Фентъзи и фантастика - 26

• 7 650
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
Втората книга на Джон Гуин от "Сага за Кръвнозаклетите" вече е в сайта на Артлайн за предварителна поръчка:
https://artline-store.net/glad-t-na-bogovete-2-saga-za-kr-vnozakletite.html

# 16
  • на село
Намерих много полезна информация на първа страница, благодаря! Особено за резюметата на Летописите на Светлината…
Че всеки път като се засиля да я довърша, се отказвам, понеже не съм сигурна дали помня сюжета.

Не знам кой препоръча (в предната тема) Летописите на Кралеубиеца - започнах я и много ми харесва!

# 17
Чета от няколко дни "Железен пламък", но ми върви много по-бавно от първата книгата. Почти съм стигнала средата.

# 18
Сега поръчах Дневниците на един бот убиец и после прочетох, че тия книги са под 200 страници Flushed има грешка в сайта или наистина са малки?

# 19
Няма грешка, по толкова са.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Прочетох първата на английски. Ами то точно започна и взе, че свърши.

# 21
С голям шрифт са, за разлика от другите на издателството, които трябва да чета с лупа.

# 22
Оказа се, че до тук са 7 части плюс 2 междучасти, явно кратки разкази... С други думи, тоя път не проверих, направо скочих и май не е за мен, но пък ще попълни колекцията Небюла.
3 дни от седмицата децата ще са на лятно училище, все ще запушат някоя седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Гледам "Сянка и кост". Скучно, мудно, клиширано, бозаво и неинтересно ми върви. Дори актьорите усещам фалшиви и неестествени в ролите си. Не съм сигурна, че ще довърша първи сезон. Има ли смисъл да чета книгите?

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 14:45 от happy cucumber

# 24
  • на село
Не са нещо уау книгите, но бързо вървят и има интересна история като за 3 звезди.

# 25
  • България
Прочетох книгите, но сериалът не ми потръгна.

# 26
Изгледах и еп. 7, чак сега стана по-интересно. Добре, че е почивен ден и не се отказах. Grinning

# 27
Е сянка и кост на мен много ми хареса, особено първия сезон

# 28
Започнах да гледам втория сезон и вече наистина ми харесва, но не историята на Алина, а тази на Гарваните. Поредицата я има в Читанката, ще я прочета. Изпускам разни подробности, но ИИ помага с пъзела. Simple Smile

# 29
Аз харесвах Гарваните, и Бен Барнс 😀
За Гарваните щяха да правят отделен spin off, но се отказаха, въпреки голямата фенска база ...

Общи условия

Активация на акаунт