Тест за овулация - въпроси (тема 18)

• 8 365
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички Simple Smile
За първи път ми се налага да ползвам тестове за ову. Цикълът ми е много нередовен. Отделно си имам и хормонални проблеми.
Та правя тестове от незнам колко дни вече. Това ми е теста от тази вечер (отдолу се е хванал и снощния тест). Въпроса ми е кога трябва да се действа. Според указанията пише до 24-48ч след положителен тест. А тук чета друго. И тъй като тази вечер нищо не направихме (защото аз разбрах че трябва след 24ч,) изпуснахме ли момента?
Извинявам се за невежеството ми.

# 241
Тестът за овулация е положителен 12-48 часа преди овулацията. Плодовитите дни са 5 дни преди овулацията + денят на овулация, като денят преди овулацията е най-плодовит - добре развита да има сперматозоиди, които да чакат яйцеклетката и тя като се отдели, веднага да я оплодят. Та денят на положителния тест е най-добрият ден по принцип, но не чакайте положителен тест за опити

# 242
Здравейте на всички Simple Smile
За първи път ми се налага да ползвам тестове за ову. Цикълът ми е много нередовен. Отделно си имам и хормонални проблеми.
Та правя тестове от незнам колко дни вече. Това ми е теста от тази вечер (отдолу се е хванал и снощния тест). Въпроса ми е кога трябва да се действа. Според указанията пише до 24-48ч след положителен тест. А тук чета друго. И тъй като тази вечер нищо не направихме (защото аз разбрах че трябва след 24ч,) изпуснахме ли момента?
Извинявам се за невежеството ми.
Попринцип е най-хубаво да се правят опити в деня на положителния тест,за да може когато настъпи овулацията сперматозоидите да са там и да чакат яйцеклетката, но може да действате и днес сутринта щом снощи не сте, не сте изпуснали момента попринцип, има все още шанс, ние действахме вечерта на положителния тест и 2 вечери след него. Като и преди положителния тест правихме опити през 1-2 дни.

# 243
Благодаря ви, момичета. Събудих го още вечерта аз за всеки случай 😀😀 и вчера пак.. та вече ще знам Simple Smile

# 244
Благодаря ви, момичета. Събудих го още вечерта аз за всеки случай 😀😀 и вчера пак.. та вече ще знам Simple Smile
Късмет и след 2 седмици да се похвалиш с две чертички на друг тест обаче😁

# 245
Късмет и след 2 седмици да се похвалиш с две чертички на друг тест обаче😁

Дай Боже 🙏

# 246
Здравейте! За първи път ползвам ову тестовете име се иска да споделите според вас на къде са нещата. Цикълът ми беше на 01.09.

# 247
На мен ми изглежда положителен

# 248
Би трябвало днес или още вчера следобед да е станал пик. Докато тест чертата не стане по тъмна или колкото контролата няма да отчете +. Трябва да е над 1 или 80, зависимост от скалата за да е пик.

# 249
  • София
Момичета,

При това положение (според мен два положителни теста) кога би следвало да настъпи О 🤔

# 250
Последния най долу го направих преди малко. Това днес ли трябва да значи, че овулацията.

# 251
След 12-24 часа. Действайте днес.

# 252
  • София
Последния най долу го направих преди малко. Това днес ли трябва да значи, че овулацията.

Попринцип тестовете на oview е хубаво да бъдат слагани в others

И според указанията се правят между 10.00 ч. и 20.00 ч.

След 12-24 часа. Действайте днес.

Този отговор за коя от двете се отнася🤔

# 253

Овулацията ще настъпи в рамките на 12-24 ч, от положителния тест, затова днес е хубаво да действате. За да може, когато яйцеклетката се отдели, сперматозоидите да я чакат.

# 254
Момичета, положителен ли е според вас? Много съм зле.. направих го в 16:10 и просто го забравих в тоалетната, и чак сега се сетих да го видя 🤯🤯

Общи условия

Активация на акаунт