Отговори
# 720
Свърши. И пак се питам ,защо съсипаха сериала ? Защо потенциала им беше нулев? Толкова теми останаха “под килима “. Но добре,че свърши.  Аз пък си поплаках 🤍.

# 721
Аз нещо не разбрах къде са всички герои и защо Дуру сама си тръгва

# 722
Зехра защо я вкараха, като по никакъв начин не развиха историята? Джингиз и Ифа също, какво стана с лошите пак нищо. За “предколедния подарък” също - какво беше развитието и поуката и защо Сейро не разбра?  Защо сцената я нямаше при арабките?
И все пак предвид сценаристите и отношението им кам СейФер - поносим финал, приятен. Разбира се можеше и още, ама можеше и да приключат Ферит в хладилника. Както бяхте тръгнали да описвате черните дрехи на Сейфан и Гюл, това оставаше. Като цяло съм доволна. Можеше и по-добре, но можеше и много по-зле.
Дуру тръгна с Тешко и Хатидже за ресторанта, където ги чакат родителите им. Ялъто става музей на бижута и в чест на Халис.

# 723
Да де, ама аз мислех, че ще си свърши работата и ще дойде- Ферит...чаках ли, чаках...не дойде.

# 724
Ферит къде беше през целия епизод?
Аз съм без думи… не ми хареса финала, но се радвам че свърши тая мъка..

# 725
Сейфер не заслужаваха това, радвам се, че свърши. Целият сезон, с малки изключения, беше мъка за мен.

# 726
Зор за снимки, голямо снимане и накрая главните ги няма.. поне в днешния епизод да бяха ни дали малко радост…
Шнура заслужава съд.. много е зле

# 727
  • Яко в Матрицата...
Имам какво да кажа за сериала, но не и за финала. Поне бях подготвена, че ще гледам глупости.

# 728
  • Пловдив
Аз съм без думи за този постен и скучен финал Rage  Чувствам се все едно са ме ударили с чук по главата.

# 729
  • Ямбол
Финала въобще не ми хареса.Поне не покри очакванията ми,ами напротив дори обратното беше ми скучен.Можехме да минем и без този епизод .Сериала заслужаваше много-много по смислен и вълнуващ финален епизод,но нейсе каквото такова.Афра и Мерт наистина ни дадоха много през тези 3 години,но ме е яд,че не им дадоха заслуженото като главни герой в тази история. На Афрам им пожелавам много успехи в бъдеще и нямам търпение да проследя техните успехи. 🧿🤞❤️ Попътен вятър и само напред и нагоре.

# 730
И след двадесет години, нищо непроменено

# 731
Какво ще правим следващия петък 😁

# 732
И след двадесет години, нищо непроменено

Всички умряха…. Страхотно

# 733
Ей такъв ни шибна ненормалникът Шнура за финал! Пак добре, че нямаше и погребение!

# 734
Какво да ви кажа - накрая се натъжих, защото ни казаха сбогом. Ще ми липсват.
Емоциите обаче са ми до тук.
По скучен финал не съм гледала.
Първият половин час,в който имахме Афрам и Сейфер страхотна динамика и развитие. След това пълна скука. И този скок от 20 години пълна простотия.
Лишиха ни от Сейфер и техните бижута, как създават заедно. Лишиха ни от бременна Сейран. Не ни показаха как Сейфер си гушкат детето за първи път. Лишиха ни Ферит да присъства на раждането. Не видяхме достатъчно всички тези деца.
За мен беше неуважително Мерт да не е на тази маса с всички други като за последно. Това беше адски тъпо,да го няма Ферит целият епизод.
За пореден път показаха неуважението си към главните актьори, които им докараха славата.
Благодаря на Афрам за всичко! Ще ги нося в сърцето си. Много ми показаха и ме накараха да се замисля върху много неща.
Желая им успех в личен и професионален план.

Общи условия

Активация на акаунт