ФОТОШОП-21

• 26 859
  • 500
  •   1
Отговори
# 120
didd, страшно добре се е получило  bouquet На мен нали маковете са ми любимите цветя и съм предубедена Mr. Green

кошничката  , много ми харесва  bouquet И друг път съм ти го казвала - харесва ми стила ти Grinning

ДИМИКА , таз красота ако я види голямата ми щерка ще ми отрови живота да и направя същата Joy

vanda, ани, много приятни шаренийки сте сътворили  bouquet

Аз не мога да избягам от страстта ми към шареното и това си е Sad Ако не друго, последната поне е в малко по различен стил Tired

Колкото и да ми е мъчно, следващата седмица само ще ви чета Sad Утря трябва да си взема новия компютър и до като го навържем и инсталираме ще си откараме до петък ooooh! Ще ви шпионирам за да събирам идеи и вдъхновение, че нещо музата ми почна да се поизчерпва Crossing Arms Whistling

# 121
  • София
Ей Лулу, това последното е върха! Много, ама много ми харесва!  Hug Hug Hug
Цветенцата ти ли ги рисува или са готови елементи?

# 122
  • Разпиляна във въображението
Правите страхотни рамки. В момента само ви чета и ви се радвам. От първата тема та досега има невероятно развитие у всички ви. Някой вече имат изграден свои стил и това е много хубаво. Незнам как намирате време да творите, аз едвам успявам да направя някоя и друга украса за Великден. Аз отварям Фотошопа и след това се отказвам.
Продължавайте все така да ни радвате с красивите си деца и рамки.

# 123
Miriel , едвам смогвам, разкъсвана между декупажа, велигденските декорации, снимането и правенето на рамки Tired Добре, че мама много ми помага с децата и ми остава свободно време вечер Mr. Green Heart Eyes Hug

Мимис, готов елемент са. Изтеглих ги от онзи сайт с многото четки. Там имат доста други неща за фотошоп, включително и фонове но 98% са с много малки размери. Това беше някаква уникална находка, те са цял пакет Grinning Ще ти ги пусна на мейл:D

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 08:45 от luluto

# 124
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро и от мен, снощи до късно творих това. Показвам ви го за да видите, но ще го махна след това, че мамата не иска да стоят снимките на показ.. Embarassed Та имам въпрос. При изрязването на чадърчето, с магнитното ласо изчезна едната част оцветена в бяло, та се наложи да я до рисувам и после обкантя с червено, както виждате линията ми е изключително крива... Как всъщност мога да начертая една проста права линия? Пробвах хиляда варианта и не успях, то си личи!!!
Идеята за чадърчето взех от една от вас, но не помня чия беше, но много ми хареса!!!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 08:53 от katyadjin

# 125
katyadjin, линкът не е активен newsm78

За правата линия ще ти кажа веднага - чертаеш я с pen tool, после даваш десен бутон избираш stock path - brush и той сам ще я очертае, но преди това трябва да си си настроила четката с нужната дебелина и цвят.

# 126
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лулу, оправих си линка! Аз се сетих и точно така направих, но кака да накарам линията да стане права, като чертайки мен ми трепва ръката и става крива???!!  newsm78

# 127
  • София
Мимис, готов елемент са. Изтеглих ги от онзи сайт с многото четки. Там имат доста други неща за фотошоп, включително и фонове но 98% са с много малки размери. Това беше някаква уникална находка, те са цял пакет Grinning Мога да ги пусна на мейл ако искаш Grinning
Искам разбира се! Благодаря ти!   bouquet
mims@biberonbg.com

# 128
mimmss аз така и така не ти дочаках отговора и ги пуснах вече Mr. Green

katyadjin, с pen tool не чертаеш на ръка. Цъкаш началната точка, след това цъкаш там където искаш да ти е крайната и той сам си прокарва права линия между двете точки.

# 129
  • София
mimmss аз така и така не ти дочаках отговора и ги пуснах вече Mr. Green
Mr. Green Не се съмнявам за теб! Ти си толкова акуратна винаги, че не ми казваш нищо ново  Joy Joy Joy Благодаря ти още веднъж  smile3525 Получих ги!

# 130
Момичета всяка сутрин чета в темата, и отговорно мога да заявя, че ми изпълвате деня с настроение с прекрасните си неща... Нямам думи просто, толкова са красиви. Трилиън, Ванда, Ани, Лулу и всички момичета -   невероятни са . Такова истинско усещане за пролет дъха от тях. Страхотно!

# 131
Тъй като Дяволка, го е казала много добре - просто ще я цитирам
Момичета всяка сутрин чета в темата, и отговорно мога да заявя, че ми изпълвате деня с настроение с прекрасните си неща... Нямам думи просто, толкова са красиви. Трилиън, Ванда, Ани, Лулу и всички момичета -   невероятни са . Такова истинско усещане за пролет дъха от тях. Страхотно!
  Hug
Да честитя (малко на патерижи) на рожденничката ! Много творческо вдъхновение, здраве и любов желая.Хайде и аз да се разпиша с нещичко. Много , ама много ви моля за коментари  Praynig  Гледма го вече втори ден и ... не знам и аз... Получи се май, но не може ли и по-добре? Давайте идеи, плииизззз  Praynig
Ето го:

# 132
WILD_cat смятам че добре така, идеята за хронология ми харесва.
Ето една пролетна и цветна пак от мен, Дани язди кон /естествено не истински/, това е снимка от първото му посещение на Царевец. Той Тодоров ден мина, но ...  Sick Grinning

# 133
luluto шриффта много ми харесва! И аз искам такъв...    Embarassed Embarassed Embarassed newsm17

# 134
  • Gabrowo->Sofia
SheDevil, ако коня позволи да му извадиш главата, сякаш се подава над "меленените" цветя, ще стане много хубаво  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт