Отговори
# 240
Ралица, добре дошла при нас!  bouquet

Ти всъщност имаш 6 деца, нали така.....ей сигурно е голяма веселба у вас.
Помага ли ти някой.....как се справяш?

# 241
Здравейте мами аз съм Ралица на 32 съм мама на трия янурски бебковци Ивайло Кремена и Вергиня родени са на на 9януари термина ми беше 5февруари.
  Ралица,здравей майко-героиня!Ти си уникален случай!Добре си дошла!Сигурно имаш доста опит,за който може би ще ни споделяш.

# 242
Здравейте мами
Справям се Пепи Лорка и Маги ходат на училище а Креми Иво и Верги спят и ядът тъй че нямам проблем а пък и имам 2детегледачки който ми помагат за грижите за децата.   

# 243
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мдааа Grinning Освен че аз съм мечка/или елен,зависи преди или след брака/, се оказва,че мъж ми е муха Grinning Grinning Joy Joy

Баща ми излезе паяк, и сега Алекс му вика дядо паяк Sick

[b]Ралица [/b] ,добре си ни дошла Hug/ей,ама ти ме разби с тез 6 деца - разказвай,как е хавата Crazy, ама голяма веселба ви е ,нали Mr. Green Айде, дано те стигнем Mr. Green Mr. Green
И така,в сряда съм на бебешка йога с Никола - както се досещате,успях да уговоря моята йога учителка да ни води, така че в сряда сме две бебета/и двамата Николовци/ на йога - който иска е добре дошъл  с нас Hug Hug Hug/ искам да ви кажа,че атмосферата там е толкова релаксираща и спокойна,че бебета веднага го усетиха/е,вярно,че там си изкараха 9 месеца,ама Mr. Green/

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 09:51 от magnoliamm

# 244

Ежкажужка (Селма), хайде грабвай детето и идвай на форумска среща, аз много държа да се запознаем!  Laughing Няма се плашиш ни от транспорт, ни от баби. Аз мойта дребната вече къде ли не я мъкна - бам в количката и/или кенгурото, в една раница кърпички, памперси, вода, манджа, чай, лигавник, биба, таблетки за стерилизация (че знам ли къде ще замръкна  Joy ) и 10 лева ако ми се наложи за такси и после мъжо се чуди това дете що не спи у дома. Ми щото майка му го прибира у дома половин час преди скъпио да се прибере от работа, то дребното не си знае леглото, както кенгурото.  hahaha  Crazy

Донякъде, Клемито,ме подбутна и мен,да си  сменя потребителското име.
      Изведнъж реших,че името СЕЛМА повече отговаря на вътрешната ми същност.А освен това,Селма си е моето истинско име,само че в арабски вариант.
      Благодаря за поканата,НИМ.Непременно ще дойда един ден да се запознаем,макар,че отдавна имам усещане,че вече се познаваме.

# 245
Ралица 75 добре дошла. Дано повече българки вземат пример от теб. newsm10 newsm10 newsm10

# 246
Момичета открих правилната комбинация за тайния любовник
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/BALYO/Desktop/im030.jpg
 smile3521 smile3534 smile3508

# 247

Уф много съм смотана. Дано сега съм успяла да се пофаля

# 248

Уф много съм смотана. Дано сега съм успяла да се пофаля
   Успяла си! newsm81 newsm81 newsm81

# 249
  • София
Ралица, добре дошла!!! Да са ти живи и здрави дечицата.

Аз завинаги спирам да се оплаквам колко е трудно с бебе  Crazy

# 250
  • София
Ралица, добре дошла в януарския отбор!!!
Много здраве за цялото ви семейство!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
  • Русе
ДОБРЕ ДОШЛА, РАЛИЦА_75 newsm51 newsm51 newsm51
Адаш, отначало реших, че нещо не ти схващам линийките, ама явно съвсем добре съм ги разбрала. БРАВО  smile3501 smile3501 smile3501 И аз спирам да се оплаквам  smile3505 /само от време на време, за да ми поолекне/.
Абе девойки, вие какво сте направили??? Влизам днес във форума след 2 дни прекъсване и гледам аз едни непознати имена и аватари...Гледам, гледам и си казам: "Аааааааа, нещо съм се объркала!!!" Ама нейсе...Вие сте си изпонасменили никовете и аватарите, че не мога да ви позная.... Crazy Crazy Crazy
Норче, да не разплакваш форума друг път така, че и аз щях да ревна... smile3518 Ежкажужка /Селма/, с мъжът ми направо паднахме от смях с твоите смеещи се бебета... rotfImao rotfImao rotfImao
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ, ИМЕНИ ДНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОВОДИ НА ТЕЗИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ  baloni С риск да съм банална, ще ви пожелая много здраве и любов - другото ще си го купим  Money
Аз да се похваля, че ми се получи, че с мъжо си пасваме 90%  newsm44 /нищо, че ме ядосва от време на време - аз пак си го обичам/  Two Hearts
За безпричинните истерии при бебето - и при нас не липсват smile3511
За килограмите - все съм си -20 /казвам все, защото през бременноста качих 30/  badscale
За дрехите - взела съм си 2-3 нови парцала, ама аз като заизлизам с малката хич не ми е до контене, а без нея рядко ми се случва  no
Айде, целувки .....  love001

# 252
  • София
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ставам, гледам и не вЕрвам.... Ралица, ако се окажеш 75ти набор, аз няма да посмея да чета тук повече...  Flowers Bouquet
Добре дошла, мила! Отепа ни! Да си жива и здрава ти и цялата ти челяд! Да те обичат и радват!  lovekiss lovekiss lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Аз отивам под кревата - ще се навия на кълбо и ще скимтя.... Embarassed

# 253
  • София
Анджи, що те нема снощи в клю-то? Беше мнооого хард! Поплювахме, изписахме рекорден брой страници ...  Mr. Green Забава! Ти, дърта клюкарко, що изостави клю-то в този важен и труден момент???  Close

# 254
  • София
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ставам, гледам и не вЕрвам.... Ралица, ако се окажеш 75ти набор, аз няма да посмея да чета тук повече...  Flowers Bouquet

Ай, комшу, загубихме тъ за компанията. Ми тя жената си е написала, че е на 32   Simple Smile

Здравейте мами аз съм Ралица на 32 съм мама на трия янурски бебковци Ивайло Кремена и Вергиня родени са на на 9януари термина ми беше 5февруари.

Общи условия

Активация на акаунт