Отговори
# 75
  • Willebroek, Belgium
ivonska Шош е страхотен  bouquetискам го за зет ама маи трябва да се наредя на опашка Thinking Joy

# 76
Stiliana1, Ая е страхотна.Само как е нагласена, пък и позира. Към Шош ли се е запътила или се отказа заради бъдещата свекърва?Бе тя не е лош човек!
Ним, и вие сте супер. Завиждам ви как блажено стои малката в шезлонга. Нашата Ева стои точно 5 минути в шезлонга и почва да плаче.
Малко романтика за по лесно навлизане в  luvbed  http://www.vbox7.com/play:9f9f716d
Ще взема и аз да се разпиша в онзи списък тази вечер.

Влезна ли newsm53
Иначе Ая е нагласена за един друг младеж, но те са само приятели newsm03 Свеки не е лоша, бичаме я, даже, днес ще се виждаме Heart Eyes

# 77
  • София; Дружбето
Абе аз вчера що не можах цял ден да се намъкна тука ве #Cussing out #2gunfire Добре, че милото се прибра и ни изведе на разходка, че шях да подивея.
К'во решихме за разходка, я казвайте ден, че да си планувам седмицата Mr. Green

# 78
Цвето ма, виж ми аватара Joy Joy Joy

# 79
  • София; Дружбето
Цвето ма, виж ми аватара Joy Joy Joy
Ауууууууууууууууууу. Ей ся та наскубах newsm66 Нема ми го бараш!
Добре, че ма потсети си изгледам серията, че от понеделник са кана Crazy

# 80
Аз сега си пия кафенцето пред компа.  CoffeeЧакам да спре пералнята, washче нямамме вече чисти дрехи-памперсите му пропускат и се опикава,а като се оригне след ядене задължително връща  smile3502и така оставаме без чисти дрехи за три дни...  smile3518

После отиваме да връчим дребния на баба му и ние с младоженците ша одим по магазините за подаръци за предтоящата сватба  married

# 81
Да ви почерпя всички че днес  ставам по-голяма. Да видим дали ще можем да празнуваме от малкия звяр.

# 82
  • София
vesni, честит рожден ден!Весело изкарване и много любов! newsm59  bigdance2  party023 married luvbed Heart Eyes txtloves
ivonska Шош е страхотен  bouquetискам го за зет ама маи трябва да се наредя на опашка Thinking Joy
Ха, така ли стана свате?  #2gunfire Я пак преразгледай нашата кандидатура!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2485221

# 83
  • У дома... някъде
Весни,честит рожден ден!!!! newsm59  bigdance2 newsm59
Бъди много щастлива,обичана и най-добра мама!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 84
  • У дома... някъде
Забравих да се похваля,че от деня на раждането до сега съм -21кг dance,но все пак ми остават още доста Sick Sick Sick..Днес пак ли ли трябва да стоим у дома,гадно скапано време,вчера с беба ходихме тук там и си изкарахме страхотно по гостита Crazy

# 85
Vesni, Честит рожден ден.Първо много здраве, щастие и радост!

Да!

mimi_81, приятно пазаруване днес!
Хайде, ние сега отиваме на разходка и после се връщам пак при вас.

# 86
  • Willebroek, Belgium
vesni 4естит рожден ден.да си вижа и здрава и много щастлива  bouquet

Ха, така ли стана свате?  #2gunfire Я пак преразгледай нашата кандидатура!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2485221
Klemy не се притеснявай няма се отметна  bouquetпо4нала съм да приготвям зестрата smile3503 smile3502

# 87
 nbirthday   Весни,Честит Ден ден,много любоФ и радост   ura

Flowerlina ха добре дошла в оня списАк   loveuuu

# 88
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Vesni!   Gift

# 89
 hbday Весни, много усмивки и щастие, е и Либоффф бе moresmile
Flowerlina , много вяло се фалиш...

Общи условия

Активация на акаунт