👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 11 266
  • 375
  •   1
Отговори
# 15
Те растат много за следващите нива, по спомен първите бяха 1000, после 5000 за следващото, после 25000, нагоре не помня какво пишеше но ако е пак х5 ясно че бавно ще стигнеш следващото.

# 16
И аз за сега само трупам, то така или иначе в момента имам за ваучер за 10 лв.

# 17
  • Враца
Ако не подадеш данъчна декларация, какво се случва ?

# 18
Зависи дали ще уцелят точно теб да проверят от НАП, не знам дали е автоматична проверката наред или на случаен принцип тук-там.
За тях няма значение за каква сума е, а само дали е подадена декларацията или не, нарушението си е все същото.

# 19
Ако не подадеш данъчна декларация, какво се случва ?
Има глоба и
май не е малка, ако уцелиш късата клечка.

# 20
Глобата май е 500 лв.
Но, лично мое мнение, не съм сигурна дали НАП ще тръгне да преследва доходи, които са с платен данък от съответните институции. Имам депозити, които до преди няколко години се облагаха с данък лихва, който се плащаше от банките. Тези лихви никога не съм ги декларирала, въпреки, че са подадени от банките. Декларирам си доходи, за които лично аз дължа данък. За доходите от работна заплата също никой не подава ДД, ако няма други облагаеми доходи. По същата логика мисля, че и за тези точки не е фатално, ако не се подаде ДД.
Да не се смята за агитация. Simple Smile

# 21
ММ преди години не беше пуснал декларация и го глобиха с 500лв, без да дължи данък за декларацията.

# 22
А защо трябваше да подава ДД?

# 23
За тези от лихва от банки не мисля че някога е бивала изисквана ГДД ако е само заради тях. То не е само дали дължиш тепърва данък а как точно е декларирана сумата. Няма да се опитвам с точни термини да го обяснявам защото най-много да разсмея някого, има по-компетентни хора за това.

# 24
Не е изисквана, точно защото самите вложители не дължат данък. Но те пак са доход и са подадени както такъв от банките. Въпреки, че никога не съм знаела в кое приложение са. Той отпадна вече данъка, та няма и да разбера.

# 25
Ох, не помня, ама той въобще не
мислеше, че
трябва, след като не дължи нищо.

# 26
Интересно ми е дали ще се появят нови ваучери след препоръките в анкетата.

# 27
Интересно ми е дали ще се появят нови ваучери след препоръките в анкетата.

Имаш предвид нови магазини ли?

# 28
  • Melmak
Много искам да има за технополис.

# 29
И аз дадох предложения за аптеки и дрогерии, но това е двустранен процес. Трябва и отсрещната страна да е съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт