Отговори
# 735
Доволна съм,че никой не умря,но съм безмълвна от тоталната немощ на сценаристите.Надявам се да е имало основателна причина Мерт да отсъства от сцените и да се включва по телефона.Бая е измръзнал в тая камера .Не,че е лошо с тия ретроспекции,отдадоха почит на каста,но трябваше да са всички заедно,за да се почувства пълнота и усещане за сплотено семейство след всички изпитания.Отвэрени и незатворени линии отдавна е излишно да коментирам.Ами,с две думи ,тъп финал.Тази емоция наречена Рибарче не заслужаваше такъв край.

# 736
Какво ще правим следващия петък 😁

Няма да се ядосваме на бездарни сценаристи. 😁

# 737
На мен серията ми хареса.Финала също,даже ме разплака.
Прекрасно измислено да видим Дуру и Тешко порастнали и през очите и любовта на Дуру,спомените и,и за нея майка и и баща и са вечно млади.
Определено този финал ми хареса на мен.
Мъчно ми е че се разделихме Heart

# 738
Аз измислих по-добър финал от Шнура…

# 739
  • Ямбол
Аз се разчувствах и поплаках на някои сцени,но и от части,че епохата на Сейфер свърши.Абе мъчно си ми е и това е....и сега какво ще правим ? 💔
Момичета какви са ви плановете за следващия петък ? 🤔

# 740
Колкото и да ми е тъжно се радвам, че свърши, защото така АфРам ще са свободни и няма да им се налага да играят по този посредствен сценарий.

П.П Ще убия този лъжец Пандата. 🤪

# 741
Дайте да направим една среща другият петък. Фен среща. Да си пишем за сцени любими от всички сезони. Да си коментираме на спокойствие.
Без излишни ядове Simple Smile
Да си спретнем една дискусия

# 742
# 743
тук съм , отворена за дискусии, още от днес, всеки ден
Циала се оказа, че греши. Спойлерите за 4 сезон също. Кома няма, нямаше я Серпил, няма дивангейт, май и 3 сезон го нямаше (и  в ретроспекциите). Но за какво им беше брояча и нулите накрая? толкова много разсъждения ненужно проведени. Това е моето заключение. Ненужен епизод, ние сами можехме да си изгледаме повторно 1 и 2 сезон, нямаше нужда да ни го припомнят.

# 744
Дайте да направим една среща другият петък. Фен среща. Да си пишем за сцени любими от всички сезони. Да си коментираме на спокойствие.
Без излишни ядове Simple Smile
Да си спретнем една дискусия
Аз исках да предложа да започнем да обсъждаме сцени от първи епизод и така ще ни мине по бързо тъгата по липсата на продължение на сериала.
Аз лично, скоро няма да забравя преживяванията си от сериала. Започнах го от началото и не съм изпуснала нито един епизод. И искам да споделя какво ме заинтересова да започна да го гледам.
Първи епизод започна малко страховито с ходенето на момичето по покрива, но това което ме накара да продължа  да го гледам, беше Ферит/Мерт. И по специално неговата визия с особените вежди на очите. Направиха ми силно впечатление, но после просто ми стана любимец и така до края.
Ще завърша за мнението ми за сериала с думите на Емурла от Х: "За добро или лошо, вие сте незабравима легенда #YalıÇapkını. Сбогом!"

Общи условия

Активация на акаунт