Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 131
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
Аглея : инсталирайте приложението microG от github или от сайта ( с отворен код е) - добавете гугъл акаунта в приложението. след това търсите и инсталирате revanced youtube и сте готова ще слушате музика на заключен екран във фонов режим Wink

# 31
Аз от няколко месеца ползвам браузър Brave. Има опция да спреш рекламите и да слушаш музика от YT на заключен екран. Много е добър. Случайно разбрах за него от група във фб.
Иначе ползвам изброените от вас приложения, а днес разкарах 5-6, които не бях отваряла с месеци.

# 32
Аглея : инсталирайте приложението microG от github или от сайта ( с отворен код е) - добавете гугъл акаунта в приложението. след това търсите и инсталирате revanced youtube и сте готова ще слушате музика на заключен екран във фонов режим Wink
Аглея
Или просто си инсталирате GreenTuber от тук:
https://liteapks.com/greentuber.html

# 33
  • Бургас
Бихте ли ми казали за приложението Find my kids отделен абонамент за всеки телефон ли трябва? Т.е. цената, която ми предлагат само за моя телефон ли важи? Или като включа детето и баща му, ще изисква да платя отделно за тях?
А след като направя абонамента за 1 месец пртмерно, изискват ли се други такси за включване на опции?

# 34
Не знам, винаги съм ползвала безплатни приложения. С андроид Google Family Link. С айфон идва по подразбиране и не се сваля допълнителен апп. Заради коя функция ви трябва платено приложение?

# 35
  • Бургас
Не знам какви функции има. Искам да знам къде е във всеки един момент, да мога да включвам телефона му през моя, ако е изключен, да виждам колко батерия има, и евентуално да чувам какво се случва около него. Последното не съм сигурна дали е необходимо. Хем за безопасност го искам, хем... прекалено ми е някак. Нямам желание да ограничавам интернет/приложения, защото поне засега не прекалява с използването на телефон.

# 36
Не знам какви функции има. Искам да знам къде е във всеки един момент, да мога да включвам телефона му през моя, ако е изключен, да виждам колко батерия има, и евентуално да чувам какво се случва около него. Последното не съм сигурна дали е необходимо. Хем за безопасност го искам, хем... прекалено ми е някак. Нямам желание да ограничавам интернет/приложения, защото поне засега не прекалява с използването на телефон.
Горните, които споменах, могат да накарат телефонът да звъни, когато е с изключен звук, така че детето да го чуе. Вижда се позицията, нивото на батерията... Не може да се подслушва и не може да се включи изключен телефон и не мисля, че такава функция изобщо е възможна.

# 37
  • Бургас
Значи Фемили линк да сложа, така ли? Някакви недостатъци има ли? Аз изобщо не ща да му ограничавам времето с телефон, а искам да знам, че е в безопасност.

# 38
Да, мисля, че Family Link ще свърши желаната работа. Не се сещам за недостатъци. На 18 години тези приложения спират да работят. Simple Smile))))

# 39
  • Бургас
Благодаря ти много! Мислех, че за да върши работа едно приложение, трябва да ползвам платена версия.
Иначе - Бог да ги пази! Че и на 18, и на 50 за нас пак ще са "децата" 🙂

# 40
По какъв начин и от какво ще ти предпази детето като знаеш по всяко време къде е?

Програмите(с описаните функции) едно време антивирусните програми ги приемаха за вирус RAT(Remote Access Trojan). Радвам се, че, когато бях малък, нямаше смартфони и смарт чосовници/гривни с подобни функции.

# 41
Ябълкова стига ви да знаете къде е детото ви. Прав е чревоугодник приложение няма да спре детето ви например да се сбие с никой или дори да избяга от час и да е във закусвалня на училището . Важно според мен е доверието и възпитанието. Другото клони вече прекалено към воайорство и ще си създавате излишни страхове.

# 42
Моето вчера беше на състезание на другия край на България. Гледах през цялото време на приложението. Къде се движат, къде спират за почивки. На мен ми е удобно и спокойно, свърши ми работа безплатната версия на Findmykid. Свалете я, пробвайте и в случай, че искате още нещо, може да заплатите. На колко телефона ще може да се ползва платен акаунт вече не знам.

# 43
  • Mediterraneo
Когато искам да проследя движението на някого от семейството, го моля да сподели локация в реално време в уотсапп. Последно така ги гледах, докато пътуваха с кола над  1000 км през цяла Испания. За нас е удобно и ползваме тази функция.

# 44
Google внедри в Android такава функция за проследяване, но ръчно GPS-а трябва да се включи. Показва местоположението и батерията, но трябва да се влезе през браузър със същия Google акаунт, с който е вписан в устройството. Има възможност да се пусне силен звук на устройството. Тук показва свързаните устройства към акаунта https://www.google.com/android/find/

https://support.google.com/accounts/answer/3265955?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт