Отговори
# 60
Е, как иначе щяхме да разберем, че Синан още е в затвора, а майка му болна на легло; Дияр - в Канада; Шехмуз - в Македония; Юсуф - женен и в Антеп, Тайар (на тоя не знам как се пише името) - умрял;  Кая и майка му - Лондон. Само Пелин и Зерин ми се губят накъде са поели, но ако ги вкарат в стотния епизод, дори и за 5 минути, ще ги призная. Simple Smile

# 61
Когато Сейран е родила Дуру Пелин й е изпратила съобщение да й честити.🤣🤣🤣

# 62
  • Ямбол
Еее благодаря ти за темичката 🌹
Мале момичета каква е тази тъпотия.Ретроспекции с гаднярите от предходните сезони.Що за тъпотия.🤷🤦
Вместо да гледаме бремеността на Сейран,дипломирането и развиването на бизнеса ние гледаме едно няма нищо.В края на епизода ще открият децата и сигурно ще стане нещо като да пострада някой.Трябва да ни е максимално гадно.

# 63
Ааааа,вдянах, правим реверанс в юбилейния епизод към всички дето се появиха в дизито.Тия дето го изнесоха на плещите си се въртят като мухи без глави и спят по сетовете.Продържавам с подкрепящите средства.Белким остана в съзнание до края на епизода.

# 64
Еве, благодаря за новата тема 🌸
Отдадохме чест на всички персонажи в сериала, вървим към сигурен финал.
Начинът да си ги припомним поне е оригинален.

# 65
Благодаря за новата тема!🌹

Какво изпуснах, едва сега успях да седна на компютъра.

Не сядай . Kissing Heart

# 66
Поне разбрахме съдбите на споменатите врагове, но ми е интересна линията, че Ферит се съмнява в Тарък, от него май най-много се плаши.

# 67
  • Ямбол
Малки казаха,че ни чакат изненади.Ееее браво наистина много им идва от вътре да ти скъсат нервичките.Голяма изненада 👏

# 68
Няма да е лошо 101 да бъде само с хубавите моменти на Сейфер.

# 69
В Х ги отмятат по списък. 🤣🤣🤣

# 70
Дайте да познаем, кой ги е отвлякъл.

# 71
Тая Суна що не замина и тя на някъде? Омръзна ми от лудата ѝ физиономия и дрането ѝ!

# 72
Тая истеричка Суна много ме дразни😡😡

# 73
И за капак Суна и Абидин само бъркат положението.

# 74
В Х ги отмятат по списък. 🤣🤣🤣

Изпуснали са Асуман.
Едва ли е тя, но

Общи условия

Активация на акаунт