Отговори
# 255
  • София
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ставам, гледам и не вЕрвам.... Ралица, ако се окажеш 75ти набор, аз няма да посмея да чета тук повече...  Flowers Bouquet

Ай, комшу, загубихме тъ за компанията. Ми тя жената си е написала, че е на 32   Simple Smile

Здравейте мами аз съм Ралица на 32 съм мама на трия янурски бебковци Ивайло Кремена и Вергиня родени са на на 9януари термина ми беше 5февруари.

Ами застигна ме внезапно оглупяване... Мале, тя ми е набор, а аз с Шошкин едвам се оправям!!!!  smile3555 smile3555 smile3555

NB. Снощи в клю-то имаше около 170 човека само в темата за ВИП брадъра...

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 08:21 от ivonska

# 256
Анджи, що те нема снощи в клю-то? Беше мнооого хард! Поплювахме, изписахме рекорден брой страници ...  Mr. Green Забава! Ти, дърта клюкарко, що изостави клю-то в този важен и труден момент???  Close

Ах, не мога да понеса поазисчването, затова   Mr. Green

# 257
  • София
Анджи, що те нема снощи в клю-то? Беше мнооого хард! Поплювахме, изписахме рекорден брой страници ...  Mr. Green Забава! Ти, дърта клюкарко, що изостави клю-то в този важен и труден момент???  Close

Ах, не мога да понеса поазисчването, затова   Mr. Green

Няколко злобни клюкарки не оставихме такъв шанс.... Снощи бяхме анти-Азо клюкарки он-лайн... За справка - от 20 до 31 страница  Mr. Green

# 258
Едва заспах, последното, което видях беше Азис Shocked цяла нощ сънувах, че е станал министър на културата, а аз емигрирам Joy
Отивам да видя какво сте клюкали Simple Smile

# 259
  • София
Едва заспах, последното, което видях беше Азис Shocked цяла нощ сънувах, че е станал министър на културата, а аз емигрирам Joy
Отивам да видя какво сте клюкали Simple Smile

bishop

# 260
Добре дошла Ралица, аз 20 минути се опитвах да разгадая линийките ти, ни накрая реших , че не е възможно, а то било Hug Супер ти се радваме всички  Heart Eyes
Аз, преди да се омъжа съм била Елен, волен и свободен, а сега с новата фамилия ми показва , че съм маймуна  #Cussing out Аксиния е магаре Joy, а Марияна пиле newsm78 . Тоз Димитър , който е мечка, ме е направил на маймуна bowuu
Ае, бегам в клюто, че тия Ивонссссска и Анджи само ми провокират любопитството

# 261
Ралица, добре дошла Hug

# 262
И аз като другите си мислех, че нещо недовиждам линийките и че съм забравила да чета, ама не - верно било Simple Smile  Добре си ни дошла и да сте живи и здрави всичките из къщи  Hug

# 263
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ страхотна новина имаме си и тризнаци newsm44 newsm68 newsm44
Ралица добре си ни дошла newsm51 smile3525 newsm51
Ако имаш възможност пиши по-често, сигурна съм че има какво до научим от теб    smile3521 smile3521 smile3521

# 264
  • София; Дружбето
Ралица добре дошла в нашата весела темичка. Шапка ти свалям за децата и поне за ден спирам да мрънкма Mr. Green Mr. Green
Вчера Вип-а ме разби, а милото каза, че ако гледам тая глупост ще си спи един месец в работата Crazy
Що не казвате нищо за разходка или вече ви писна да се гледаме Whistling

# 265
  • София

Ти пък кога ли идваш......

# 266
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176770.msg3542724#msg3542724

Отивайте в Клюкарника да видите какво животно сте Mr. Green
Аз пробвах с имената си преди да се омъжа и после със имената - след.
 Joy
Само детето е куче Simple Smile ние с баща му сме мухи Simple Smile

# 267
  • София; Дружбето

Ти пък кога ли идваш......
Когато ми близУ Crossing Arms

# 268
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ами айде-в четвъртък ,по обичайното време за срещи - в Южният парк Mr. Green Mr. Green

Ивонска и Анджи - клюкарки такива,поне казвайте и тук пресните клюки,аааааа Laughing Laughing Laughing/ че много съм любопитничка Flutter Flutter Flutter/

# 269
Аз не ги знам, осведомявам се от темата в Клюто, там Монда гледа и разказва на другите Grinning
Предположиха, че Венетка е бременна Wink

Общи условия

Активация на акаунт