооплача и аз щото ми е мъчно а другаде няма къде
имам много близка приятелка и тя има син на 15
решиха да правят второ и милата беше се притеснила че няма да стане пък то взело че станало
уви за нищо и никаква настинка я пратили на рентген и се наложи да махне бебето защото никой не й гарантира че няма да има последствия
мъчно ми ееееееееееее
тя е много хубав човек, много силна жена и вярвам че ще го преодолее и скоро ще се радва на нова бременност Praynig
но често силните хора страдат ужасно и никой не разбира

Кали, майната им на тенекетата човека нали е добре
Рави, аз май натам съм се запътила ако искам второ ноооооооо никак не съм навита та може и да не стана майка-героиня
Герчо,  Hug ще го забравиш бързо сигурна съм
Велмар, душо и аз съм гадна пушачка разбирам как ти е - от работа май ще ги спра newsm78
Натали, добре дошла с малката шегаджийка

П.С. забравих да кажа за красотата: МЕждународна изложба на цветя Флора Бургас - провежда се от как се помня в Морската Градина около 1 Май - за съжаление вече свърши - снимките са от последния ден - тази година се класирах да я видя отново - миналата година пропуснах щото Дени беше на 12-13 дни но имам снимка на лалетата отпред с количката. лалетата са на градинка отпред и са съвсем ориджинъл карат си ги от Холандия. черните са стахотни! бай дъ вей са ми любими може би щото от дете ходя на Флората Wink заповядайте догодина

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 00:46 от C-3PO

# 277
  • на правилното място, в точното време
 Уф, хубаво ми е с вас!  Hug Влизате, споделяте какво ви тежи, интересувате се от проблема на другите, макар че самите вие сте зарити в работа, напрежението е огромно и все пак....
Как да не ви обича човек  newsm51 ,  а, кажете  Blush
 Герито наистина се загуби милата, на новата работа ли е, като че ли казваше от май ще почва, или нещо с Ники. И в скайпа не я засичам  newsm78 Дано е наред всичко около тях Praynig
 За цигарите и аз да се включа - оставих ги преди 10-ина години и имаше период след това при силно нервно напрежение така ми се пушешееееее #Onfire Confounded af  След едно яка преса - идеше ми да удуша един митничар, обърнах една кофа с дъното на горе, трътнах и се отгоре и запалих една цигара. Малееееееееее, удари ме не в петите, ами не знам къде #Crazy После 5 минути не знаех къде съм. Не знам тия дето се друсат така ли са, аз обаче определено бях надрусана. И оттогава  Naughty  мина ми мерака. Но ако по някакъв начин ви помага да свалите напрежението - що не.
 jd, за раждането на късна възраст не съм против. Не съм съжалила нито за миг, че беба се е появила, само дето ми се искаше да  е малко по-рано, но Господ си знае работата! Peace  Съвет ами беше, ако искате бебоци, правете ги, щото не стават съвсем веднага и когато ги искаме и плануваме.  Цачи, това за рентгена ми се струва несериозно. Заради една снимка да я накарат да маха бебето  newsm78 Верно,че не е препоръчително, но пък чак да го маха, знам ли. Да потърси и други мнения все пак. А за разликата на децата й- просто е страхотно!!! Никога не съм предполагала и очаквала,че бати така ще обича беба и ще се занимава с нея. Само като се видят двамата, така засияват! Той се грижи съвсем като голям и възрастен човек за нея, така я забавлява  Joy, а тя като види бати - просто се разтапя! Така че да очаква страхотни емоции! И поздравления!
  Ох,много се разписах, но ми е хубаво тука.
 Приятна почивка ви желая! Насладете са на любимите си хора! Two Hearts

# 278
jd като родих Пепи бях най-възрастната в групата мами с които обикаляхме парка, та сега въобще не ми се мисли, пък и нямам толкова време да се събирам с други майки по  паркове и градинки  та не ми прави впечатление, но и двете хлапета са планувани.
Ravia какви жени към 40 г на снимките изглеждаш най-много на 23  Stuck Out Tongue, и споко наближава времето за отпуски. Между другото все се каня да ти кажа че съм завършила химическия техникум в Димитровград, та имам доста спомени от 4 г. прекарани там.

# 279
  • София
Някой от вас ползва ли помощница за домакинската работа? И дали може някой да ми препоръча някоя сериозна жена, която да не очаква заплащане като на ракетен инженер?

Помощ, мооля?... Вече съм доста бременна, не съм и на работа - в болнични съм от доста време, не за разнообразие. И напоследък някак попадам все на жени, опитващи се да злоупотребят с това... Sad

# 280
Имам много сериозни проблеми и никакво желание да пиша  Sad
Зет ми катастрофира много жестоко в понеделник и още е в кома, целия натрошен и с мозъчен кръвоизлив Cry  Cry  Cry
Тате Ники е в Трявна за да помага на сестричката си в този труден момент
... а милия ми племеник е едва на 6 годинки...
Малък е Ники (Слава Богу!) е добре. Бяха ни определили нова дата за операцията в Правителствена, но онзи апарат пак се развалил тази седмица и за пореден път ни отложиха. Аз този път обаче, потърсих дата и в Пирогов. Така че, сега имаме нова дата - във вторник. Ще го оперира също много добър лекар. Моля се да нямаме вече никакви проблеми Praynig
Аз ще съм на новата работа от 14 май.
Служебния ми PC гръмна, Наталка, затова не съм на линия.... в момента пиша от друг.....
Целувам ви и весел уикенд Heart Eyes

# 281
Гери, кураж , мила Hug МНого неприятни неща се слу4ват около вас. Дано вси4ко лощо се размине и най-сетне да изгрее слънце и на вашата улица.Гушки о т нас Heart Eyes

# 282
Гери , дано всичко се оправи със зет ти, има много случаи в които хората излизат от кома и се възстановяват напълно Praynig Praynig Praynig  
Във вторник стискаме палци  Praynig всичко ще е наред с операцията  Hug
И на мен ми е хубаво тук  Hug вече почти не влизам и в отчетната  Wink Усещам ви близки, мога да ви споделя, срещам разбиране  Hug
Мен сташно ме кефят майчета на 30+ , смятам че дете се прави и се гледа когато си готов и психически и финансово за това, а това опредлено не е когато си на 22  Wink Аз като гледам в отчетния май бях от най-дъртичките, родих на 29  Laughing Живот и здраве второто го планувам към 33 и третото към 38  Joy
Хайде бившите пушачки да не ни се карат  Naughty вие като пушехте ви беше хубаво нали  Joy не ни разваляйте удоволствието от 5 минути на балкона в работно време  hahaha . Наскоро обясних на един колега, че цигарата е предпоставка за социални контакти и много неща може да научиш пушейки  Joy
katiABV , на мен майка ми много ми помага, но с белите на Михаил става все по-трудно и аз се замислям за допълнителна помощ, така че ако някой препоръча  Hug тези които знам са безкрайно заети  Sad
velmar, разбирам те прекрасно, свекърва ми често прихожда през седмицата, но избягва аз да съм там  Joy каквото и да кажеш нищо няма да промениш, ние имахме сериозни проблеми с моята и мъжа ми винаги ме защитаваше, наскоро обаче му се ядосах защото той е на принципа, че каквото и да каже на техните нямало смисъл по-добре да вика да да и да си прави каквото си знае, та аз се изнервих и му спретнах скандал, че не може да се скара с майка си и да и се развика и какво стана накрая - той направи заключението, че аз искам да се кара с техните непрекъснато за да ми доставя удоволствие  Shocked  Shocked  Shocked както казаваше една приятелка те са му майка и баща и накрая пак ти ще излезеш виновна, та гледай да те няма когато са там колкото по-малко се виждате толкова повече се обичате  Mr. Green

# 283
Гери,  Praynig дано зет ти се оправи бързо. Стискам палци и за операцията на Ники всичко да мине добре Praynig

Офф и моите "свекита" май се канят да идват. След като се убедиха, че ние няма да си ходим лятото, май са се решили да идват за 1вия рожден ден . Ужас...Как си ми е добре като са надалече. Иначе и аз избягвам да казвам на приятеля ми нещо за тях, защото се получава като при Катето - той ги кове по телефона всяка седмица, постоянно им се кара и им се подиграва с какви остарели мисления са...ама ако аз кажа нещо - той ги защитава  #Cussing out

А за отчетните - какво да ви кажа, и аз се замислям след всеки постинг да спра. Ако могат да се заядат с мой постинг го правят веднага, иначе ако питам нещо не получавам отговор най-често  Sad Мине се не мине 1 седмица и въпросите и отг започват да се повтарят ...

# 284
здравейте! отдавна не съм влизала тук....сега се връщам да изчета какво сте писали назад.

само да кажа на Гери,   Praynig имай вяра, дано наистина зет ти се възстанови напълно, и моя позната преживя катастрофа с кома и малко по малко с течение на месеците се оправи и сега отново е пълноценен човек.Не мисли най-лошото! Hug

Общи условия

Активация на акаунт