👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 16 119
  • 496
  •   1
Отговори
# 480
Натка, ако си спомням добре, единственият лош отзив беше нещо от типа "Не препоръчвам." и не ставаше въобще ясно защо и какво по-точно не му харесват. И според мен гофретите стават за нормално време, не бавно (но потвърждавам, че зависи и от това какво очакваш и с какво сравняваш). Горе-долу са с размер на тостерна филия хляб, но кръгли, разбира се.

# 481
Една инфлуенсърка в инстаграм показва гофрети от такъв малък гофретник, но без сменящи се плочи и от нея ги видях. След това попаднах на този и ми се стори още по подходящ, защото е с още няколко сменящи се плочи..
Нямам опит с такива малки. Аз имах голям тип детелина, който не съм ползвала от 2-3 години и изхвърлих. Скоро купух от Кауфланд пак от същият тип за 20 лв, но още даже не съм го включила в ток да проверя работи ли изобщо.

Какво са очаквали хората от уреда не знам, но има няколко коментара, че не става за големи семейства и трябва още един, повечето са за размера, че е малък, но този най-вече ме спря още преди месец-два да го поръчам.

Аз този тип минита точно за детски закуски си го представям и инфлуенсърката за това го ползва.

# 482
Не е да храниш цяла къща хора с него, така си е. Но и не знам кой би очаквал това от мини уред, не е проблемът в уреда. Не само за голямо семейство, според мен си е за едно човече само или може би две доста малки деца.
Нещо като 10см е гофретата и то сравнително тънка, изпича се бързо. Вече тези с по-интересните форми ще са по-дебели.

# 483
Може ли да си обсъждате гофретниците в някоя тема за уреди, моля!

# 484
Само да вметна, че чупливи неща често не се опаковат допълнително, за да се вижда и куриерите да не мятат кашоните при товарене / разтоварване. По- големи и много скъпи неща също се случва да пътуват единствено със собствената им опаковка.

# 485
Тази чанта за съхранение на четката ми Ревлон пристигна вчера:
https://www.emag.bg/transportna-chanta-redline-case-one-za-elekt … one/pd/DHZY72YBM/

Много е хубава. Бих казала, че на живо е даже по-хубава, отколкото на снимките - цветовете са по-наситени. И хич не е малка (тя и ревлонската четка не е малка). Миналата година по това време струваше 35-36 лв и отделно доставка, сега ми излезе 27 лв (има ваучер в Емаг за нея в момента) и с безплатна доставка (защото поръчвах за първи път през приложенивто).
Морковелка, като направя снимки на гофретника, ще кача. Нещо по-конкретно ли те интересува?

# 486
Ето последната ми придобивка от Лоялната програма, с която приключиха и точките ми.
Признавам, не съм я чела и явно сега ѝ е дошло времето да го направя.

Братя Карамазови от Фьодор Достоевски
Скрит текст:

# 487
  • София
Аз поръчах 2 от тези за дребните. Обмених 60 лв. и имам да доплатя само още 4 лв. В бързината обаче не видях "курса" за обмяна. Сега има ли от къде да го видя?
Уж до 20.12 трябва да пристигнат. Дано!

https://www.baby.bg/product/komplekt-za-igra-simba-toys-pamper-p … -tigar-s-pampers/

# 488
В историята на трансакциите би трябвало да пише колко точки са обеменени/купени и каква е сумата.
Морковелка,
Скрит текст:
според мен добре се отпечатват формичките на мини гофретника:

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 16:51 от dolce miele

# 489
Не само, че да добре, ами са чудесни, Долче! И аз го поръчах и го чакам вече 3 ден, уж утре трябва да дойде, но е Самдей и не е много ясно🙈.
И аз ще покажа червеният вариант как изглежда на външен вид като дойде.
Колкото повече ги гледам тези сладки човечета се замислям да не си взема и аз един, но какво да ги правя два 🤷.

# 490
За много години! Тъкмо се сетих, чу имам код за ССС, който си бях купила с точките преди няколко месеца. Воала, тъкмо го пробвах и не ми го приема, а е за 50 лв. Някой писал ли е на ССС по повод кодове. Имат мединджър чат, който не работи. А уж кодът щеше да е валиден до 2026та лятото....

# 491
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Опааа, защо в темата са изчезнали двата поста, в които го имаше съобщението от Инсентив, че "няма да работят", доколкото помня от 28 декември до май 6 януари? Както и другите постове, в които се коментираше, че съобщението всъщност е пуснато чак на 29 декември?
За късопаметни ли ни имат?

# 492
Да не са били в другата тема?

# 493
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, благодаря, сега видях, в другата тема са. Hands V
9 януари 2026 - първи ден за поръчки в евро.

# 494
Да кажа, че Озон пак имат БД с Бокс Нау, без значение от сумата.

Общи условия

Активация на акаунт