Мобилните приложения, без които не можем – Android/iOS/Windows Mobile

• 6 120
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
От години, когато някой от семейството пътува, споделя местоположението си през Гугъл Мапс и така останалите във всеки един момент може да видим къде се намира - супер удобно е, с не постоянно да си звъним.
Съвсем наскоро точно чрез тази функция разбрах, къде съм си затрила телефона Joy

# 46
Мобилните приложения - сетих се още за кам скенер - върши идеална работа за сканиране с телефона, приложенията за пазаруване като тему ( все се мъча да го деинсталирам за да не поръчвам боклуци),  ездраве - наблюдавам в реално време направления, изследвания, за изкуствен интелект - дийп сийк, чат gpt...

# 47
^^^ за изкуствен интелект ММ ме зариби по Perplexity. Препоръчвам!

https://www.perplexity.ai/

Скрит текст:

# 48
  • софия
Здравейте, да сте ползвали приложение за следене на цикъл в което да "гледаш" динозавър и в различните периоди правил различни неща ? Grinning

# 49
water87 е направо ме разби Simple Smile

# 50
Стана ми любопитно и на мен, споделете му името на този динозавър ако някой го знае Grinning
Едва ли да сменя това което използвам в момента но пък знам ли, интересно звучи поне да го видя.
Аз така или иначе точно това приложение го отварям буквално по 2 пъти та цикъл, колкото да отбележа началото и края, та не знам това животно къде и кога го гледа човек толкова.

# 51
Че деца и мъж не ми стигат, сега и динозавър ли да гледам Simple Smile

Но в този ред на мисли някой екпортирал ли е информацията си от един календар/МЦ апп с цел да я импортне в друга апликация, за да може да има на едно място всичко (hub)?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:47 от Agent Provocateur

# 52
Но в този ред на мисли някой екпортирал ли е информацията си от един календар/МЦ апп с цел да я импортне в друга апликация, за да може да има на едно място всичко (hub)?
Въпросът ти е общ и отговорът ще е тип ДА/НЕ. Това как ще ти помогне? Питай по-конкретно.

П.П. Нямам идея тези тип приложения какви функции имат, но евентуално другите ще ти помогнат.

# 53
Различни са, моето в ПДФ експортира, като има опция и директно с изпращане до някого, примерно до лекаря. Не съм гледала по-подробно но поне на прима виста не видях да има опция за експорт като таблица или от сорта, която да може да се внесе в друго подобно приложение.
Но пък на доста смарт гривни и часовници приложението има и опция за следене и на цикъла, ако това върши работа да е всичко на едно място.

# 54
^^^ коректна забележка!

Искам да експортирам от P Tracker и да импортна във Google Health Connect/Google Fit
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.period.tracker … te&hl=en_US&pli=1

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:05 от Agent Provocateur

# 55
  • софия
Стана ми любопитно и на мен, споделете му името на този динозавър ако някой го знае Grinning
Едва ли да сменя това което използвам в момента но пък знам ли, интересно звучи поне да го видя.
Аз така или иначе точно това приложение го отварям буквално по 2 пъти та цикъл, колкото да отбележа началото и края, та не знам това животно къде и кога го гледа човек толкова.

Musa: Period & Self-Care Pet 4+ - App Store

Това е приложението, самата иконка е едно сладко лилаво динозавърче, но май е само за IOS. Преди малко питах ChatGpt - и той ми отговори.

# 56
От няколко месеца се мъча да намеря апп за айфон, с който да съединя 2 снимки една до друга в прост колаж без ефекти, и не намирам.
Свалих 5 приложения, които гугъл препоръча, всичките искаха да въведа кредитна карта за "безплатна проба" и след това да плащам. Canva не ми дава опции за хоризонтален колаж, освен ако не активирам и там "безплатна проба".
Е, верно ли е толкова сложно и скъпо удоволствие колажът? Simple Smile))) Вие какво ползвате?

# 57
Аз ползвам Фотошоп.

# 58
От няколко месеца се мъча да намеря апп за айфон, с който да съединя 2 снимки една до друга в прост колаж без ефекти, и не намирам.
Свалих 5 приложения, които гугъл препоръча, всичките искаха да въведа кредитна карта за "безплатна проба" и след това да плащам. Canva не ми дава опции за хоризонтален колаж, освен ако не активирам и там "безплатна проба".
Е, верно ли е толкова сложно и скъпо удоволствие колажът? Simple Smile))) Вие какво ползвате?

Изобщо не  е сложно

InShot

Току що пробвах никакъв проблем да се направи колаж, с/без рамка, само от две или повече снимки.
Безплатна версия, без лого на файла накрая.

# 59
От 20 юни всички НОВИ МОДЕЛИ смартфони и таблети, продавани в ЕС ще бъдат подчинени на следните изисквания:

Устойчивост на случайно изпускане или надраскване, защита от прах и вода (отговарящи на стандартите IP, MIL-STD и други подобни);
    Достатъчно издръжливи батерии, способни да издържат поне 800 цикъла на зареждане и разреждане, запазвайки поне 80% от първоначалния си капацитет;
    Осигуряване на възможност за самостоятелен ремонт, включително ангажимент на производителите да предоставят критични резервни части до 7 години след края на продажбата на даден модел на пазара на ЕС;
    Издаване на актуализации на операционната система за дълги периоди от време – най-малко 5 години от датата на продажба на последната бройка от продукта;

Общи условия

Активация на акаунт