Аз вчера бях на изпит (международен професионален сертификат), трети откакто е роден. Уча вечер, след като заспи, учила съм и по пейките, докато беше по-малък и спеше в.количката. Конкретно за този бяха над 900 стр., научени от телефона, тъй като абсурд да стигна до компютър. Буквално съм заспивала с телефона. Не знам как ще е ако трябва да работя вечер.
Ние сме много зле със съня обаче. Буди в 02 и в 04 и 30. Върнахме 1 нощно хранене, да не би пък да е от глад. Буди се с плач, надига се от кошарата, взимам го, започва да говори, пак да иска да се изправя. Чудо е. От 2 месеца го приучвам да си спи там и днес се предадох, вчера чак на петия път успях да го поставя, иначе заспива на ръце и в момента, в
който го сложа, рев. Сега спи до мен на спалнята. Ами. Предадох се. Ужасни са тия нощи. Започва да ме боли главата още след първото събуждане, над половин час се боря.да го приспя.
Аз вероятно ще се върна на работата март. Предимно хоум офис сме и двамата, ще сме гъвкави при колове и вечер ще се наваксва. И двете ни баби са пенсионери, но са извън София. Мисля си и по седмица в месеца да гостуваме там за по едно рамо, както и за детегледачка, по 4 часа дневно.
Предвид как всичко поскъпва, не си представям да не работя. :/
На времето просто не стига. Той не иска да остава сам в стая, буквално едва му приготвям неговата храна на прибежки. Имаме и кучо, който си иска своето. Цирк.
Вие как сте с нощния сън?
И при нас има въртене от 4 до 6,но не се буди от глад ,просто много се върти и си сменя позицията .Октомври месец беше ужас.Будеше се в 3.30 и няма заспиване после,изправя се,сяда ,тренираше новите умения.Сега е по-спокойно ,само се върти,от време на време проплаква на сън ,но бързо се успокоява