Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 19 286
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Не знам. Но някои дуели ми се видяха, меко казано, неравнопоставени. А в същото време са сложени по двойки изпълнители между които (поне аз) не би искала да избирам...
Вярно че е фен сайт и проверяват нагласите, ама при "отпадане" още в началото на някои от най-добрите, какво ли ще достигне до финала?😏

# 271
  • България
Резултатите от фен-сайта, включително инстаграм и фейсбук, нямат отношение към българския кандидат за Евровизия. Приемете го като анкета във фейсбук със сърчица, лайкове и ха-ха.

# 272
Да, зная. Феновете са общност и го правят за забавление.

# 273
Така го приемам. Все пак ми е доста странно, дори и за анкета.🙂

# 274
Гледам - на официалния сайт на евровизия България
Разбира се, че е ФЕН сайт. Това, че си правят някаква анкета, е просто да видят нагласите на хората. А не, че който спечели анкетата ще иде да представя България. То първо трябва съгласието на въпросния изпълнител. Зрителите ли ще заплатят всичко това и те ли ще намерят спонсор? Много са ми смехотворни тези анкети.

p.s. сега виждам на самия сайт, че пише: Подчертаваме, че това допитване не е обвързано с БНТ или официалния избор за представител.

# 275
Навярно фен сайта иска да покаже нагласите на общността с идеята официалните канали да ги видят и да се насочат към съответния музикален изпълнител.

# 276
Нищо не целят, правят го за забавление. За жалост тези анкети понякога стигат до фенските среди на определени изпълнители и гласовете им мигом се надуват. 😄🫣

# 277
А как точно са подбрани тези изпълнители? Защо има 3 чалга певци вътре в тази анкета? Що за нелепица? А в същото време няма някои популярни групи например Jeremy, D2, Hugs or Handshake, Ali...
Абсолютно глупава анкета.

# 278
  • България
Как виждаш групата Ali на Евровизия? Група само от мъже с мъж и то непрофесионален певец над 35, чийто глас не звучи добре винаги на запис, вместо младичка певица от компанията на Галин с много повече сценичен опит. Joy

# 279
Алан Абдала (вокалистът на Али) го познавам лично и може да си пее, не е само на запис. Но в чалгарска България не всеки разбира и харесва този стил. Харесва ми Jeremy, също и Innerglow… Групи да искаш. В тази измислена анкета няма нито една група, при все, че последният път ни представяше точно група (орел, рак и щука, ама това е друг въпрос).

# 280
  • България
Моля ти се, не сравнявай певческите способности на Славин и Али. С цялото ми уважение и аз харесвам I Come from the future, една от малкото хубави български песни е, но човекът не е професионален певец, а графичен дизайнер. Славин и певиците на Галин са професионални певци. Innerglow стават, ще са нещо подобно на Ziferblat от Украйна, харесвам ги, но пак младите певици са повече оферта.

# 281
Това е фен анкета, създателите ѝ могат да включат, когото си поискат. Не са длъжни с нищо. Ние тук също можем да си направим анкета и тя ще има същата тежест като анкетата на фенклуба, тоест никаква тежест няма да има.
Гласувах за Тино, Прея, Лидия Ганева, Лидия, Роби, Дара Екимова, Галена и Дара.

Има разни слухове, че ще изберем първо представителя си чрез певческо шоу, а чак като бъде избран ще му се напише песен. Надявам се да са грешни тези слухове.

# 282
@FerenzLiszt, никой не сравнява певческите способности на Али и Славин, всички знаем, че Славин пее супер. Но с онова надвикване, всички един през друг, не можахме да чуем възможностите на Славин. И при Equinox  беше същото, 5 души се надвикват и така никой не успява да се изяви.

Фен анкетата е ясна, ще включат когото си искат, разбира се. Ако ще и Джорджано да включат. Като видя нелепи имена, не гласувам и това е. Затова се учудвам, че @Bronzelce е гласувала за чалга певици. Но… всеки с вкусовете си. Недостойно е да пращаме чалгари на този престижен конкурс. Онова със Софи Маринова беше дъното.

# 283
Тези на Галин изобщо пеят ли, защото каквото ми е попадало не са нещо кой знае какво като гласови данни? Да не говорим, че изглеждат като платени момичета.
Затова пък и двете Дари може да извадят нещо на световно ниво.

# 284
Не ги знам тези най-новичките при Галин, но първите 3 - Десита, Лидия и Симона са си певици от съвсем малки, Лидия и Симона са участвали в певчески конкурси за деца и Гласът на България. Пеят и трите, Десита най-малко, защото е основно пианист, но особено Симона е универсална.

Най-важното е песента, на второ място е изпълнителят да може да я изпее и да стои добре на сцената. Няма значение жанрът, в който се подвизава изпълнителят. Едни от най-добрите вокалисти в България пеят поп фолк и дори нямат типичните чалга гласове - визирам например Десислава и Преслава.

Общи условия

Активация на акаунт