👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 3👈

• 11 264
  • 375
  •   1
Отговори
# 30
Интересно ми е дали ще се появят нови ваучери след препоръките в анкетата.

Имаш предвид нови магазини ли?

Да

# 31
  • Другата България
Искам да питам хората, които живо се вълнуват от рейтинги, звезди, следят прогреси и т.н., защо го правите?
Питам съвсем сериозно, какво положително или какви положителни промени в статуса на съответния потребител ще донесе това?

# 32
Никакви, просто е интересно-нещо, което е предложено как работи.Какво ще донесе никой още не знае, затова де питаме и ние.😀

# 33
  • Другата България
Ясно.
Реших, че съм пропуснала някъде нещо написано.

# 34
Любопитство, поне в надявам се повечето случаи. Поне аз съм любопитна да разбера как работи нещо, ако е възможно. Възможно е и да има някой разочарован и да рови пък в опити да разбере защо така а не иначе. И едните, и другите нищо повече от това не сме пропуснали Grinning
Някои обсъждат сериали или някое риалити по телевизията, други обсъждат това тук, трети сигурно и двете - не е нужно едните и другите да са на един акъл винаги Grinning

# 35
На мен, честно казано, ми беше любопитно защо тази синя линия не мърда изобщо от миналата година.😂

# 36
Искам да питам хората, които живо се вълнуват от рейтинги, звезди, следят прогреси и т.н., защо го правите?
Питам съвсем сериозно, какво положително или какви положителни промени в статуса на съответния потребител ще донесе това?

Аз не съм от тези дето се вълнуват. Но, бяха казали, че след време при различните нива рейтинг ще се отключват допълнителни функционалности във форума, което вероятно ще е удобство.

# 37
  • Другата България

Аз не съм от тези дето се вълнуват. Но, бяха казали, че след време при различните нива рейтинг ще се отключват допълнителни функционалности във форума, което вероятно ще е удобство.
А, ето това съм пропуснала.
Благодаря.

# 38
Да. Имаше нещо такова. Един вид - екстри за различните нива.

# 39
Никакви, просто е интересно-нещо, което е предложено как работи.Какво ще донесе никой още не знае, затова де питаме и ние.😀

+1
Защото не схващаме логиката, засега.
Но за рейтинга писаха, че има проблеми във визуализацията.

И аз писах за онлайн аптеки, ДМ, НМ. Kissing Heart

# 40
То имаше, но още никой нищо не е казал какви ще са и кога ще са, така че в момента едно нищо не е тоя рейтинг. Нито пък ти го вижда някой друг освен теб самата. Все тая е за сега. Шарения и лакардия Grinning

# 41
Каква декларация? Че моята вече е подадена.

# 42
Оффффф, наистина ли?
СУМИТЕ ОТ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ СЕ ПОДАВАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА - ДВЕ ХИЛЯДИ ДВАДЕСЕТ И ШЕСТА ГОДИНА!

# 43
И после ще пишат, че сме груби.....

# 44
Ами съжалявам, ама то това през страница се говори. Наистина не мислех, че има още някой неразбрал.

Общи условия

Активация на акаунт