Отговори
# 270
  • София; Дружбето
Е те баш у Южния нема дода Confused

# 271
  • София

освен всички да дойдем у вас тогава......... Mr. Green

# 272
  • София; Дружбето

освен всички да дойдем у вас тогава......... Mr. Green
piasyk

# 273
  • София
Четвъртък? Заимов?
Айде, та да видим Цвета къв повод ше си найде....

# 274
  • София
Четвъртък? Заимов?
Айде, та да видим Цвета къв повод ше си найде....
м да и аз чакам, че тя уж Миша за снаха я бройках, ама не мога и видя очите Naughty

Имам два въпроса към знаещите:
1. Вчера купих чайчето на Хип за храносмилане / нали то е против колики newsm78/, кога им го давате на ваште чавета и по колко? И какво му е действието - разхлабва, запича.........Че откакто омайвам Бобчо с инфакол, ака веднъж на 2 дена, при 5 пъти на ден преди това Thinking.
2. Мога ли вече да се хлепя с антицелулитен крем, че имам един от миналата година, който си остана неупотребен поради бременност  Blush.? Да напомня само, че сме на кърма все още  Whistling

# 275
  • София
2. Мога ли вече да се хлепя с антицелулитен крем, че имам един от миналата година, който си остана неупотребен поради бременност  Blush.? Да напомня само, че сме на кърма все още  Whistling

По-добре недей.  Вътре има съставки, които при бременност увреждали плода. Аз не бих рискувала и при кърменето.

# 276
  • София

По-добре недей.  Вътре има съставки, които при бременност увреждали плода. Аз не бих рискувала и при кърменето.
ех, и аз така си мислех, ама викам да попитам Wink. Тюх ша си остана с целулита  Confused

# 277

newsm10

eleonora_petrova, мерсаж.  Този магазин е близо до нас   Hug

# 278
  • София

Май не.  На моя анти-целулитен крем пише, да не се ползва от бременни и кърмачки. Предполагам всички имат подобен химически състав.

# 279
  • София
Ралица, добре си дошла сред нас!   bouquet Ееее, браво за 6-те деца. Искам да те попитам четвъртия троен опит асистирано ли забременя с тризнаци или си беше чиста божа работа? Как мина бременността ти, лежа ли за задържане и въобще всякакви подробности!

Аз си признавам, че на такъв героизъм не съм способна!  Embarassed В момента всички ми повтарят, че беба не трябва да остава само дете. И аз, и мъжът ми сме от семейства с по 3 деца и би следвало и аз да искам пълна къща, ама ако ви кажа, че само мисълта за бременността в последните 3 месеца и раждането и не, мерсим!  Stop Изпитвам ужас, като видя бременна жена по улицата и знам какво я чака. Пък да се навия на 6... Признавам си и без бой, че към момента нямаме финансовата възможност за толкова, нито пък къде да ги приберем всичките, макар че живеем в самостоятелна къща.
Да не говорим, че за разлика от мъжа ми - изтърсак - аз съм най-голямата у нас и на мен са ми били вменявани задължения и отговорности на крехката възраст от 10-11 години, без никой да ме пита искам и мога ли.

Уф, оплаках се, макар че кой ли го интересува.  ooooh!

Четвъртък, Заимов - там сме!   Sunglasses

# 280
  • София; Дружбето
Аз се мажа с антицелулитен от месец newsm78 ма не съм чела какво пише честно казано

# 281
  • София
Аз се мажа с антицелулитен от месец newsm78 ма не съм чела какво пише честно казано

Мо'е ли да си такваз офсъ.... ritnik Не случи това убаво дете....

# 282
Добре дошла на майката-героиня   bouquet

# 283
  • София
А такаааааа - февруарките ни коментират, улепих ги аз! Ей те тук

Улепих ги аз, вместо да ходя да гладя!  smile3502

# 284
И аз да поздравя Новата МАМА. family6 family4 smile3525Свалям ти шапка.
Трябва да кажеш рецептата ,че и аз искам близнаци. Wink
Мацки имаме си вече НОВА тема,че тази се поизписа вече. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт