Безплатен паркинг около летище София

• 787
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми пътуване за 7 дни и за първи път съм задължен да отида до летището с колата си поради неудобния час на полета и пристигането.. Къде бих могъл да спра колата безплатно, дори и да е на 20 минутки пеша? Не искам да ползвам метро, защото кацането е към 12 часа вечерта. Предлагат ми някъде под някакъв мост, където имало доста коли някои спирал ли е там?

# 1
  • Melmak
Безплатно няма никъде. Това под моста ако си с ниска кола- трябва да я прежалиш. Спира се там много шано, основно работещите в блзките сгради. Не е особено удобно, защото задират колите отдолу. Също така близост с неприятната махала - не знаеш какво ще ти се случи на колата, докато те няма.

Бих посъветвала ако си от София - такси.
Ако не си- има платени паркинги, които са читави и като си оставиш колата те трансферират до летище.

# 2
Ами оставих я под моста за 7 дни, дано като се върна да е там 😁

# 3
  • Melmak
Е, там ще е. Ако имате катализатор, може него да го няма. 😁😁😁

# 4
Ако е само един катализатор ще го прежаля 😁 Иначе извън майтапа, някой спирал ли е наистина там за по дълъг период и безопасно ли е, че доста се притеснявам 🤣

# 5
  • Melmak
Ми не е безопасно. Колата е до махалата. Там спират хора, работещи наблизо, които вечер палят и си тръгват. Ама няма какво да го мислиш, станало е вече.

# 6
Няма ли вече таксита в София?

Общи условия

Активация на акаунт