Отговори
# 405
Катрин, колкото пъти вляза в темата и кипвам, като тенджера под налягане.

Абе ти, гордост и самоуважение нямаш ли, бе момиче.
Ще те ползва някой на повикване и то цели 5 години?
Ти какво получи от тая връзка?
Искам отговор.

# 406
Едно голямо НИЩО.
Един от последните ни “разговори” в които се разбираме да се видим.. ще го перифразирам
Значи, седя си аз и му пиша, че ще остана да ме гушка, да не си мисли, че ей така ще си тръгна. Той ми праща смеещо се емоджи и казва:

Той: „Няма как да се случи, майка ми е втора смяна, 10 си е в нас.“

Аз: „Да, да… не ме инт.“ (емоджи смях)

Той: „Хубаво.“

И после като капак:

Той: „Даже ако искаш, си вземи багажа даже.“

Аз: „Няма да е лошо.“

После разговорът продължава и му казвам, че съм закъсняла с 4 години да си взема багажа.

Той: „Ех, че си забавна, умирам от смях с тебе.“ (емоджи смях)

Аз: „Така правят нормалните хора, нищо смешно няма. Но ти от къде да знаеш.“

Той: „Вярно е, жалко е, че само ти си вярваш.“

Аз: „Ми не казвам, както си е.“

И след всичко това, като черешка на тортата, ми пише:

Той: „Нали, лудо влюбен съм в тебе.“

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:27 от Катрин ♈

# 407
Аз искам връзка, ама не мога да си я поръчам като пица. Не става с „дай ми един партньор, че този не иска“. Ако беше толкова просто, досега да съм го решила. Да се насиля да съм с някой друг? За какво – за да си запълня времето с нещо, което не искам? Това не е решение, това е самозалъгване. Това би било най-голямото предателство към самата мен. Не мога да излъжа себе си, нито да натоваря някой друг с ролята на заместител. Ще продължа напред, когато съм готова, и ще го направя изцяло, а не наполовина.

Пък за момчето от София, към днешна е женен вече а случката беше преди 2 години.

Хиляда пъти ти казахме, че решението е да си сама, не с него или с някой друг веднага. Като мине първоначалната болка, ще ти е реално по-добре сама. Това трябва да ти е приоритет - да се научиш да си щастлива без мъж, пък тогава вече ще може някой да се появи, може и да не, но пак ще ти е по-добре с хобита и приятели отколкото с този. Това е като да трябва например да отидеш на зъболекар - не е приятно и трябва да се изтърпи временен дискомфорт, за да може да се предотврати силна болка и влошаване после. Ако искаш нещата да се подобрят, трябва да изтърпиш болката от това да не го виждаш никога повече, да го блокираш и ако той пак успее да те потърси, да го отрежеш окончателно. Ще е кофти в началото, но ще мине, ако си запълваш времето с други неща, не с други мъже

# 408
  • София
Този човек се подиграва с теб и то съвсем явно. Жалко, че не го разбираш очевидно...
Че и направо си го казва в прав текст  - ... Вярно е, жалко е, че само ти си вярваш ...
От което следва, че не разбираш наистина къде е проблема ти.
Като разбереш, / дано е скоро, че животът е малко кратък/ тогава ще си вдигнеш чукалата.
edit: - Оххх. Катрин, той те ползва за безплатна жрица, не го ли разбираш наистина?
Не му прави чест и че ти се подиграва, на всичкото отгоре, тъпанара с тъпанар.
Вместо да анализираш него, опитай да се погледнеш отстрани - да, себе си, не него.
Харесва ли ти да си в такива грозни отношения, ако не - защо не го оставяш? Задай си тези въпроси.
Тук в темата се дадоха страшно много съвети, време е да я затваряме, не мислиш ли?
Не е продуктивно вече.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 15:55 от pilito

# 409
Бе разбирам го, не разбирам защо като казвам как по принцип протичат нормалните отношения между двама души за толкова време го обръща на подигравка и гавра.
Ми как да има сериозна връзка като на него това му звучи като нещо смешно. С мен без мен, все едно.

# 410
  • Бургас
Защото няма топки да ти каже, че сериозна връзка с теб не планира. Но иска да си му под ръка.

# 411
Бе разбирам го, не разбирам защо като казвам как по принцип протичат нормалните отношения между двама души за толкова време го обръща на подигравка и гавра.
Ми как да има сериозна връзка като на него това му звучи като нещо смешно. С мен без мен, все едно.

Не виждам как може да има уважение отстреща,ако след всяко изречение слагаш хилещи се емотикони.На мен лично ми въздейства и създава впечатление на несериозен човек отсреща.Демек каквото те вълнува го завоалираш на шега.Кой според теб ще се отнесе сериозно?Трябва да поставяш нуждите си ясно и точно,а не "Искам да съм с теб…хахаха" А това,че казвало че нямало да стане,защото майка му щяла да си дойде...но коммент.Просто...не иска бе момиче....вместо да седиш и пишеш тук с разни смеещи се емотикони се погрижи за достойнството и живота си

# 412

Престани с опитите да му се обясняваш или да искаш да го разбереш.

# 413
Като не искаш нападки, защо изобщо публикуваш темата? Твоето е малко като " Имах желание, но нямах възможност". И с психолога е същото - щом ти самата не осъзнаваш, че наистина имаш проблем, защо отиваш при специалист?
Защото очакваше да ти се приаква, да ти се каже, че щом те търси, не може без теб. Ми , може. И ти можеш. Ама не искаш! Заключвай темата и си чупи главата.
Нито едно мнение не видях  в подкрепа на тези токсични отношения.
Съмнявам се 20 човека да сме прости и злобни, по- скоро злобната си ти.
Беше ми симпатична до един момент. После се замислих, защо има такива мъже.
Защото има патици като теб, затова.
Съжалявам.

# 414
  • Out of the Mix
Ма чакайте малко, то само фактът, че споменава мама, че щяла да си идвала, не знам си какво и завалийката бързал, на 35, милият обяснителен дечко той с режим и късен час, на всяка една мацка ще й пресъхнат водите, а крачетата й автоматично ще се заключат с катинар. Sign Closed Lock With Key
Кате, айде заключвай темата вече, че е мъка.
Отписвам се.

# 415
Той: „Даже ако искаш, си вземи багажа даже.“
.....
Той: „Нали, лудо влюбен съм в тебе.“
Като ти напише това - действай бе, жена. Дела трябват, а не думи.
Тръгваш само по палто и парфюм, отиваш у тях. Не си тръгваш, запознаваш се с мама му. След това отиваш с него в детската стая, на сутринта всички дружно пиете кафе..... И връзката ви има етикет, избран от теб.
Това е овенско поведение - с рогата напред.

Това ти трябва. Афиширай ти връзката ви и до 2 месеца ще ти писне от него, сама ще го зарежеш.

# 416
Скрит текст:
Ма чакайте малко, то само фактът, че споменава мама, че щяла да си идвала, не знам си какво и завалийката бързал, на 35, милият обяснителен дечко той с режим и късен час, на всяка една мацка ще й пресъхнат водите, а крачетата й автоматично ще се заключат с катинар. Sign Closed Lock With Key
Кате, айде заключвай темата вече, че е мъка.
Отписвам се.
"Мама се прибира" ме накара да пресъхна до неделя, а дори това не е моят мъж. SmileySob
Гарантирам, че и сексът не струва.
Като някой върти жена на малкия си пръст все се представя като някакво лошо момче от розовите романи, химия, тръпка, взривове, звезди посред бял ден, а в действителност винаги е безработен, безинтересен, без хобита, смърдолясан тип, живеещ с мама.

# 417
Абе подигравайте му се, ама много майсторски отбива натискът и към нещо повече и тънко я поставя на мястото си чрез майтап. Има усет човекът и определено му се получава.

# 418
  • София
За мен лично, това е чиста подигравка. Какви ли не чатове съм имала, ама такова "ниво" не съм стигала никога. Може би защото няма да го позволя.

# 419
Има усет да я манипулира и да се възползва от нея, не означава, че го бива за нещо друго. Това не е някакво похвално умение

Общи условия

Активация на акаунт