Отговори
# 690
Охх доста си поревах на тази сцена с Тешко не знам защо😭😭😭😭
Много емоционално ми действа това дете ❤

# 691
Хубава беше сцената с Тешко. Сейран се уплаши да не му се случи нещо.

# 692
Рени, благодаря!🌹

# 693
# 694
Започваме с ретроспекциите,засичам ,поне 30 мин.Ама дали ще стигне времето за Сейфер !!!

# 695
За какво са ни тия ретроспекции?

За да не забравяме какъв боклук е Шнура.

# 696
Какъв финал е това …40 Мин за Халис и неговите моменти с другите…
Нещо за финал много скучно ми се струва това .. дори Ферит и Сейран ги няма

# 697
Големи ретроспекции, голямо нещо…Доволна съм, че запазиха Ферит все пак Simple Smile Нали 101 еп. е бонус - с това са успели да запълнят. Вероятно първият вариант е бил с трагичен край, това което гледаме е ок Simple Smile
П.С. Дали ще обяснят на Тешко ролята на рибата 😂😂

# 698
Големи ретроспекции, голямо нещо…Доволна съм, че запазиха Ферит все пак Simple Smile Нали 101 еп. е бонус - с това са успели да запълнят. Вероятно първият
вариант е бил с трагичен край, това което гледаме е ок Simple Smile

Май не е трябвало да се напъват за тоя бонус. Освен живия Ферит .

# 699
Значи в замяна на това да не видим смъртта на Ферит ще гледаме ретроспекциите с историята на основния каст.Главните са пак аут.Мълча!

# 700
101 епизод е бонус, ама за второстепенните образи. То щото не ги гледахме само тях цял 3-ти сезон гОрките.😵‍💫

# 701
Ако засечем времето на аблата май пак ще е повече от на Сейран. Чудесно, че приключва за ГГ…

# 702
Тотално излишни са тези ретроспекции. Едвам ги гледам, стана ми скучно.
Одеве забравих да кажа, че не ми хареса след цялата сцена с раждането как не ни показаха Сейран да поема рожбата си. Толкова ли беше трудно да ни покажат как си гушка бебето. За какво беше иначе тази сцена въобще.
Много ми е сладка бременната Сейран.

# 703
Шнура е голям пън

# 704
Ами глупости гледаме, ама... Показват ни в момента разчистването на сметките с миналото, а ние какво си мислехме Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт