Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 12 833
  • 380
  •   2
Отговори
# 375
Според една приятелка нещата били ясни, DARA щяла да обере вота.
Аз пък четох, че според някаква официална фен-анкета на Евровозоя, Мона била фаворит.
Аз май ще гласувам за DIA, но не съм сигурна, все пак нека ги видим на грандиозната селекция какво ще направят.Yum

Малтийската песен ми харесва. Heart Decoration
Молдовската ми е пълен блякс - такива комико-пародийни изпълнения много ми бъркат в здравето.

# 376
  • България
В песента на този младеж от Малтийската селекция участва оркестърът на БНР.

Айдан ще ходи на Евровизия във Виена.

# 377
Ами очевидно искат да сложат хора, работещи в телевизията. Мария Бакалова и Юлиан Костов са външни. Но xайде, каквито и да са водещите, можем изтърпим 2-3 предавания по БНТ с тяx.  Песента, дето ще представи България е важна. Дано не е такава, от която да ме е срам. (Както беше с Краси Аврамов, Софи Маринова, Мариана Попова, Йоанна Драгнева...)
Говорех при евентуална победа на България в близките години. Често държавите гледат да сложат някой, който е популярент извън страната - Бар Рафаели водеше за Израел през 2019, един датски актьор от Game of thrones беше през 2014, помним и Мика за Италия.

# 378
  • България
Тази година датската селекция ще я води актьор от Викинги -  Alex Høgh Andersen.

# 379
Говорех при евентуална победа на България в близките години.
Е там предпочитам да е кака Поли. Както беше на детската преди 10 г. (мале, толкова ли минаxa...)

# 380
  • София
Моите фаворити са Мона и Вениамин, ето инфо за всички, за тези които не ги знаят всички претенденти: https://lifestyle.bg/stories/kakvo-znaem-za-15-te-balgarski-kand … a-evroviziya.html

Общи условия

Активация на акаунт