ФОТОШОП-21

• 26 827
  • 500
  •   1
Отговори
# 105

НЕЛИСА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН

МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ТИ ЖЕЛАЯ И БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЧЕРПКАТА

katyadjin-МНОГО НЕЖНА РАМКА-сигурна съм ,че ще зарадва някое влюбено сърце
ДИМИКА -гледах гледах ,но не измислих какво да промениш,а защо изобщо трябва нещо да променяш newsm78.Рамката си е хубава -даже много
Трилиън -влюбих се в рамката ти

аз днес съм на шарена вълна

# 106
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Момичета, малко помощ ми е нужна....
Имам чувството, че преди време си бях теглила четки с блокове.....Ама нещо съм ги затрила.. Някоя от вас да има такива или да ми даде линк?

# 107
Трилиън чудесна рамка както винаги!

katyadjin хубава е станала,малко ми се струва изместена на дясно вътрешната рамка!
http://search.deviantart.com/?section=browse&qh=boost%3Apopu … q=brushes+flowersтук може да има Simple Smile

ani69   bouquetи аз съм на такава вълна

# 108
Ох, че красиви неща правите  Heart Eyes Аз трета тема пропускам  Embarassed, от много работа. Искам да се заредя пак с фотошопски ентусиазъм! Пратете муза и фантазия! А снимки има...Мариана стана на 2 междувременно...

ЧРД на Нелиса; много здраве и любов!

# 109
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря ти Ванда!!    bouquet Доволна съм защото си избрах няколко хотела и си напарвих четки и съм адски доволна за напредъка ми.... Joy

# 110
  • София
Vanda, прекрасни рамка и снимка!
Имам 2 въпроса:
1. Към Malenna - по урока на  за "накъдряне " около снимката. Урокът е за pattern. Обаче аз съм си избрала фон. Искам на него да направя това, както е на тази рамка на Малена: http://malena2004.multiply.com/photos/photo/5/386.
Как става това накъдряне ако се ползва фон, а не pattern?
2. kariluis, как направи така, че точките са от фона?

# 111
 За точките на Klariluis   - предполагам, че е направила нов слой, в който е разположила точките и е дала настройки-  Soft Light,  и после шадоу .... Така ли е?
Май не е така  Joy

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 21:34 от Ted_cat

# 112
НелиСА Честит рожден ден!Бъди жива и здрава и много обичана!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 113
  • Карлово
Честит рожден ден, Нелиса!Много усмивки да огряват дните ти!

# 114
Vesika то4ките ги правих по урока на Маленна - окантих си цялата рамка с едноцветни то4ки в нов слой, после ги селектирах и си направих активен слоя с фона. После дадох копи в нов слой т.е те се изрязоха от фона и накрая с блендинг опшънс си ги направих релефни.

# 115
Vanda, прекрасни рамка и снимка!
Имам 2 въпроса:
1. Към Malenna - по урока на  за "накъдряне " около снимката. Урокът е за pattern. Обаче аз съм си избрала фон. Искам на него да направя това, както е на тази рамка на Малена: http://malena2004.multiply.com/photos/photo/5/386.
Как става това накъдряне ако се ползва фон, а не pattern?

2. kariluis, как направи така, че точките са от фона?

веднага отговарям:

по точно е оптична измама

1, снимката е в sлой, който е над слоя с фона
2, взимам четка с точки и растояние м/у тях и четката я използвам като гума, трия от самата снимка, като я опиrам на 50% по периферията на снимката. Така отдолу се показва фона, но е изрязана снимката
3. използвам сянка, на самата снимка, INNER Shadow

това е

# 116
  • София
Благодаря  ви newsm51

# 117
Момичета , все хубави и пъстри рамки сте натворили- много ми харесват всички  bouquet  bouquet  bouquet
  Ето една от мен, докато изпробвах урока на Нелиса за маските- този път малко набързо скалъпена, което е необичайно за мен:

# 118
Лелеееее, човек една рамка не може да постне тука, тоооолкова е пълно! Чудесни сте - последните работи са толкова цветни, живи и безкрайно радват окото. Честит празник на Нелиса и от мен !!!   bouquet

P.S. По цял ден се упражнявам с уроците, които Малена беше тъй мила да сбере на едно място

# 119
  • Gabrowo->Sofia
Аз днес се опитвам да избягам от шареното и все пак да направя нещо с настроение. Това е резултата:

И лека нощ, от мен.

Общи условия

Активация на акаунт